Home » , » Τι ήθος που έχει η δεξιά!

Τι ήθος που έχει η δεξιά!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Μαΐου 2017 | 1:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Κούλη μου, όταν βγαίνεις να καταδικάσεις την τρομοκρατία, κάνεις αυτοκριτική; Γιατί τον κόσμο τον τρομάζει η ιδέα πως θα είσαι ο επόμενος ακαταλληλότερος. Επομένως δεν βλέπω να είσαι, κι ας λένε ότι θέλουν οι μαϊμούδες, που μεταμφιέζονται σε δημοσκοπήσεις.

Καλέ η ΝΔ είναι κατά της τρομοκρατίας! Αυτό είναι είδηση ή ανέκδοτο; Πολύ "κατά" μην το συζητάς! Μόνο να απολύσει θέλει όλους όσους διορίστηκαν στο Δημόσιο εκτός βέβαια από τα βαφτιστήρια του μπαμπά. Και τα παιδιά - τα πνευματικά εννοώ - της Ντόρας. Ακόμα κι τα βύσματα του Καραμανλή κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Κι αυτούς λεπίδι τους περιμένει. Ο Μητσοτάκης δεν θέλει καμιά αντιπολίτευση, ούτε εσωκομματική.

Όμως τι ήθος που έχει η δεξιά! Πέρα από κάτι λαμόγια, κάτι απατεώνες κάτι παρακρατικούς, βιιαστές, όλες "μεμονωμένες περιπτώσεις", μια «ισχνή» πλειοψηφία στη γαλάζια στάνη. Πρώτη φορά βλέπω στάνη με τόσους λύκους μέσα. Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν λυκάνθρωποι; Μια και μιλάμε για ήθος, να πούμε και τα όμορφα συνθήματα της ΔΑΠ. Όχι τα παλιά «Πασόκια και Κομμούνια θα γίνετε σαπούνια» τα νέα. Εντάξει όχι τόσο νέα, αλλά συντηρητική παράταξη είναι: «Τρέλα πουλάμε, πασόκια σας γ****ε», «μπλε η Νομική, να βάλετε στον κ**ο σας το πράσινο πανί». Πολιτισμός πάνω από όλα! Και σεβασμοοός. Καλέ τούτοι είναι πράγματι κατά του διχασμού. Μπράβο και εις κατώτερα.

Αλλά αυτά τα συνθήματα είναι ληγμένα μικρά μου φασιστάκια. Με το ΠΑΣΟΚ συνεργαστήκατε, το ξεχάσατε; Έτσι μιλάνε σε φίλους; Δεν είδατε που ο Καραμανλής τσίμπησε στο μαγουλάκι το Βενιζέλο; Αχ βρε Κούλη, είπαμε να αντιγράψεις τον μπαμπά, αλλά έχουν περάσει χρόνια από τότε που ήταν τσέλιγκας. Αλλάξανε κάποια πράγματα. Έπεσαν κάποιες μάσκες.

Σε λίγο θα βγεις να πεις ότι "ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι πίσω από την 17Ν" όπως ισχυρίζονταν ο Αποστάτης τέλη 80 αρχές 90… κάπου εκεί. Τι άλλο έλεγε; Ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν ικανό να διώξει την τρομοκρατία". Κι ο Δρακουμέλ σαν "ικανός" συλλάμβανε και ταλαιπωρούσε άσχετους. Το ξέρω ότι λες τα ίδια για το ΣΥΡΙΖΑ, αφού αυτός έχει την κουτάλα σήμερα, αλλά δεν κάνεις καθόλου καλά. Βρε κουτέ, με το ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστείτε μετά τις εκλογές. Που, αν λένε κάτι τα κομματόσκυλα στα γίδια τους είναι "κοιτάξτε να βγούμε αυτοδύναμοι, αλλιώς θα μοιραστούμε τη λεία με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ". Γιατί άλλο δεκανίκι δεν βλέπω να ξαναπάει Βουλή.

Κάτσε όμως να δούμε, αν θα βγεις πρώτος. Για αυτοδύναμος ούτε λόγος. Γιατί ψηφίζουν κι άλλοι, που δεν θέλουν καθόλου Μνημόνια, ώστε να συνεχιστεί το μεγάλο πλιάτσικο. Όσο για την τρομοκρατία ίσως σε τσαντίσω λίγο. Δεν το θέλω αλλά…

Πρώτα από όλα τρομοκράτης είναι κείνος που σπέρνει φόβο. «Αν βγούμε από το Ευρώ θα έρθει η συντέλεια» σου θυμίζει τίποτα; Έπειτα ο τρομοκράτης κάνει κακό σε αθώους ανθρώπους. Τι είπαμε θα κάνεις σε μισθούς και συντάξεις; Θα περιορίσεις τα «έξοδα», μάλιστα… να μην ρωτήσω τι θα γίνει με Υγεία - Παιδεία. Αν δεν πουληθούν τα σχολεία με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μέσα, θα είμαστε τυχεροί. Όσο για τα Νοσοκομεία όποιος αρρωσταίνει, την έβαψε! Δεν έχουμε όλοι την κράση του Επίτιμου. Ούτε τα λεφτά του…

Τώρα έρχεται η στενοχώρια: Κούλη μου, η αδερφή σου έγινε βουλευτής χάρη στον Κουφοντίνα. Λάθος της 17Ν, γιατί φορτωθήκαμε άλλον έναν από την "οικογένεια Άνταμς". Σταμάτα να προκαλείς κι εσύ κι οι χαχόλοι σου. Εσείς, οι αδικίες που κάνετε, είστε ΑΙΤΙΑ της τρομοκρατίας. Εξωθείτε τον κόσμο να γίνει "Ταλιμπάν". Νομίζετε ότι θα εκμεταλλευτείτε την κατάσταση ακόμα μια φορά προς όφελος σας. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται, ούτε που φαντάζεστε τι οργή υπάρχει. Ρίχνετε λάδι στη φωτιά που ανάψατε με τα Μνημόνια και τα άλλα εγκλήματα σας... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Μαΐου 2017 στις 6:47 μ.μ.

Μήτσο είπαμε Λαική Συμμαχία Εργατών Αυτοαπασχολούμενων Φτωχών αγροτών για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αυτή είναι η λύση για τον λαό Μήτσο. Ολα τα Υπόλοιπα είναι για να έχουμε Καπιταλισμό για πάντα η με Ευρώ η με Δραχμή η με Ε.Ε η με Ρώσσους Κινέζους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger