Home » , » Αυτό λοιπόν που γίνεται τόσα χρόνια είναι χειρότερο από χρεοκοπία.

Αυτό λοιπόν που γίνεται τόσα χρόνια είναι χειρότερο από χρεοκοπία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 | 6:26 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ακούω ότι τάχα θα μας ελαφρώσουν το χρέος. «Να κάνουμε ότι λεν οι τοκογλύφοι για να μας ελαφρώσουν το χρέος». Ας αφήσουμε τους Γερμανούς που λένε «δεν υπάρχει περίπτωση» και που ότι διατάζουν γίνεται τα τελευταία χρόνια στη κατεχόμενη Μπανανία μας κι ας πιάσουμε τη Λογική.
Το Μνημόνιο γίνεται για να πληρωθούν τα χρέη των κηφήνων και των Τραπεζών που όλοι ξέρουμε πως έγιναν.

Το Μνημόνιο γίνεται επειδή τα όρνεα θέλουν τα λεφτά ΜΑΣ κι όχι τα λεφτά τους, όπως λένε τα ΜΜΕ.

Το Μνημόνιο όσο πάει και χειροτερεύει. Κάθε χρόνο μας φορτώνουν νέα βάρη.
Πως λοιπόν, αφού κάθε χρόνο πληρώνουμε περισσότερα, θα δεχτούν τα αρπακτικά να μας «ελαφρώσουν», όταν μάλιστα κακόμαθαν δηλαδή τους έχει ανοίξει η όρεξη;
Παλιότερα το έλεγαν επιμήκυνση. Μετά το είπαν κούρεμα. Και επιμηκύνθηκε και το κούρεψαν. Αλλά το τσούξιμο - τσούξιμο. Καινούρια χαράτσια, νέες απολύσεις, περικοπές…

Ο μόνος τρόπος λοιπόν να ελαφρώσει το χρέος πραγματικά είναι να τους πούμε να πάνε στο διάολο και αυτοί και το χρέος. Έτσι απλά. Αν ήθελαν οι πολιτικοί μας να το ελαφρώσουν, θα το είχαν ήδη κάνει. Μόνοι τους, γιατί ποτέ τοκογλύφος δεν συμφώνησε να χαρίσει μέρος του χρέους σε κανένα κράτος.

Αυτό λοιπόν που γίνεται τόσα χρόνια είναι χειρότερο από χρεοκοπία. Είναι αναμφισβήτητα χρεοκοπία αλλά χωρίς το μόνο θετικό της χρεοκοπίας δηλαδή τη διαγραφή των χρεών, μέρος αυτών, ή έστω των τόκων.

Επίσης, επειδή οι βρικόλακες θέλουν τα κέρδη σε σκληρό νόμισμα, μας φυλακίζουν στο Ευρώ υποχρεώνοντας μας σε συνεχή εσωτερική υποτίμηση.

Επομένως το Μνημόνιο έγινε για μπορέσουν οι δανειστές να επωφεληθούν από τον πλούτο της χώρας. Δημόσιο και ιδιωτικό (όσων δεν αντέξουν τα χαράτσια). Φυσικά, για να γίνει κάτι τέτοιο, απαιτείται η συνεργασία αυτών που κυβερνάν και που πείθουν ή υποτάσσουν το Λαό στη θέληση των ορνέων.

Άμα δείτε ελάφρυνση από αυτούς να μου τηλεγραφήσετε. Εκτός, αν βαπτίσουν «ελάφρυνση» κάποια λεηλασία ταμείων. όπως την προηγούμενη φορά. Αν όμως τους πούμε να πάνε να πηδηθούν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα… 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Μαΐου 2017 στις 6:55 μ.μ.

Μήτσο δεν είναι το πρόβλημα τι νόμισμα έχεις η σε ποιόν Ιμπεριαλιστικό οργανισμό. Το ζήτημα είναι ο λαός μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να αγωνιστεί για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger