Home » , » Mega –σάλτο Σαββίδη στα ΜΜΕ

Mega –σάλτο Σαββίδη στα ΜΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Μαΐου 2017 | 5:15 μ.μ.

Μαίνεται ο πόλεμος τω διαπλεκόμενων με διαιτητή την κυβέρνηση

Πηγή: Μύρωνας Ξυδάκης – «Δρόμος της Αριστεράς»

Τελικά ο Σαββίδης πήρε το 20% του Mega και κατάφερε να μπει στον χώρο των ΜΜΕ, κάτι που το προσπαθούσε εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορείς άλλωστε να γίνεις «τζάκι» σε αυτήν τη χώρα αν δεν έχεις κανάλι. Με κανάλι, ποδοσφαιρική ομάδα, λιμάνι και διάφορες επιχειρήσεις στην Β. Ελλάδα, πλέον ο κ. Σαββίδης είναι ένας από τους σοβαρούς πυλώνες της νέας διαπλοκής στην Ελλάδα.

Βέβαια, η συναλλαγή είχε έντονη οσμή διαπλοκής. Η απόκτηση του 19,6% των μετοχών του MEGA από τον Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε μέσω εξαγοράς μετοχών της εταιρείας Πήγασος Εκδοτική και του Φώτη Μπόμπολα, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Εύλογα ερωτήματα προκαλεί η στάση των τραπεζών οι οποίες δεν είχαν δεσμεύσει το ποσοστό του Πήγασου στο MEGA, παρότι οι οφειλές του ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή τραπεζικά στελέχη κάνουν λόγο για κυβερνητικές πιέσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Όπως είναι γνωστό, εδώ και καιρό ο Τσίπρας ανακατεύει την κουτάλα με… βοηθό σεφ τον Νίκο Παππά.

Για να μπορέσει το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ να εδραιωθεί εντός και εκτός κυβερνητικής εξουσίας είναι απαραίτητο να ξαναμοιράσει τις θέσεις στο τραπέζι που εξελίσσεται το φαγοπότι των. διαπλεκόμενων εδώ και δεκαετίες. Έτσι, παλιά «τζάκια» θα πρέπει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger