Home » , » Ψάχνουν προσχήματα να ματαιώσουν την προκλητική εκδήλωση που έχουν εξαγγείλει οι μπάτσοι στα Εξάρχεια;

Ψάχνουν προσχήματα να ματαιώσουν την προκλητική εκδήλωση που έχουν εξαγγείλει οι μπάτσοι στα Εξάρχεια;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 | 3:14 π.μ.

Είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτησή μας ότι έχει εξελιχτεί σε χοντρό πονοκέφαλο του επικεφαλής του υπουργείου «προστασίας του ένστολου αλήτη» η πρόκληση των μπάτσων να εξαγγείλουν εκδήλωση στα Εξάρχεια στις 29 του μήνα.

Κι αυτό γιατί ο Τόσκας, μιας και δεν είναι χθεσινός στο κουρμπέτι –μια ζωή καραβανάς, υποστράτηγος τεθωρακισμένων εν αποστρατεία, που από καθαρόαιμος ΠΑΣΟΚος, βρέθηκε στην κίνηση «Πράττω» του Κοτζιά και από εκεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ- αντιλαμβάνεται ότι οι ένστολοι υφιστάμενοι θέλουν να στήσουν μια χοντρή προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησής του.
Καθόλου τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το κάλεσμα της ΠΟΑΣΥ και παρευρεθούν όλα τα πολιτικά κόμματα –και φυσικά και η ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου-,  καθώς και η δήλωση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκου να παρουσιαστούν οι μπάτσοι στην συγκέντρωση τους με πολιτική περιβολή.

Ο αναρχικός –αντιεξουσιαστικός χώρος σήκωσε το γάντι της μπατσάδικης πρόσκλησης και η «Συνέλευση αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων» έχει εξαγγείλει για την ίδια μέρα συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων, ενώ βαρύτητα έχει και η σχετική ανακοίνωση της αναρχικής ο ομάδας «Ρουβίκωνας».

Η δικιά μας εκτίμηση –δεν μιλάμε για πληροφορίες- είναι ότι η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του συστήματος θα ασκήσει τόσες πιέσεις που οι μπατσοσυνδυκαλιστές θα ψάξουν να βρουν προσχήματα και να ματαιώσουν την προκλητική εκδήλωση που έχουν εξαγγείλει στα Εξάρχεια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Ιουνίου 2017 στις 12:28 μ.μ.

Το ένα χέρι πλένει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger