Home » , , » Μαζική και δυναμική η πορεία αλληλεγγύης προς τον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου

Μαζική και δυναμική η πορεία αλληλεγγύης προς τον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 | 12:52 π.μ.

 Λίγο πριν τις 3.00 ο μεσημέρι, χτες,  ολοκληρώθηκε στην Αθήνα η πορεία αλληλεγγύης προς τον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου, που ήταν ενταγμένη στην πανελλαδική ημέρα αλληλεγγύης.

Περίπου 2.500 διαδηλωτές αψήφησαν τις συνθήκες καύσωνα και βροντοφώναξαν ενάντια στην άθλια σκευωρία που από κοινού έχουν στήσει οι διωκτικές αρχές με την δικαστική εξουσία.
Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν από το σταθμό στο Μοναστηράκι  που είχε οριστεί ως σημείο αφετηρίας – Αθηνάς – Ομόνοια – Σύνταγμα και η πορεία ολοκληρώθηκε στα Προπύλαια με το κάψιμο μιας σημαίας της τράπεζας Alpha Bank που είχε απαλλοτριωθεί λίγο πιο πριν.

Διακρίναμε πανό από την Ροσινάντε, την Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών Κομμουνιστών), τη Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Ε.Ε.Κ. και αρκετά ακόμα.

Το επόμενο ραντεβού του κινήματος για την υπόθεση του συντρόφου Τάσου Θεοφίλου ορίστηκε για την Τρίτη 27 Ιουνίου στα δικαστήρια. Η σκευωρία που ξεκίνησε με ένα υποτιθέμενο ανώνυμο τηλέφωνο στην αντιτρομοκρατική, θα τελειώσει με μια πανηγυρική αθώωση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger