Home » , » Ο Μπουτάρης παραδέχεται ότι είναι UFO.

Ο Μπουτάρης παραδέχεται ότι είναι UFO.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 | 4:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Την πρόλαβε τη NASA ο «δήμαρχος» Θεσσαλονίκης. Είπε πως αν αυτό που κάνει είναι ιδιωτικοποίηση, τότε αυτός είναι εξωγήινος. Παραδέχεται λοιπόν ότι είναι UFO, για να μην παραδεχτεί κάποια άλλα πολύ χειρότερα. Γιατί ο εξωγήινος ενδιαφέρει τους επιστήμονες, τα άλλα θα ενδιέφεραν τον εισαγγελέα. ΑΝ βέβαια υπήρχε πραγματική δικαιοσύνη.

Λοιπόν Δήμαρχε πες μας, πόσο στοιχίζει ο τόνος; Για να μαζέψει τα σκουπίδια ο ιδιώτης - αν τα μαζέψει και θα δούμε παρακάτω γιατί το λέω - ο ίδιος ο δήμος δίνει 160,00 ευρώ τον τόνο! Ξέρετε πόσο στοιχίζει σε άλλους δήμους που δεν έχουν ιδιώτες; Πολύ λιγότερο. 45 ευρώ παραδέχεται σήμερα κάποιος δήμαρχος σε συνέντευξη του. Μαύρη αγορά λοιπόν.
(Η ανάθεση για όσους αμφιβάλουν).
Αλήθεια, τι εγγυήσεις ζητά ο δήμος από τον ιδιώτη ότι θα εκτελέσει καλώς την εργασία; Καμία!
Κι όχι μόνο αυτά ! Γιατί η σύμβαση είναι για 400 τόνους για 3 μέρες.
Προσέξτε λοιπόν τι κάνει: Τα δημοσιεύματα λένε ότι έχουν μαζευτεί 2.000+ τόνοι σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη. Ποιος θα μαζέψει τους υπόλοιπους;
Αλλά και ποιος ιδιώτης έχει έτοιμα τα απορριμματοφόρα; που θα τα βρει; Εδώ είναι το μυστικό του «ET».

Ο κουτοπόνηρος θέλει και να κάνει δωράκι και να το παίξει ήρωας και να φανεί προοδευτικός. Τι κάνει λοιπόν; Χαρίζει 192.000,00 ευρώ με κατευθείαν ανάθεση, κι ενώ υπάρχει όριο 20.000,00 € στις απευθείας αναθέσεις από το νόμο, για να φέρει ο ιδιώτης την αστυνομία στους συμβασιούχους, ώστε να ανοίξουν τα αμαξοστάσια!

Αυτό θα κάνει όποιος πάρει την ανάθεση: Θα πει είναι κλειστά τα αμαξοστάσια δεν μπορώ να τα μαζέψω. Γιατί τα σκουπίδια θα τα μαζέψουν αυτοί που τα μάζευαν πάντα: Οι εργαζόμενοι στο Δήμο. Για την «εξυπηρέτηση» όμως αυτή, ο ιδιώτης θα τσεπώσει 192 χιλιάρικα! Περαστικά σε όσους ψήφισαν Μπουτάρη.

Κύριε εισαγγελέα! Κυκλοφορούν εξωγήινοι και μας παίρνουν τα φράγκα! Αλλά προφανώς η «δικαιοσύνη» έχει να καταδικάσει αθώες φοιτήτριες με φανταστικά στοιχεία…

Μπουτάρη, το ΠΑΜΕ μην το πιάνεις στο στόμα σου, δεν διόρισε κανένα. Άλλοι κορόιδευαν κι ακόμα κοροϊδεύουν. Δεν ξέρω πως λένε στον πλανήτη σου αυτά κι αν τα δέχονται, εμείς πάντως στη Γη τα λέμε «σκάνδαλα» και τέτοια τερτίπια δεν δεχόμαστε.

Οι άνθρωποι που πριν εξαπατήθηκαν από τους πολιτικούς των αστικών κομμάτων τώρα τους γυρίζουν την πλάτη. Οι εκμεταλλευτές ήθελαν να δουλεύουν τζάμπα, αυτό δε γίνεται…
Άραγε γιατί δεν δίνει τα 192.000,00 Ευρώ σε όσους χρωστά τα δεδουλευμένα; UFO εντελώς. Ή μήπως κάτι άλλο; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Ιουνίου 2017 στις 6:08 μ.μ.

Σαν ΟΥΦΟ που λες Μητσο οτι ειναι ο Μπουτατης τον αξιολογεις πολυ ψηλα και ακριβα Ο Μπουταρης
με τη δικη μου μετρηκη μοναδα δεν ειναι τιποτε περισσοτερο παρα ενας αθλιος απεργοσπαστης
Και μ αυτο τον ατιμωτικο χαρακτηρισμο θα μεινει στην ιστορια

26 Ιουνίου 2017 στις 7:16 μ.μ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Βασικά έκανε εκβιασμό. "Ή κάνω κάτι ολοφάνερα παράνομο ή σπάτε την απεργία". Δεν πρέπει να υποχωρήσουν οι απεργοί. Αν τολμά ας το κάνει, αλλά μπλοφάρει - όχι ότι δεν θέλει- δεν μπορεί, δεν έχει δικαίωμα να δώσει έτσι λεφτά των δημοτών. Ανάθεση και μάλιστα τέτοια; Είναι καραμπινάτο σκάνδαλο. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger