Home » , , » Me αθλιότητες ο σιχαμένος πολιτικός γενίτσαρος Δ. Δανίκας, αποκτά το παντεσπάνι του

Me αθλιότητες ο σιχαμένος πολιτικός γενίτσαρος Δ. Δανίκας, αποκτά το παντεσπάνι του

Από giorgis , Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 | 10:52 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Απ' τους πιο σιχαμερού πολιτικούς γενίτσαρους, είναι αυτός που ακούει στο όνομα Δημήτρης Δανίκας. Και δεν αρκείται να εκτοξεύει τα εμέσματα του από την φυλλάδα Πρώτο Ψέμα, αλλά βρήκε και την ευκαιρία από το χαμαιτυπείο του Αλαφούζου, να εκφράσει τις αθλιότητες του, στοχεύοντας γυναίκες της τάξης μας, που εργάζονται σαν καθαρίστριες. 

Ο τύπος που δήλωνε ότι "Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι η συμπάθεια" του, όταν ο τότε πολιτικός προϊστάμενος των δυνάμεων καταστολής έδινε εντολές στην ένστολη αλητεία να μακελεύει τον κόσμο, ο δημοσιολόγος που ζητούσε δημόσια να πεθάνει ο Κουφοντίνας, όταν το μέλος της Ε.Ο 17 Νοέμβρη έκανε απεργία πείνας, ο δημοσιολόγος, ναυάγιο της ταξικής πάλης, ο οποίος δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει λεξιλόγιο  που θα το ζήλευε και ο Βορίδης, ο γραφιάς που παρουσιάζει κείμενα τα οποία σου δίνουν την αίσθηση ότι προέρχονται δια χειρός Κασιδιάρη, έχει το απίστευτο θράσος, να απευθυνθεί με άθλιο, αποκρουστικό και υποτιμητικό τρόπο στο επάγγελμα της καθαρίστριας.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας τις εσωκομματικές διεργασίες του ΚΙΝΑΛ , για την ανάδειξη του .νέου προέδρου αυτού του πολιτικού μορφώματος είπε επί λέξη σε τηλεοπτική παρουσία που είχε στον Σκάι: «Σε λίγο θα βάλει υποψηφιότητα και η καθαρίστρια του ΠΑΣΟΚ».

Καμιά εντύπωση δεν μας προκαλεί ο λακές αυτός του συστήματος, Αλλωστε με όχημα τις προβοκατόρικες αθλιότητες του, εδώ και πολλά χρόνια,  κερδίζει το παντεσπάνι του. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger