Home » , » Φωτογραφικά ντοκουμέντα απάντηση στο αντικληρικό, αντιχριστιανικό μένος των απίστων!

Φωτογραφικά ντοκουμέντα απάντηση στο αντικληρικό, αντιχριστιανικό μένος των απίστων!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 | 9:43 μ.μ.


Με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που επανέρχονται στην δημοσιότητα –αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο όταν πλησιάζει η εορτή της Παναγίας- θα πρέπει να έχουν βρεθεί σε δεινή θέση όσοι –όπως ο σ. mitsos175  έσπευσαν να χρεώσουν χριστεμπορία στην επικρατούσα θρησκεία όταν αυτή έκθεσε σε προσκύνημα το άγιο βρασμένο κάστανο του Παϊσιου το οποίο έως σήμερα, 27 χρόνια μετά, παραμένει κατά θαυμαστό τρόπο, αναλλοίωτο, ενώ ακούγεται ακόμη και ο καρπός μέσα σε αυτό.

Σε αμηχανία θα πρέπει να βρίσκονται και όσοι εκδήλωσαν επιφυλάξεις όταν ο νεοπαγής αρχηγός πολιτικού κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος έφερε στην δημοσιότητα φωτογραφία του κυρίου ημών Χριστού στους ουρανούς.
Πιθανόν όλοι αυτοί θα είναι οι ίδιοι που αμφέβαλλαν όταν ο εκδότης – συγγραφέας και ανερχόμενος πολιτικός ανήρ –εκ μήτρας Καρατζαφερέικου μορφώματος- παρουσιάστηκε σαν μοναδικός κάτοχος των αυθεντικών χειρογράφων του Ιησού Χριστού τα οποία μάλιστα πουλούσε στο θρησκευόμενο ποίμνιο σε πολύ προσιτή τιμή.

Τι έχουν όμως να μας πουν σήμερα όλοι οι παραπάνω βλέποντας τον εγκυρότατο δημοσιογράφο Στέφανο Χίο –που σημειωτέον η ιστοσελίδα που διευθύνει είναι από τις μεγαλύτερες σε αναγνωσιμότητα στο ελληνικό διαδίκτυο συνέπεια των συγκλονιστικών δημοσιογραφικών αποκαλύψεων όπως τότε με τις «Νεοναζιστικές "παρτούζες"» στο κόμμα Μιχαλολιάκου - να μας γνωστοποιεί, πέρα το «Τι έκανε ο σατανάς όταν χειροτονήθηκε ο Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης» το γεγονός της εμφάνισης της Παναγίας, στο Αγιο Ορος στις 21 Αυγούστου του 1903, παρουσιάζοντας ανατριχιαστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Αυγούστου 2017 στις 2:57 π.μ.

Τα θαύματα του Photoshop τα πιστεύω, εδώ είδα τη μούρη του Σημίτη χωρίς ελιές, την εικόνα της Παναγίας στον ουρανό δεν θα δω; Ρε μάγκες όμως, η Παρθένος και ο μικρός Ιησούς δεν έχει ασημένιο χέρι και ρούχα. Καρφώνεστε. Παρεμπίπτοντος ο Ιησούς μεγάλωσε. Μια εικόνα την κάνατε διαφάνεια κι αυτό ήταν; Λίγο εφέ για καλύτερο αποτέλεσμα; Το σύννεφο με τον Ιησού καλό, να το γυρίσετε σε video, όπως στη «Μούμια». Προς Θεού δεν θέλω να φανώ ασεβής.
Μια και μιλάμε για ασέβεια έμαθα κάτι που δεν ήξερα. «Συγγραφέας και ανερχόμενος πολιτικός ανήρ –εκ μήτρας Καρατζαφερέικου μορφώματος- παρουσιάστηκε σαν μοναδικός κάτοχος των αυθεντικών χειρογράφων του Ιησού Χριστού τα οποία μάλιστα πουλούσε στο θρησκευόμενο ποίμνιο σε πολύ προσιτή τιμή»!!!
Δεν θα χαρακτηρίσω τον «ανερχόμενο πολιτικό ανήρ» για το εμπόριο που κάνει. Θα πω να κοιτάξουν οι πιστοί εδώ. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82
Ο Ιησούς ο Ναζωραίος, όπως ξέρουμε σχεδόν όλοι, δεν άφησε γραπτά κείμενα. Αν άφηνε, επειδή θεωρείται από τους Χριστιανούς Θεάνθρωπος, τα γραπτά του θα είχαν τεράστιο κύρος, μεγαλύτερο κι από αυτό της Αγίας Γραφής. Θα ήταν κάτι σαν το Κοράνι που θεωρείται από τους μουσουλμάνους «λόγος του Θεού». Είναι ιστορικά εξακριβωμένο πως τέτοια χειρόγραφα δεν υπάρχουν. Όσοι δε αναφέρονται σε «πλαστά ή νόθα» κείμενα, χαρακτηρίζονται «αιρετικοί» ή στην καλύτερη περίπτωση «απατεώνες τσαρλατάνοι» από διαφόρους χριστιανούς συγγραφείς. Βλέπετε η Εκκλησία ήταν πάρα πολύ προσεκτική με τις Γραφές, γιατί «Verba volant, scripta manent», τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν. Κι αν κάτι ήταν λάθος στην Αγία Γραφή, οι ιερείς θα βρίσκονταν αυτόματα σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Έχοντας διορατικότητα, δεν επέμεναν και στην «κατά γράμμα» ερμηνεία της. Για να μην βρεθεί κάποιος λχ και πει «η Γη κινείται» κι εκτεθούν…
Για προφανείς λόγους λοιπόν θα περίμενα έντονη αντίδραση του Κλήρου. Αντί γι αυτό άκουσα πως «πριμοδοτείται» από διάφορες χριστιανικές ομάδες γιατί είναι (ακρο)δεξιός! Το είχαν κάνει και με τον άλλο το «χριστιανό» τον Άδωνη και τώρα κάνουμε καινούριο συκώτι. Γιατί κι οι «θεούσες» δεν είναι χριστιανοί, τουλάχιστο σύμφωνα με όσα έχουν πει ο Ιησούς, οι Απόστολοι κλπ, είναι κομματόσκυλα. Αν είσαι Ακροδεξιός μπορεί να κάνεις τα πάντα, να πεις ότι κουταμάρα θες, ακόμα και να γελιοποιήσεις τη θρησκεία, δεν τρέχει τίποτα. Αν δεν είσαι Δεξιός θα πάς στην Κόλαση ότι κι αν κάνεις. Βλέπουμε λοιπόν έναν από τους λόγους που συρρικνώνεται η Εκκλησία.
Έχω κι εγώ ένα σημείωμα κάποιου Ιησού, αλλά η γνησιότητά του αμφισβητείται έντονα. Υποτίθεται πως είναι προς τον μαθητή του Πέτρο. Μεταφράζω από τα Αραμαϊκά:
«Αγαπητέ Πέτρο, ξέρεις, την Πέμπτη έχουμε Δείπνο. Το κρατάμε Μυστικό από τις γυναίκες, είναι μόνο για άντρες. Θα περάσουμε καλά, θα μείνει αξέχαστο. Θα είναι όλη η Τάξη. Τελικά θα έρθει κι ο Ιούδας που έλλειπε αυτές τις μέρες για δουλειές. Εγώ πάντως δεν τον πάω καθόλου, είναι καρφί, αλλά οι άλλοι επιμένουν. Ελπίζω να μην τίποτα στις γυναίκες. Αν μάθει η μάνα μου ότι ξενυχτάω, θα αρχίσει τη μουρμούρα. «Πότε θα ασχοληθείς με το μαγαζί, που γυρνάς από δω κι από κει...» και τέτοια. Καλύτερα να με σταυρώσουν, παρά να δουλεύω όλη μέρα και να μου παίρνουν το κέρδος οι τελώνες!
Σε παρακαλώ, αγόρασε μερικά πράγματα, γιατί εγώ δεν έχω λεφτά. Δυο Χιτώνες είχα, τον ένα τον έδωσα. Πάρε Σέλινο, μαϊντανό, λάδι, κρεμμύδια … κι ότι άλλο βρεις. Μέλι μην ξεχάσεις, αυγά και γάλα, θα φτιάξει ο Ιωάννης γλυκά. Για κρασί, ψάρια και άρτους μην ανησυχείς, άστα πάνω μου… Αν δεν έχεις ούτε εσύ χρήματα, ζήτα μερικά αργύρια από τον Ιούδα, είπε έχει καμιά τριανταριά. Να μου το θυμηθείς, κάποια βρομοδουλειά έκανε και βρήκε τόσα λεφτά... Ο Δάσκαλος σου» mitsos175.

13 Αυγούστου 2017 στις 4:08 π.μ.

Mε συγχωρείς, μπέρδεψα τα θαύματα. Είδα την εικόνα και νόμισα ότι το θαύμα ήταν το έγχρωμο, δεν πρόσεξα το link. Επέτρεψε η Παναγία να τη φωτογραφήσουν, αλλά δεν της μοιάζει και πολύ η συγκεκριμένη φωτογραφία. Παναγία και να μην έχει φωτογένεια; Την πήραν και πλάγια μην την δει κάποιος πιστός και πει «Ρε σεις πια Παναγία; Αυτή είναι η τάδε… που πήγε τότε να προσκυνήσει». Μάλιστα τέτοια «θαύματα» έχω δει πολλά. Το μεγαλύτερο θαύμα όμως είναι ότι υπάρχουν βούρλα που τα πιστεύουν! Θα μου πεις αφελείς πάντα υπάρχουν, ναι, αλλά εδώ μιλάμε για κουτόχορτο άκοπο, που δεν καταπίνεται με τίποτα. mistos175,

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger