Home » , » Σήμερα οι πυροσβέστες είναι για την κυβέρνηση "ήρωες". Προηγουμένως τους αντιμετώπιζε ... σαν "γαϊδούρια". Αύριο; (Βίντεο)

Σήμερα οι πυροσβέστες είναι για την κυβέρνηση "ήρωες". Προηγουμένως τους αντιμετώπιζε ... σαν "γαϊδούρια". Αύριο; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 | 1:21 μ.μ.


Κάποιες φορές η υποκρισία των κυβερνητικών στελεχών, και του ίδιου του πρωθυπουργού είναι τόσο εξοργιστική, που δύσκολα αποφεύγεις να μην την σχολιάσεις, όσο κι αν γνωρίζεις ότι αυτό έχει καταντήσει κύριο χαρακτηριστικό όλων των Συριζαίων καρεκλοκενταύρων .

Και το λέμε αυτό διαβάζοντας και ακούγοντας δεκάδες δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων που μας μιλάνε για την «αυτοθυσία» και τον «ηρωισμό» των πυροσβεστών, που ρίχτηκαν στην μάχη πυρκαγιών, «χωρίς να λογαριάζουν ωράρια και συνθήκες», «ξεπερνώντας τις ανθρώπινες αντοχές» μπλα μπλα…

Και φυσικά υποκλινόμαστε και δηλώνουμε τον σεβασμό μας σε εθελοντές και μόνιμους πυροσβέστες που κάνουν ότι μπορούν να περιορίσουν το μέγεθος των καταστροφικών πυρκαγιών. Δεν έχουμε όμως και μνήμη χρυσόψαρου. Θυμόμαστε πολύ καλά τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν μόλις πριν κάποιους μήνες από την κυβέρνηση αυτοί οι άνθρωποι που σήμερα οι πάντες από τον κυβερνητικό θίασο αποκαλούν «αφανείς ήρωες».

Και επειδή κάποιοι θέλουν να το ξεχνάνε ας τους το θυμίσουμε εμείς μέσα από ένα βίντεο που αναρτήσαμε  στις 8 Φλεβάρη 2017 όταν γινόταν  η πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, για να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger