Home » , , » Πόσο τυχαίος είναι ο διορισμός του Στέλιου Παππά σαν διοικητή του ΟΑΣΘ;

Πόσο τυχαίος είναι ο διορισμός του Στέλιου Παππά σαν διοικητή του ΟΑΣΘ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 | 10:41 μ.μ.


Σχολιάστηκε αρκετά στο διαδίκτυο η απόφαση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη να αναθέσει την διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), στο πατέρα  του υπουργού Επικρατείας, Στέλιο Παππά.

Δεν θα μπούμε σε μικροπολιτικούς σχολιασμούς. Να θυμίσουμε μόνο ότι ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ υπουργός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν ο «κατάλληλος άνθρωπος» για να έρθει σε συνεννόηση με τους εθνικούς εργολάβους για το μοίρασμα των μεγάλων έργων! Και ο Σπίρτζης τα κατάφερε. Μπόμπολας, Περιστέρης, Καλογρίτσας, Κόκκαλης και άλλοι, επιδοτούνται από το ΕΣΠΑ για πολλοστή φορά, προκειμένου να ολοκληρώσουν την κατασκευή των αυτοκινητόδρομων ενώ τώρα ετοιμάζονται να βάλλουν διόδια παντού, προκειμένου να αυγατίσουν τα κέρδη τους.

Τι μας επιφυλάσσουν για το μέλλον του ΟΑΣΘ; Και πόσο τυχαίος είναι ο διορισμός σαν επικεφαλής αυτού του Οργανισμού του Στέλιου Παππά; Αυτός είναι ένας άνθρωπος που έχει την φήμη του τύπου του παρασκηνίου και το σημερινό κατάντημά του διέγραψε την όποια αντιστασιακή ιστορία του (υπήρξε μέλος του αντιδικτατορικού «Ρήγα Φεραίου», μια περίοδο μεταδιδακτορικά παρουσιαζόταν σαν εκδότης του «Θούριου», κεντρικό όργανο της ΕΚΟΝ Ρ.Φ. ενώ στην κρίση που ακολούθησε το ΚΚΕ εσωτ, επέλεξε να ακολουθήσει τον Γ. Μπανιά στην ΑΚΟΑ).

Κατέληξε να είναι μέλος της ΚΕ του Σύριζα και στενός συνεργάτης του Τσίπρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναλαμβάνει να συντονίσει παρασκηνιακά την «βρόμικη δουλειά» -χαρακτηριστικά λέγεται ότι ήταν πίσω από κατευθυνόμενα δημοσιεύματα του φιλοκυβερνητικού τύπου τα οποία είχαν στόχο την πρώην πρόεδρο της βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου- σε όσους το στενό επιτελείο του Μαξίμου θεωρεί εσωκομματικούς αντιπάλους.

Υ.Γ: Στην αρχική φωτογραφία ο τρόπος με τον οποίο ο Στέλιος Παππάς επέλεξε να ευχηθεί σε γενέθλια του Τσίπρα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger