Home » , » Γιατί δεν μας γνωστοποιείται κ. Καϊλή το όνομα του παππού σας τον οποίο "σκότωσαν οι κομμουνιστές";

Γιατί δεν μας γνωστοποιείται κ. Καϊλή το όνομα του παππού σας τον οποίο "σκότωσαν οι κομμουνιστές";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 | 5:19 μ.μ.

Μετά το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος που μας πληροφορούσε ότι οι "σταλινικοί στην κατοχή άφησαν ορφανή την Ζ. Λάσκαρη", έχουμε και την διαδικτυακή παρουσία του πολιτικού ογκόλιθου που ονομάζεται Εύα Καϊλή για να μας γνωστοποιήσει ότι "κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού της και έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς της, αφού το καταλήστεψαν¨.


Μάλιστα. Επειδή εμάς μας ενδιαφέρουν αρκετά τα ιστορικά γεγονότα, με ηλεκτρονικό μήνυμα μας παρακαλέσαμε την ευρωβουλευτή της Ελιάς να μας γνωστοποιήσει το όνομα του παππού της. Λογικά δεν θα έπρεπε να έχει λόγο να μην το κάνει αφού αυτοί οι συγγενείς της που βρέθηκαν μπροστά στα "εγκληματικά ένστικτα των κομμουνιστών" ήταν απλοί άνθρωποι "Κυνηγημένοι πρόσφυγες της Μικράς Ασίας" όπως γράφει.

Δεν μας απάντησε και προφανώς θα έχει τους λόγους της. Η απορία μας λοιπόν παραμένει: Γιατί δεν κατονομάζει τον παππού της που έπεσε θύμα των "εγκληματιών κομμουνιστών"; 

Δεν θέλουμε να δεχθούμε τα καθόλου κολακευτικά που γράφτηκαν από χρήστες του facebook για τον ρόλο του διαδραμάτισε ο παππούς της κ. Καϊλή στην περίοδο της κατοχής, οπότε για άλλη μια φορά ζητάμε από την ευρωβουλευτή να μας δώσει το όνομα του παππού της. Αν δεν το κάνει κάλλιστα θα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι τα όσα επικαλείται είναι εγκεφαλικά της κατασκευάσματα.

Και κάτι τελευταίο γιατί είναι παντελώς άσχετη η κ. Καϊλή. Δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε αγωγή και μήνυση σε βάρος χρήστη του φ/β ο οποίος έγραψε στην προσωπική του παρουσία σ αυτό το μέσον τις πληροφορίες που γνωρίζει για τον προπάτορα της ευρωβουλευτού (Δεν τις ανακυκλώνουμε γιατί δεν γνωρίζουμε αν ισχύουν ή όχι). Δεν καλύπτετε από καμοιά νομική διάταξη να κάνει κάτι τέτοιο. Το facebook δεν θεωρείτε ηλεκτρονικός τύπος όπως οι ιστοσελίδες και τα μπλοκ για να εμπίπτουν οι χρήστες του στις σχετικές διατάξεις περί συκοφαντικής δυσφήμησης κλπ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Αυγούστου 2017 στις 9:53 μ.μ.

Η μαμά Ιγνατιάδου. Ο παππούς Ιγνατιάδης(;!)

Ο Καίλης ήταν Κωνσταντινούπολης όχι Μικράς Ασίας.


Θα κάνει μήνυση σε όλους που θα αναπαράγουν; http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/08/blog-post_639.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger