Home » , » Αλληλομαχαιρώματα στο ναζιστικό μόρφωμα. Παραιτήθηκε από την Κ.Ο της Χ.Α ο βουλευτής Ν. Μίχος

Αλληλομαχαιρώματα στο ναζιστικό μόρφωμα. Παραιτήθηκε από την Κ.Ο της Χ.Α ο βουλευτής Ν. Μίχος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:25 μ.μ.


Η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Ν. Μίχου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ναζιστικού μορφώματος είναι άλλο ένα πλήγμα για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής που μπροστά σ’ αυτή την εξέλιξη κρατάει σιγή ισχύος.

Αλλωστε τι θα μπορούσε να αντιπαραθέσει στα όσα της χρεώνει το πρώην στέλεχος της, ένα άτομο που πέρα από χρήστης ναρκωτικών, όπως κατηγορείτε, ήταν και ένα άτομο με πρωτεύων ρόλο στην οργάνωση με χαρακτηριστική περίπτωση το ότι που καθοδηγούσε το «τάγμα εφόδου» της Χ.Α στην επίθεση που έκανε στον κοινωνικό χώρο του «Συνεργείου». Είναι δεδομένο ότι γνωρίζει καταστάσεις και πρόσωπα που αν ανοίξει το στόμα του θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο πολιτικό μόρφωμα-συμμορία του Μιχαλολιάκου.
Φυσικά τα όσα επικαλείται (το ότι δηλαδή στη Χ.Α «Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες, αλλοιθωρίζοντες καιροσκοπους και τυχάρπαστους οψίμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής») για να αιτιολογήσει την αποχώρησή του είναι  «προφάσεις εν αμαρτίαις».
Ενόψει της ολοκλήρωσης της δίκης της εγκληματικής συμμορίας και με την λογική  «ο σώζων εαυτόν σωθήτω» θα παρακολουθήσουμε ακόμα πολλά αλληλομαχαιρώματα μεταξύ των μελών της ναζιστικής συμμορίας.

Να σημειώσουμε πάντως ότι ο Ν. Μίχος δεν παραιτείται από την βουλευτική του έδρα και αναμένει από πρώην συναγωνιστές του «ρουφιάνους, κακεντρεχείς και όψιμους εθνικιστές» να τον «διαβάλλουν με κακοήθειες».

Προσπαθώντας να σώσει το τομάρι του ο Ν. Μίχος δεν αποκλείεται στην συνέχεια να προβεί και σε συγκεκριμένες αποκαλύψεις για την λειτουργία της ναζιστικής οργάνωσης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger