Home » , , » Συγκέντρωση σήμερα κατά των πλειστηριασμών

Συγκέντρωση σήμερα κατά των πλειστηριασμών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 | 2:42 π.μ.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών οργανώνει κινητοποίηση διαμαρτυρίας σήμερα 21/9/2017 στις 15.00,  έξω από το ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα)  στο οποίο θα γίνει η έκτακτη συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αττικής-Πειραιώς και Νήσων.

Στο κάλεσμα συμμετοχής στο οποίο ήδη έχουν ανταποκριθεί και άλλες συλλογικότητες καταγγέλλεται η μέχρι τώρα τακτική του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αττικής-Πειραιώς και Νήσων που διεκδίκησε και ανέλαβε τη διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με τις ευλογίες της κυβέρνησης, των τραπεζών και των δανειστών. 

«Οι συμβολαιογράφοι, αντί να σταθούν σύμμαχοι της κοινωνίας που πλήττεται εδώ και επτά χρόνια από τη λαίλαπα των μνημονίων, αντί να προτάξουν την κοινωνική ευαισθησία τους απέναντι στις λαϊκές οικογένειες που χάνουν ό,τι τελευταίο τους απέμεινε, επέλεξαν να εκτελούν με ένα ΚΛΙΚ στον υπολογιστή τα χιλιάδες νοικοκυριά, τους μικροεπαγγελματίες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους», τονίζεται στο κάλεσμα.
Παράλληλα δριμεία κριτική ασκείται στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αττικής-Πειραιώς και Νήσων ο οποίος πρωτοστατήσει στην υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας, αντί να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων συμβολαιογραφικών συλλόγων που αρνούνται να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 
Η διοίκηση αυτού του συλλόγου χαρακτηρίζεται «πρόθυμος υπηρέτης των τραπεζών, συνεπής εκτελεστής των νόμων του Κοντονή και της κυβέρνησης».

Και καταλήγει το κάλεσμα της συγκέντρωσης:

Ζητάμε από την πλειοψηφία του συμβολαιογραφικού κόσμου να σταθεί απέναντι στις επιλογές του προεδρείου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αττικής-Πειραιώς και Νήσων και να ταχθεί στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που χάνουν τα σπίτια τους, στο πλευρό των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών.

Όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, 

Όχι σε κάθε πλειστηριασμό λαϊκής περιουσίας

Δουλειά των συμβολαιογράφων δεν είναι να καταστρέφουν την κοινωνία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger