Home » , » Είναι αρρωστημένο. Με την στήριξη της Μ. Βρετανίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας, οι στρατηγοί της Μιανμάρ αποκεφαλίζουν ακόμη και μικρά παιδιά.

Είναι αρρωστημένο. Με την στήριξη της Μ. Βρετανίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας, οι στρατηγοί της Μιανμάρ αποκεφαλίζουν ακόμη και μικρά παιδιά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 | 8:33 μ.μ.

Αυτήν τη στιγμή τα στρατεύματα της Μιανμάρ κατασφάζουν την κοινότητα των Ροχίνγκια -- αποκεφαλίζουν ακόμη και μικρά παιδιά. Το πιο εξωφρενικό: ο στρατός έχει την στήριξη της Μ. Βρετανίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας -- ας απαιτήσουμε να πάψουν να στηρίζουν τα αιμοβόρα στρατεύματα για να σταματήσει η σφαγή! 

Ελάχιστοι είχαν ακουστά τη Ρουάντα, μέχρι που δολοφονήθηκαν εκεί 800.000 άνθρωποι. Αυτήν τη στιγμή η ιστορία επαναλαμβάνεται στη Μιανμάρ, όπου η κοινότητα των Ροχίνγκια καταδιώκεται από διψασμένα για αίμα στρατεύματα που πλέον δρουν ανεξέλεγκτα.  

Είναι αρρωστημένο. Αποκεφαλίζουν ακόμη και μικρά παιδιά.   

Οι στρατηγοί της Μιανμάρ επενδύουν εδώ και χρόνια σ’ αυτές τις διεθνείς συμμαχίες. Βοήθησε να απαιτήσουμε από τις κυβερνήσεις να σταματήσουν να τους στηρίζουν για να μπει τέλος στις σφαγές.

Όταν η έκκλησή μας γίνει τεράστια, το Avaaz θα δημοσιεύσει ανακοινώσεις στα διεθνή ΜΜΕ, βάζοντας στο στόχαστρο παγκόσμιους ηγέτες κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που θα γίνει σε λίγες μέρες!

Υπόγραψε εδώ: Σταματήστε να στηρίζετε τους δολοφόνους!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:36 μ.μ.

Αει, σιχτίρι, έμποροι του ανθρώπινου πόνου, υποκριτές δολοφόνοι,
κι εσείς κι ο καπιταλισμός σας, και οι υπογραφές σας!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger