Home » , , » Απ' τις εκλογές βίας και νοθείας που έκανε ο Κ. Καραμανλής σαν σήμερα το 1961 στην "αγιογραφία" του "εθνάρχη" από τον Τσίπρα.

Απ' τις εκλογές βίας και νοθείας που έκανε ο Κ. Καραμανλής σαν σήμερα το 1961 στην "αγιογραφία" του "εθνάρχη" από τον Τσίπρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 | 1:48 π.μ.

Σαν σήμερα το 1961 γίνονται στην χώρα μας οι εκλογές βίας και της νοθείας οι οποίες με την καθοδήγηση του «εθνάρχη» δίνουν στο κυβερνητικό κόμμα της Δεξιάς, την ΕΡΕ το 50,8% των ψήφων και κάνουν τον Κ. Καραμανλή πρωθυπουργό (Στο βίντεο που παραθέτουμε υπάρχει και ο σχετικός σχολιασμός από ραδιοφωνική εκπομπή της «Ελληνοφρένειας»).

Να θυμίσουμε ότι στις εκλογές του 1958 η ΕΔΑ αναδείχθηκε αξιωματική αντιπολίτευση με ποσοστό 24,4%. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη ανησυχία στην κυβέρνηση της ΕΡΕ, η οποία αντέδρασε άμεσα συγκροτώντας μυστική επιτροπή στα πλαίσια του σχεδίου "Περικλής" στην οποία συμμετείχαν οι Γεώργιος Παπαδόπουλος, Γεώργιος Γεωργαλάς και Λευτέρης Σταυρίδης.

Σκοπός του "Περικλή" ήταν ο περιορισμός της επιρροής της ΕΔΑ και η εφαρμογή του θα είχε βαθιά χρονική διάρκεια. Επιπλέον η ΕΡΕ χρηματοδότησε διάφορους αντικομμουνιστικούς, συντηρητικούς και εθνικιστικούς κύκλους, κυρίως δημοσιογραφικούς, σπαταλώντας μάλιστα μεγάλο μέγεθος οικονομικών πόρων. Τελικά το σχέδιο βρήκε ανοιχτή εφαρμογή στις εκλογές του 1961, που ονομάστηκαν εκλογές βίας και νοθείας.

Το 1963 θα δολοφονηθεί από την Καρφίτσα ο Γρηγόρης Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ και θα τραυματιστεί ο Γιώργος Τσαρουχάς.

Ακούστε τον αείμνηστο Βασίλη Ραφαηλίδη να μιλάει τον Κ. Καραμανλή και διαβάστε το πολύ καλό κείμενο του «Ιού» που τιτλοφορείται: «Ο σκοτεινός "εθνάρχης" -Βίος και Πολιτεία Κωνσταντίνου Καραμανλή». και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για τον Τσίπρα και την "αγιογραφία" που κάνει στον πατριάρχη της δεξιάς, στο παρακάτω βίντεο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

29 Οκτωβρίου 2017 στις 2:08 π.μ.

Ο Λαμπράκης δολοφονήθηκε με εντολή απο το Παλάτι. Την Φρειδερίκη.

29 Οκτωβρίου 2017 στις 9:04 π.μ.

Ο Λαμπράκης δολοφονήθηκε από παρακρατικούς που έδρασαν ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ κράτους-αστυνομίας-χωροφυλακής και κυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Φασίστες και παρακρατικοί δρούσανε ανεξέλεγκτοι πλάι πλάι με αστυνομία-χωροφυλακή με την ευγενική χορηγία του "εθνάρχη" μας. Έχετε καταντήσει το μεγαλύτερο πλυντήριο των Καραμανλήδων (Λαμπράκης, Αλέξης, Ομόλογα κλπ). Τέτοιο ξέπλυμα από "κομμουνιστές" θα το ζήλευε και ο πιο φανατικός καραμανλικός. Και δεν ντρέπεσαι κιόλας γι'αυτό. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ....

V For Viva La Revolucion

29 Οκτωβρίου 2017 στις 2:49 μ.μ.

Το γνωρίζω οτι ξεφτιλήστηκες δεν χρειάζεται να γίνεσαι Πληντύριο του Παπατζή και του Πλαστήρα. Σφαγέας του λαού ο Ενας το 1944 και δολοφόνος του Μπελογιάννη μαζί με την ΕΔΑ.... ο άλλος. Είπαμε η Εντολή για την δολοφονία του Λαμπράκη δόθηκε απο την Φρειδερίκη για το Επεισόδιο που είχε η Μπέτυ Αμπατιέλου μαζί της στην Αγγλία με την παρουσία του Λαμπράκη. Το οτι πονάς ουτε μας νοιάζει.

29 Οκτωβρίου 2017 στις 7:47 μ.μ.

Ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ τους δολοφόνους να δράσουνε. Φασίστες και εγκληματίες χέρι χέρι με κράτος-κυβέρνηση. Οι παρακρατικοί έδρασαν παρουσία αξιωματικών, χωροφυλακής δηλαδή με πλήρη ΑΝΟΧΗ, ΓΝΩΣΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Συνεπώς ο Καραμανλής είναι εξίσου υπεύθυνος για τη δολοφονία Λαμπράκη. Εγώ μια χαρά αναγνωρίζω και φυσικά καταδικάζω τα εγκλήματα και των παπατζήδων και των Παπάγων και των Καραμανλήδων. Εσύ φαίνεται έχεις μια αδυναμία στο Καραμανλέϊκο και έχεις γίνεις ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ της οικογενείας. Ακόμα και το σκύλο τους τον Βίκτωρα υποστηρίζεις φανατικά. Κάνει μπαμ ότι πήρατε γραμμή από τον Περισσό να υποστηρίζετε τον "εθνάρχη". Ο Τράγκας θα σε ζήλευε ούτε αυτός τόσο καραμανλικός πια. Άλλωστε όπως αποδεικνύει και η επιστολή του παχουλού ανιψιού μια χαρά συνεργαστήκατε.

https://www.rizospastis.gr/page.do?id=10670&publDate=25%2F2%2F2009&pageNo=3

Συγχαρητήρια επιστολή του Κωστάκη προς την ΓΓ Παπαρήγα για την επανεκλογή της:

"....Στο μέτρο που επιτρέπουν οι ιδεολογικές και πολιτικές μας διαφορές, αλλά και στο βαθμό που υπαγορεύει η σημερινή κρίσιμη για τον τόπο διεθνής συγκυρία, ΠΡΟΣΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ για τον περιορισμό των επιπτώσεων της κρίσης στη χώρα και την κοινωνία"

Και έχει δίκιο φυσικά αν σκεφτεί κανείς τι αγώνα κάνατε το 2008 για να τον στηρίξετε όταν ένα παιδί δολοφονήθηκε από μπάτσο. Σε ποια άλλη χώρα θα έβρισκε πρωθυπουργός ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ τέτοια υποστήριξη από "Κ"Κ για κάτι τόσο σοβαρό; Μόνο άγαλμα της Παπαρήγα δεν έστησε ο χοντρός στη θέση του κωλόδεντρου που πολύ καλά έκαναν και έκαψαν.

Από την άλλη είναι πολύ κουλ εκ μέρους σου που ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ στηρίζεις τόσο κραυγαλέα ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟ πολιτικό. Αποδεικνύεις πόσο βαθιά ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ.

V For Viva La Revolucion

29 Οκτωβρίου 2017 στις 8:06 μ.μ.

Το γνωρίζω οτι είσαι Αντικομμουνιστής δεν χρειάζεται να φωνάζεις. Πάντα καταδικάζουμε την δράση του Πολύμορφου παρακράτους και γνωρίζουμε πολύ καλά τι παίχτηκε απο το 2008. Τα υπόλοιπα τα είπαμε. Ο Καπιταλισμός δολοφονεί σε όλες του τις Αποχρώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger