Home » , » Εξυπνακισμοί και λάσπη από την καθεστωτική δημοσιογραφία με αφορμή την ενέργεια του "Ρουβίκωνα" στην ΔΟΥ Ψυχικού

Εξυπνακισμοί και λάσπη από την καθεστωτική δημοσιογραφία με αφορμή την ενέργεια του "Ρουβίκωνα" στην ΔΟΥ Ψυχικού

Από giorgis , Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 | 2:14 μ.μ.


Του Γ. Γ.

«Όταν οι μάσκες έχουν πέσει τόσο απροκάλυπτα, όταν ο μόνος σκοπός επιβολής νέων φόρων είναι η αποπληρωμή ενός χρέους που δημιούργησαν τα εγκλήματα του Χρηματιστηρίου, του Βατοπεδίου, των Βουλγαράκηδων, των Μαντέληδων και των Τσουκάτων, οι οποίοι παρεμπιπτόντως κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ωραίοι, τότε δε μένουν και πολλές επιλογές. ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ», αναφέρει η λεζάντα του βίντεο που ανάρτησε στο youtube ο «Ρουβίκωνας» για την σημερινή του δράση στην ΔΟΥ Ψυχικού.
Αναλυτική αναφορά στην σημερινή της ακτιβίστικη πράξη κάνει η αναρχική ομάδα με κείμενο της στο indymedia

Αναμενόμενοι οι εξυπνακισμοί και η λάσπη που δέχτηκε και γι’ αυτή της την ενέργεια η αναρχική ομάδα από καθεστωτικά ΜΜΕ και δημοσιοκάφρους.
Παρουσιαστές τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι του Αλαφούζου προσπαθούσαν να ειρωνευτούν αυτή την ακτιβιστική δράση γιατί «οι κάτοικοι του Ψυχικού δεν έχουν πρόβλημα να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ» ενώ παρόμοια απαξιωτικά σχόλια υπήρξαν και από  συναδέλφους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτός πάντως που για μια ακόμα φορά έδωσε δείγματα της «ανεξάρτητης» και «αντικειμενικής» δημοσιογραφίας που υπηρετεί είναι ο γνωστός Γιάννης Λοβέρδος
Εφτασε στο σημείο να «ανακαλύψει» ότι τα μέλη του «Ρουβίκωνα» κατά την συμβολική τους κατάληψη στο κτήριο της ΔΟΥ «τασπασαν». 


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger