Home » » Θα βάλουν τους φαντάρους στον Έβρο να κυνηγούν μετανάστες; Όξυνση του πολέμου ΕΕ-κυβέρνησης κατά των προσφύγων ενώ προπαγανδίζουν τον νέο ρόλο του Στρατού!

Θα βάλουν τους φαντάρους στον Έβρο να κυνηγούν μετανάστες; Όξυνση του πολέμου ΕΕ-κυβέρνησης κατά των προσφύγων ενώ προπαγανδίζουν τον νέο ρόλο του Στρατού!

Από Unknown , Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 | 11:18 π.μ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφεται μια απελπισμένη προσπάθεια των προσφύγων-μεταναστών να ξεπεράσουν τα τείχη της Ευρώπης Φρούριο –που κατέστρεψε τόσες χώρες και εκμεταλλεύεται αδίστακτα τόσους λαούς- ακολουθώντας χερσαίους δρόμους που καταλήγουν στον Έβρο. Είναι το αποτέλεσμα του κλεισίματος από την ΕΕ όλων των ασφαλών οδών διέλευσης των προσφύγων-μεταναστών, αλλά κυρίως της κτηνώδους κλιμάκωσης του πολέμου εναντίον των προσφύγων που διεξάγουν ΕΕ και ΝΑΤΟ, Ιταλικό και Ελληνικό κράτος, αλλά και οι αλήτες του Λιμενικού της Λιβύης που εκπαιδεύει ο Ελληνικός Στρατός, καταστέλοντας άγρια στις θαλάσσιες διαδρομές της Μεσογείου και του Αιγαίου.
Απέναντι στην νέα αυτή πραγματικότητα στήνεται ένα νέο «εθνικό μέτωπο», που συγκροτούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ όπως το εμετικό "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", μιλιταριστικά και εθνικιστικά σαιτ, η κυβέρνηση και η ΕΕ, το σύνολο των κατασταλτικών δυνάμεων του ελληνικού κράτους.
Καταρχήν, επιχειρούν να δαιμονοποιήσουν τους πρόσφυγες-μετανάστες κάνοντας σημαία τις αισχρές εκθέσεις της ΕΥΠ που ανακινεί θέμα «εθνικών κινδύνων» σχετικά με «την εθνικά ευαίσθητη περιοχή του Έβρου όπου επιχειρούν ομάδες προσφύγων να εισέλθουν διά των συνόρων με την Τουρκία, σε μια περιοχή στρατιωτικά ευαίσθητη και με ιδιαί­τερα λεπτές ισορροπίες».
Έχει σημασία όμως να δούμε που εστιάζουν το πρόβλημα σύμφωνα με την περιγραφή που κάνουν:
«το πέρασμα ομάδων προσφύγων από τον Έβρο δημιουργεί ένα πρόσθετο ζήτημα ακόμα και μετά την ενδεχόμενη σύλληψη καθώς αν αυξηθούν οι ροές προς τη συγκεκριμένη περιοχή, θα πρέπει να δημιουργηθούν και ανάλογοι καταυλισμοί, όπου όμως είναι ήδη αυξημένο το μουσουλμανικό στοιχείο.
Λογικά είναι λοιπόν σε μια Θράκη όπου ήδη γίνεται μεγάλη συζήτηση για την αύξηση των πληθυσμών μουσουλμανικής καταγωγής - μάλιστα πρόσφατο είναι το θέμα που ανακινήθηκε με την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και τον ρόλο του αποσχιστικού τουρκόφιλου DEB- να δημιουργείται ένταση από το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθεί η παρουσία και άλλων μουσουλμάνων - αυτή τη φορά προσφύγων. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η ξαφνική ροή προσφύγων από την Τουρκία προς τη χώρα μας ενδεχομένως να στέλνει και μηνύματα για το που είναι διατεθειμένη να φτάσει η γειτονική χώρα αν η Ευρώπη εξακολουθήσει να είναι αρνητική ως προς τα ζητήματα που θέτει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».
Το μίξερ της αστικής πολιτικής όλα τα αλέθει και τα προσφέρει ως ασύμμετρη απειλή
  • Καταρχήν ομολογούν την πρόθεση δημιουργίας Στρατοπέδων Συγκέντρωσης στον Έβρο.
  • Δεύτερον, μιλούν για ανάμειξη της Τουρκικής μειονότητας στη Θράκη με τους Σύριους κατά το πλείστον πρόσφυγες που φεύγουν για να γλυτώσουν από τον πόλεμο στον οποίο τους βύθισαν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, το αυταρχικό καθεστώς Άσαντ και το ISIS του απάνθρωπου μουσουλμανικού φονταμενταλισμού.
  • Τρίτον, παρουσιάζουν τους πρόσφυγες ως όργανα του Τουρκικού κράτους, όταν η Τουρκία του Ερντογάν ευθύνεται και αυτή για την προσφυγιά τους καθώς στήριξε το ISIS, προχώρησε σε στυγνή επέμβαση στην Συρία που όλα δείχνουν ότι θα κλιμακωθεί, με αποτέλεσμα να την αισθάνονται ως έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του λαού της Συρίας.

ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ Η ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
Ας παρακολουθήσουμε ξανά το σκεπτικό όλων αυτών που γράφουν για τον «Νέο ρόλο για τον Στρατό»:
«Ένα άλλο πρόβλημα που δημιουργούν οι προσπάθειες να δημιουργηθεί νέο μονοπάτι από τον Έβρο είναι και το ότι ο Στρατός μας θα αναγκαστεί να αποκτήσει αποτρεπτικό ρόλο, με ό,τι αυτό σημαίνει για την ενεργοποίησή του. Πάντοτε τέτοιες εμπλοκές είναι προβληματικές και ωθούν στη δημιουργία καινούριων δομών, ενδεχομένως και στη δημιουργία χερσαίας Συνοριοφυλακής στο πρότυπο των ΗΠΑ».
Ουσιαστικά οι αρθρογράφοι αποδεικνύουν ξανά την λειτουργία του Στρατού στο πλαίσιο του επιχειρηματικού κράτους Άμυνας-Ασφάλειας. Κυρίως, την πρόθεση τους να αναθέσουν στους Φαντάρους και στο σύνολο των στρατιωτικών δυνάμεων «Κατασταλτικά καθήκοντα» εναντίον των προσφύγων, ανακινώντας τα δόγμα Άμυνας-Ασφάλειας που εκθέτουν με συνεκτικό τρόπο τις ασύμμετρες απειλές: πρόσφυγες-μειονότητα-μουσουλμάνοι-τρομοκράτες!
Δε μένουν όμως μόνο στην  κατασταλτική δραστηριοποίηση του Στρατού. 
Αποκαλύπτουν την πρόθεση τους να στρέψουν εναντίον των προσφύγων-μεταναστών τους εξοπλισμένους και ντυμένους στα χακί κατοίκους της περιοχής που συγκροτούν τα διάφορα Τάγματα Εθνοφυλακής και συστηματικά εκπαιδεύονται μαζί με τις Στρατιωτικές δυνάμεις οι οποίες εδρεύουν στον Έβρο στην ανάληψη αυτού του απάνθρωπου ρόλου, θυμίζοντας τα «Τάγματα Κυνηγών» του Π.Κονδύλη!  
Για αυτό εξάλλου κήρυξαν το 2017 ως Έτος Εθνοφυλακής…

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger