Home » , » Ο Κασιάρης σε ρόλο Β. Αυλωνίτη μας διδάσκει "Πνεύμα και ηθική"

Ο Κασιάρης σε ρόλο Β. Αυλωνίτη μας διδάσκει "Πνεύμα και ηθική"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 | 6:21 π.μ.



«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα πιστό στην παράδοση. Εις ό,τι αφορά τα ζητήματα της ηθικής και της οικογένειας είμαστε ένα κόμμα συντηρητικό, γι’ αυτόν το λόγο και καταψηφίζουμε φανατικά. Καταψηφίζουμε φανατικά τα σημερινά νομοθετήματα, τα οποία στρέφονται ενάντια στον ιερό θεσμό της οικογένειας».

Ηλίας Κασιδιάρης κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο της αλλαγής ταυτότητας φύλου στην βουλή.

Τον ρόλο του Βασίλη Αυλωνίτη, που δίδασκε «πνεύμα και ηθική» στην καταπληκτική ταινία "Η Ωραία Των Αθηνών", θέλησε να μιμηθεί το πρωτοπαλίκαρο του φυρερίσκου.
Καμιά αντίρρηση. Ναζιστής είναι και στα πλαίσια της προπαγάνδας τους είναι να λένε κι αυτές τις υποκριτικές παπαριές.

Εχουμε όμως μια απορία. Ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτσης, ένα άτομο που εθεωρείτο απ’ τους πιο έμπιστους του «αρχηγού» Μιχαλολιάκου, βγαίνει και δημόσια δηλώνει ότι «Ο ένας πηδάει την γυναίκα του άλλου μέσα στην Χρυσή Αυγή».
Πώς και δεν ίδρωσε τότε κανένα αυτί στελέχους του ναζιστικού μορφώματος;

Και κάτι άλλο. Ο γραφικός δημοσιοκάφρος Στέφανος Χίος πριν καταλήξει "λακές", "ρουφιάνος δεύτερης διαλογής", "μίσθαρνο όργανο της μαύρης προπαγάνδας", και "βαθύ παρακράτος των μυστικών υπηρεσιών", σύμφωνα με την έντυπη πατσαβούρα της Χ.Α., ήταν απ’ τα αγαπημένα πρόσωπα της κατηγορούμενης εγκληματικής οργάνωσης.
Αργότερα όταν τα «έσπασαν» -που να ψάχνεις να βρεις τι γίνεται στα παρασκήνια του φασιστικού χώρου … - με λεγόμενα του σε τηλεοπτικές εκπομπές και δημοσιεύματα του στην φυλλάδα του άφηνε χοντρά υπονοούμενα για την ηθική υπόσταση των στελεχών της Χρυσής Αυγής. 
Δεν είδαμε όμως την παραμικρή αντίδραση από το κόμμα-συμμορία του Μιχαλολιάκου, το οποίο μας έχει συνηθίσει σε μηνύσεις και αγωγές απέναντι όποιου θεωρεί ότι στρέφετε με πράξεις και δηλώσεις εναντίον του. Τυχαίο;  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger