Home » , » Η διάλυση των επίσημων ναζί στην Ελλάδα.

Η διάλυση των επίσημων ναζί στην Ελλάδα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 | 1:15 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

«Νεοναζί σε κρίση με αποχωρήσεις και καταγγελίες: “Με Μαρινάκη και Μητσοτάκη πλέον η ΧΑ”» μας λέει ένα ενδιαφέρον άρθρο.

«Η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Δράμα διαλύθηκε, υποβαθμιζόμενη σε έναν τοπικό ολιγομελή πυρήνα, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες έκλεισαν τα γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης στη Χαλκίδα, που πλέον δεν συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των γραφείων που δημοσιεύεται στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής…
Ο πρώην πυρηνάρχης Δράμας της Χρυσής Αυγής Μπαντέμης είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για την επίθεση τάγματος εφόδου σε δύο γυναίκες...
Ο Κιτσόπουλος, γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Αλεξανδρούπολης και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, αποχώρησε την Κυριακή 15/10/2017 από την Χρυσή Αυγή, με δήλωση παρόμοια με εκείνη του αποχωρήσαντος βουλευτή Μίχου... Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, ο Κιτσόπουλος, που διατέλεσε και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Έβρο, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2015 από λιμενικούς να μεταφέρει παράνομα 1,36 τόνους οστράκων, που προορίζονταν να διατεθούν στην αγορά, παρόλο που ήταν ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση…
Επιπλέον, σημειώνονται νέες αποσκιρτήσεις στελεχών από τη Χρυσή Αυγή. Η πιο επιφανής αποχώρηση μέχρι στιγμής ήταν αυτή του Νίκου Μίχου, πρώην βουλευτή Εύβοιας, αλλά ακολούθησαν κι άλλες.
Ο πρώην υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Δημήτρης Σταθάκης αποχώρησε πρόσφατα λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή «έχει μετατραπεί σε υποχείριο του Μαρινάκη, της Ντόρας και του Μητσοτάκη». Σε δημόσιες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του στο facebook, ο Σταθάκης μιλάει απαξιωτικά για την υπεράσπιση του γνωστού επιχειρηματία από τον βουλευτή Λαγό, ενώ δεν διστάζει να στραφεί και προσωπικά κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιάννη Λαγού, γράφοντας: Για τα μάτια του Μαρινάκη ξεσπάθωσε ο Λαγός… μπορεί να είμαστε αφελείς και επιπόλαιοι… αλλά χρήσιμοι ηλίθιοι όχι…».

Η συρρίκνωση της συμμορίας είναι πολύ καλό νέο. Θα ήταν ακόμα καλύτερα, αν η φασιστική ρατσιστική πολιτική, που ακολουθείται, δεν τους κρατούσε ζωντανούς.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η συμμορία της Χρυσής Αυγής θα διαλυθεί σύντομα. Βεβαίως ο Μητσοτάκης παίζει ρόλο, άλλα όχι τον κύριο. Γνωρίζει πως όχι μόνο δεν μπορεί να πείσει τους δικαίως αγανακτισμένους με το ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόρους, αλλά χάνει κι οπαδούς με τις συνεχείς γκάφες που κάνει και κυρίως με τις προκλητικότατες τοποθετήσεις του, που συμπίπτουν με τα συμφέροντα πολυεθνικών, τοκογλύφων και καθαρμάτων. Είναι ο κύριος λόγος που αντέχει ακόμα ο ανεκδιήγητος Τσίπρας. Ο μόνος τρόπος για να μη συντριβεί και αυτός, είναι η βοήθεια από τα δεξιά. Υιοθετεί πλήρως τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ τάζει στα στελέχη της λαγούς με πετραχήλια, προκειμένου να δείξει πως τάχα έχει ρεύμα.

Ο κύριος λόγος όμως που η συμμορία διαλύεται είναι η κινητοποίηση, ο αγώνας Αναρχικών, Κομμουνιστών, Αριστερών, σε διάφορα καυτά θέματα, όπως πχ οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Σε αυτά ακριβώς τα θέματα η φασιστική συμμορία όχι μόνο δεν κάνει το παραμικρό, αλλά συμμαχεί με την ολιγαρχία. Καμία έκπληξη. Έτσι όμως πέφτουν οι μάσκες του δήθεν αντιμνημονιακού. Τι θέση έχει άραγε για τους πλειστηριασμούς; Τη θέση του Μητσοτάκη, που είναι ίδια με όσα θέλουν οι κόρακες τοκογλύφοι, δηλαδή να πετάξουν τον κόσμο έξω από τα σπίτια του. Αρκείται να υιοθετεί την προπαγάνδα συμβολαιογράφων, ΜΜΕ, να κατηγορεί συλλογικότητες για τη δράση τους, αλλά αυτό ακριβώς είναι που εξοργίζει περισσότερο τους εργαζόμενους, που γνωρίζουν πια πολύ καλά τι παίζεται με τη λεηλασία των φτωχών από τα όρνεα.

Λοιπόν ζόμπι, μπείτε ξανά στον τάφο της ΝΔ. Όσο για το Μητσοτάκη, άλλο να πάνε μαζί του μερικά λαμόγια κι άλλο ο πολύς κόσμος που δεν θέλει ούτε να τον δει, ούτε να τον ακούσει. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Οκτωβρίου 2017 στις 2:56 μ.μ.

Μήτσος. Βουλευτή της ΝΔ στο Καστελόριζο δεν είδα. Αντίθετα είδα Βουλευτές της Αριστερής Κυβέρνησης μαζί με τον Κασιδιάρη. Επίσης οταν ο Δήμας της ΝΔ διεκδικούσε την θέση του Προέδρου δήλωσε οτι δεν θέλει να βγει πρόεδρος με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα για τον Εκλογικό νόμο ο Βούτσης είχε πει οτι τα θέλει δεν πειράζει. Στις Λαικές επιτροπές στο ΠΑΜΕ και στην Λαική Συμμαχία που παλεύουν εναντια στους Πλειστηριασμούς συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ και είναι μόνο για περιουσίες Εργατικών λαικών οικογενειών ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger