Home » » “Η πρώτη κρίση του 2018 στον πλανήτη θα γίνει στην Κύπρο”!

“Η πρώτη κρίση του 2018 στον πλανήτη θα γίνει στην Κύπρο”!

Από Unknown , Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 | 5:50 μ.μ.

O χάρτης αποτυπώνει τις ΑΟΖ σύμφωνα με τα ελληνοτουρκικά συμφέροντα

"Μια πιθανή κρίση υδρογονανθράκων είναι ένα εξαιρετικό εγχώριο πολιτικό ζήτημα που όλες οι κυβερνήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να εδραιώσουν την εθνικιστική βάση στήριξης τους".

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτουν την ουσία του ιμπεριαλιστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και της σύγκρουσης μεταξύ του Τουρκικού κράτους και του επιθετικού-πολεμικού άξονα των κρατών Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.

Στις ανακοινώσεις μας αποκαλύπτουμε το μέγεθος της συμμετοχής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους πολεμικούς σχεδιασμούς αλλά και στις επιχειρήσεις που βουτούν τους λαούς στο αίμα και στη προσφυγιά.

Ταυτόχρονα, αποδεικνύουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του σύνολο του αστικού κόσμου έχουν πάρει απόφαση να "ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ" την νεολαία και τους εργαζόμενους για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα των Λάτση-Βαρδινογιάννη-Energean και της υπόλοιπης αποκρουστικής παρέας των εφοπλιστών, τραπεζιτών, κατασκευαστών, επιχειρηματιών της πολεμικής βιομηχανίας.

Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν πάνω από το Λίβανο και ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζεται. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

29 Δεκεμβρίου 2017 στις 5:59 μ.μ.

Εξοδος απο την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ για να είναι προς το συμφέρον της Εργατικής τάξης και του λαού πάει μαζί με την Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Διαφορετικά εξυπηρετούνται συμφέροντα Εθνικιστικων Φασιστικών δυνάμεων και τμημάτων της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

30 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:01 π.μ.

Για το "Σπάρτακο" η Κυπριακή Δημοκρατία είναι "Ελληνοκύπριοι" και το Τουρκικό κράτος δεν χαρακτηρίζεται "επιθετικό", μόνο το ελληνικό! Μεροκάματο που βγάζετε ρε παιδιά εκεί στο Σπάρτακο; Έτσι για να ξέρουμε κι εμείς...

30 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:06 μ.μ.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτουν την ουσία του ιμπεριαλιστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και της σύγκρουσης μεταξύ του Τουρκικού κράτους και του επιθετικού-πολεμικού άξονα των κρατών Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.
όλο το κείμενο και οι παραπομπές του μιλούν για τις δύο αδίστακτες άρχουσες τάξεις και την ανάγκη κοίνης πάλης των λαών Ελλάδας-Τουρκίας.
Ηρθαν τώρα οι εθνικιστές να κάνουν δήθεν κριτική, αυτοί που ταυτίζονται με τις ακραίες πολεμοκάπηλες θέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, του Καμμένου και του Κοτζιά, των κομμάτων που παίζουν το παιχνίδι του Λάτση, του Βαρδινογιάννη και της Energean!

30 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:04 μ.μ.

Σπάρτακε το επιθετικό κράτος είναι η Τουρκία και ειδικά στην Κύπρο. Αυτή έχει ιμπεριαλιστικές ηγεμονικές φιλοδοξίες στην περιοχή, αυτή διεκδικεί εδάφη κλπ. Η τήρηση "ίσων αποστάσεων" είναι ουσιαστικά υποστήριξη της Τουρκίας. Θα μας πεις τι δουλειά κάνεις και πως τα βγάζεις πέρα ή είναι μυστικό;

31 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:53 π.μ.

Επιλεκτική μνήμη........... ΕΟΚΑ Β με τον Γρίβα που έσφαζε Τουρκοκύπριους απεσταλμένος της Ελληνικής Αστικής Τάξης με στόχο την ένωση την ξέχασε. Τι επιχειρήθηκε να γίνει 15 Ιούλη του 1974...... Να και το ξέπλυμα της Ελληνικής Αστικής τάξης που είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1911......

31 Δεκεμβρίου 2017 στις 1:05 π.μ.

Γράφει ο Μπελογιάννης στο Βιβλίο του για το ξένο κεφάλαιο στην Ελλάδα απο το 1830... Ξεκινώντας. Το 1911.... Ελληνικός Σερβικός Βουλγαρικός Ιμπεριαλισμός όρμησαν στην Μακεδονία και σφάξανε Εθνότητες που ζούσαν για αιώνες εκεί. 2ος Π.ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο Μεταξάς με τους Αγγλους συμμάχους τους μπήκε στην Αλβανία για μερίδιο απο την λεια. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ Τρια Γράμματα απο την απομόνωση της Φυλακής για το ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ να τα θάβει. 1950 53 πήγε στην Κορέα και σε αντάλαγμα όρμησε να αρπάξει ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. Ρε την φουκαριάρα την Αστική τάξη. Μια ζωή στην Σκλαβια...... ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ......

31 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:33 μ.μ.

Τζαμαρία βλέπω μια χαρά ταυτίζεσαι με το Σπάρτακο. Βέβαια εσύ ξέρουμε από που βγάζεις μεροκάματο, ο Σπάρτακος δε μας απαντά!

1 Ιανουαρίου 2018 στις 10:51 μ.μ.

Απάντηση καμμία. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Σοσιαλσωβινιστικό παραλήρημα. ΛΟΓΙΚΟ..... Πλυντήριο για τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ του Γρίβα που εκπροσωπούσαν την Αστική Τάξη της Ελλάδας που μετά την Κορέα πήγε να αρπάξει όλο το νησί. Πράκτορας..... τον Τούρκων ο Μπελογιάννης Πράκτορας..... των Γερμανών ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ Πράκτορας..... και ο ΛΕΝΙΝ. Και όλα αυτά για την Φουκαριάρα την Αστική Τάξη που είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1911...... ΡΕ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ.........

2 Ιανουαρίου 2018 στις 12:16 π.μ.

O Γρίβας με την ΕΟΚΑ Β' Έλληνες σκότωνε και προετοίμαζε το έδαφος για την εισβολή των Τούρκων, και ο πιο ανόητος τα ξέρει αυτά. Ο Μπελογιάννης πολέμησε τους Γερμανούς, δεν τους υποστήριζε όπως εσύ τους κατακτητές Τούρκους. Για την υπόλοιπη κασέτα σε έχω αποστομώσει τόσες φορές. Πες μας τώρα τι διαφορά έχεις από το Σπάρτακο (εκτός από το μεροκάματο).

2 Ιανουαρίου 2018 στις 10:06 π.μ.

Ο Γρίβας ήταν Εκπρόσωπος της Αστικής Τάξης και πήγε να αρπάξει όλη την Κύπρο σφάζοντας τους Τούρκους. Ενωση πήγε να γίνει το 1963 και το 1974.Ο Μπελογιάννης στο βιβλίο του για το ξένο Κεφάλαιο απο το 1830..... μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ Ελλήνων Σερβων Βουλγάρων που το 1911.... όρμησαν στην Μακεδονία σφάζοντας εθνότητες που ζούσαν για Αιώνες εκει. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ με τα ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ απο την ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ να τα θάβει. Τίτλος τιμής για τους Κομμουνιστές τα Σοβινιστικά παραληρήματα. Προκαλούνε Φαντασιώσεις.

4 Ιανουαρίου 2018 στις 12:11 π.μ.

Ο Γρίβας πήγε να κάνει διχοτόμηση μαζί με τους Τούρκους για να μη γίνει "Κούβα" η Κύπρος. Από το '50 η αριστερά ήταν υπέρ της Ένωσης, που ήταν η πιο δίκαιη λύση που την ήθελε η συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Παριστάνεις τον κομμουνιστή αλλά είσαι εντελώς άσχετος, προφανώς προβοκάτορας αλά Σπάρτακο... Μεροκάματο δεν μας είπες που βγάζεις...

4 Ιανουαρίου 2018 στις 10:04 μ.μ.

Η Αστική Τάξη μετά την ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ στην Κορέα πήγε με Εκπρόσωπο τον Γρίβα να σφάξει τους Τούρκους και να κάνει την ένωση. Σαμψων 15 ιούλη 1974..... Χωρίς Κ.Κ απο το 1943.....στην Κύπρο. ΛΟΓΙΚΌ........

6 Ιανουαρίου 2018 στις 12:44 π.μ.

Τζαμαρία το μηχάνημα μάσησε την κασέτα. Ο Σαμψών και ο Γρίβας προετοίμασαν έδαφος για τους Τούρκους. Μεροκάματο θα μας πεις που βγάζεις; Για πολυθεσίτη σε βλέπω...

6 Ιανουαρίου 2018 στις 9:40 μ.μ.

Αν χάλασε η Κασέτα θα σου στείλει μια άλλη ο Καρανίκας και το Ρετάλι ο ....καρτερός...... Τι διάολο είπαμε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.

10 Ιανουαρίου 2018 στις 10:38 μ.μ.

Κάτι δικό σου δεν έχεις να πεις; Άστο καλύτερα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger