Home » » Ξανά στον Στρατό οι εκπαιδευτικοί στην Σαντορίνη

Ξανά στον Στρατό οι εκπαιδευτικοί στην Σαντορίνη

Από Unknown , Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 | 11:08 π.μ.

Αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι Δήμαρχοι έταξαν ότι θα προσφέρουν σίτιση και στέγαση στους καθηγητές, μετά τους γύρισαν την πλάτη ξεχνώντας τις υποσχέσεις τους όταν τελείωσε το επικοινωνιακό σόου.
Αυτό που έμεινε στους εκπαιδευτικούς ήταν η τεράστια εκμετάλλευση από τους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να κοιμούνται στις παραλίες.
Σύντομα βρήκαν τη λύση: οι εκπαιδευτικοί να ξαναγυρίσουν στον στρατό για να φάνε και να κοιμηθούν.
Αυτός είναι ο συνδυασμός της Στρατιωτικοποιημένης Ελλάδας των Τσίπρα-Καμμένου: καταστροφή του Κράτους Πρόνοιας και Μισθοί πείνας, αθέτηση υποσχέσεων και ανάδειξη της "κοινωνικής αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων"!
Αυτή είναι η τραμπάλα που παίζουν χιλιάδες εκπαιδευτικούς με ισχυρές δόσεις εθνικισμού, μιλιταρισμού και πολεμοκαπηλείας.
"Τη σίτιση των εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης της Σαντορίνης θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η σίτιση θα γίνεται στη Λέσχη Σαντορίνης που εδρεύει στο Αεροπορικό Απόσπασμα του νησιού, στο αεροδρόμιο.

Ο συντονισμός της ενέργειας θα γίνει από τον Δήμο Θήρας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κυκλάδων, ενώ οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν σύντομα από τα συνδικαλιστικά τους όργανα (ΟΛΜΕ & ΕΛΜΕ Θήρας)".
Εμείς απαιτούμε αυξήσεις στους μισθούς και Αξιοπρέπεια.
Αύξηση των κοινωνικών δαπανών.
Να αναλάβει το Υπουργείο Παιδείας και οι Δήμοι όπως αυτός της Σαντορίνης με τα τεράστια κέρδη από τον τουρισμό την σίτιση-στέγαση των εκπαιδευτικών.
Καμιά δαπάνη για εξοπλισμούς-Κονδύλια για την Υγεία και την Παιδεία. Δε θα κερδίζουν οι έμποροι των ιδιωτικοποιημένων δημόσιων αγαθών στην πλάτη μας.
Καμιά σχέση του κόσμου της εργασίας με τον Στρατό. Όχι στον νέο Αντιδραστικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αντίσταση-Ανατροπή των Μνημονίων. Διάλυση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ για το οποίο οι κυβερνήσεις δαπανούν το 2% του ΑΕΠ και συμμετέχουν-συναινούν στους πολέμους τους.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger