Home » , » Λήσταρχοι, και κοινωνικοί εγκληματίες

Λήσταρχοι, και κοινωνικοί εγκληματίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 | 5:31 μ.μ.


Εχουμε πέσει σε λήσταρχους, κοινωνικούς εγκληματίες που δεν τους φτάνει ότι μας άφησαν άνεργους, οδήγησαν στην εξαθλίωση τεράστιες μάζες των λαϊκών στρωμάτων, τσεκούρωσαν μισθούς σε όσους «τυχερούς» εξακολουθούν να έχουν δουλειά, και καταντώντας φιλοδώρημα της συντάξεις για τους απόμαχους της δουλειάς, τώρα έρχονται και μας «ξαφρίσουν» ότι μας έχει απομείνει. 
Και έχω μόνο αυτό. Προγραμματίζουν να δημιουργήσουν και στρατιές αστέγων.

Δυο σημερινές ειδήσεις μας δείχνουν ανάγλυφα την κατάσταση που βιώνουν τα λαϊκά στρώματα, αλλά και τις πιο «μαύρες μέρες» που έρχονται, αν παρακολουθήσουμε μοιρολατρικά τα όσα σχεδιάζουν και πραγματοποιούν άλλοι για μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας.

Η πρώτη είδηση μας έρχεται από την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Αυτή μας λέει ότι 4.170.000 φορολογούμενοι, ο ένας στους δυο Ελληνες δηλαδή, έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία ύψους  99,7 δισεκατομμυρίων ευρώ!
Δεν θα λέγαμε ότι αυτό αποτελεί έκπληξη, αφού η οικονομική καπιταλιστική κρίση και η υπέρογκη φορολογία έχουν οδηγήσει στην φτωχοποίηση όλα τα λαϊκά στρώματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ίδια ανακοίνωση η ληστρική αυτή επιδρομή, -«αναγκαστικά μέτρα της εφορίας» την ονομάζουν- έχει σαν αποτέλεσμα κάθε μέρα να γίνονται 1.000 περίπου κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, όσων φορολογουμένων διαθέτουν. «Ο αριθμός των φορολογούμενων στους οποίους έχουν επιβληθεί κατασχέσεις ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο και διαμορφώθηκε τον Οκτώβριο στους 1.014.295, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 22.903 σε σχέση με τον Σεπτέμβριο. Γεγονός που σημαίνει ότι ο εισπρακτικός μηχανισμός διενεργεί περίπου 1.000 κατασχέσεις σε ημερήσια βάση», αναφέρει χαρακτηριστικά η είδηση.

Την δεύτερη είδηση την πληροφορούμαστε από σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». «Εκτεθειμένοι στον κίνδυνο να χάσουν, μέσω κατασχέσεων και ηλεκτρονικών πλειστηριασμών-εξπρές, τα σπίτια στα οποία διαμένουν μαζί με άλλα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία τους θα βρεθούν το 2018 εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι, με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο», αναφέρει το δημοσίευμα. Συμπληρώνει δε, ότι  νομοθετική διάταξη που έχει ψηφιστεί  επιτρέπει οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί ακινήτων να επιβάλλονται για ποσά ληξιπρόθεσμων οφειλών πάνω από 500 ευρώ και ότι από τις κατασχέσεις για χρέη προς το Δημόσιο δεν προστατεύεται η πρώτη κατοικία,

Αυτοί οι εγκληματικοί, για τους ανθρώπους της τάξης μας, σχεδιασμοί. πρέπει να μείνουν στα χαρτιά. Οι βάρβαρες ταξικές προθέσεις του αστικού κυβερνητικού προσωπικού και των ξένων "εταίρων" του, πρέπει να βρουν μπροστά τους ένα ρωμαλέο κίνημα που θα σταθεί ανάχωμα σ' αυτή την αντιλαϊκή επίθεση.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger