Home » , » Κοίτα ποιοι επικρίνουν την συνέντευξη της Ν. Μποφίλιου!

Κοίτα ποιοι επικρίνουν την συνέντευξη της Ν. Μποφίλιου!

Από giorgis , Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 | 8:59 μ.μ.



Του Γ. Γ.

Βλέποντας τον ψιλοχαμό που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την συνέντευξη που έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου στην εφημερίδα των Συντακτών μπήκα στον πειρασμό να την διαβάσω.

Αδιάφορη και «ρηχή» μου φάνηκε. Η τραγουδίστρια που θεωρεί τον εαυτό της «τροτσκίστρια», δηλώνει ψηφοφόρος του ΚΚΕ. Παράλληλα  δεν «αμφισβητεί τις καλές προθέσεις του Τσίπρα» εκτιμώντας «ότι κάποιοι άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν ξεχωριστή ιδεολογική παιδεία». 
Χαρακτήρισε «δικτατορία» την Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ ονειρεύεται η ίδια «να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση», και θα επιθυμούσε να υπήρχε ένας ηγέτης για να τα παρατήσει όλα και να πάει μαζί του στο βουνό. «Τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη», συμπληρώνει.

Μετά απ’ αυτές τις θέσεις που διατύπωσε η Ν. Μποφίλιου, o πολιτικός ογκόλιθος Πέτρος Τατσόπουλος θεώρησε υποχρέωση του να στιγματίσει και να βάλει στην θέση της την τραγουδίστρια που έκανε την απρέπεια να διατυπώσει δημοσίως τις απόψεις της.
Φυσικά όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ ανακύκλωσαν τα γραφόμενα του τύπου που κατά δήλωση του έχει «πηδήξει την μισή Αθήνα». Μάλιστα ο ίδιος πριν αρκετό καιρό «δίδασκε» τον ανδρικό πληθυσμό μέσα από την τηλεόραση του  Mega πως θα κατορθώσει να έχει τις … σεξουαλικές του επιδόσεις: «Δεν ήμουν ποτέ φαλλοκράτης. Εγώ ακόμα και τότε ήμουν γατουλογαμούλης, στο τρίψιμο, στο σούξου μούξου! Πέσε πέσε πέσε... στο τέλος πήδαγες! Ποτέ δεν ήμουν ο macho τύπος».


Τώρα αυτός ο εγωπαθείς ρεμπεσκές που έχασε την βουλευτική του αργομισθία –καθώς και τον ακραίο σεξισμό από τα έδρανα της βουλής- και δεν μπορεί τόσο συχνά να μας σερβίρει τηλεοπτικά τις παπαριές του, (π.χ θυμόμαστε αυτόν τον φλωρολελέ, παραλογοτέχνη να παίρνει σβάρνα τα κανάλια μαζί με τον Γεωργιάδη για να ρίχνουν τα βέλη του στον δήμαρχο Χαλανδρίου για την επιλογή του να ακουστεί ο ύμνος του ΕΑΜ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου) επέλεξε τον «άμβωνα» facebook για να μας πλασάρει … τα μαθήματα του.

Το συνηθίζει άλλωστε. Εύκολα επαναφέρουμε στην μνήμη μας τη «χείρα βοηθείας», που έτεινε ο Τατσόπουλος στα ... πνευματικά κατακάθια, τα οποία κανιβάλλισαν τη μνήμη του άτυχου 19χρονου..."τζαμπατζή", που ΄ξευτίλισαν τον άνθρωπο, που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα.

Δίπλα στον Τατσόπουλος στάθηκε και η ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης, - ο άνθρωπος πολυμηχάνημα: Και ποιητής, και τραγουδοποιός και κιθαρίστας και δημοσιογράφος- Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 


Ο τύπος αυτός που από το ταμείο του Αλαφούζου βρέθηκε τώρα να σιτίζεται από τα ΜΜΕ που διαθέτει ο "κομιστής" έχει να επιδείξει αρκετές "ανεπανάληπτες" στιγμές στην καριέρα του. Από τότε που ξέπλενε τον δοσίλογο Γ. Τσολάκογλου μέχρι στο "χάιδεμα" στον πολιτικό του επίγονο φυρερίσκο Ν. Μιχαλολιάκο
Εκτός των άλλων ο Μπογδάνος μας παραδίδει και "ιστορικά μαθήματα" του τύπου: «Αφού μεγαλειωδώς γιορτάσουμε το Πολυτεχνείο, θα έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι... τα αγνά παιδιά μέσα στο Πολυτεχνείο άνοιξαν τον δρόμο, με τις μεθοδεύσεις τις CIA, για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο».

Οσο για το δημοσιογραφικό του δαιμόνιο δεν το συζητάμε. Χαρακτηριστική περίπτωση τότε που "αποκάλυψε" ότι «η επίθεση εναντίον του Παπαδήμου έγινε από πρώην συντρόφους του πρωθυπουργού» (!).

Μάλιστα τότε ήταν τέτοιο το μέγεθος της μπαρούφας που ξεστόμισε ο Μπογδάνος που  δεν μπορούσαν να το «αντέξουν» ούτε αυτοί που διευθύνουν τον τηλεοπτικό βόθρο του Αλαφούζου γι’ αυτό και έβγαλαν ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου», και τον απέλυσαν για να βρει σήμερα στέγη στο ραδιόφωνο του Θέμου Αναστασιάδη και να εξακολουθήσει από εκεί  να λέει τις βαθυστόχαστες μπούρδες του.

Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου στις επικρίσεις που δέχτηκε:


Με την προσδοκία ότι ίσως σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο μια αντιπαράθεση του Μπογδάνου με ένα άλλο δημοσιοκαφρικό «μπουμπούκι» του ακροδεξιού χώρου. Τον Στέφανο Χίο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:33 π.μ.

....Δίπλα στον Τατσόπουλο στάθηκε ....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger