Home » , » Mια νέα Ιντιφάντα ξεκινάει

Mια νέα Ιντιφάντα ξεκινάει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 | 11:05 π.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

2 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από τις ισραηλινές αστυνομικές δυνάμεις σε διαδηλώσεις εχθές στην Παλαιστίνη.

1 μωρό και ένας άνδρας 54 χρονών νεκροί, καθώς και εκατοντάδες τραυματίες από αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη μαρτυρική Γάζα.

Μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τον Τραμπ, όντως άνοιξαν οι Πύλες της Κολάσεως, όπως δήλωσε η Χαμάς.
Και η λύση προφανώς και δεν βρίσκεται, ούτε στην αυτονόητη καταδίκη των ΗΠΑ από τον ΟΗΕ (στα παλαιότερα των υποδημάτων τους εξάλλου τον έχουν), ούτε στις προσχηματικές "διαμεσολαβητικές-ειρηνευτικές" προσπάθειες των υπολοίπων κρίκων της ιμπεριαλιστικής αλυσίδας του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Αυτοί ούτε μια κίνηση δεν έκαναν, ούτε ένα δάκρυ δεν έχυσαν, για τον παράνομο και απάνθρωπο καθολικό αποκλεισμό της μεγαλύτερης φυλακής του κόσμου, της Γάζας, από ξηράς, θαλάσσης και αέρος από το κράτος-τρομοκράτη, το Ισραήλ, εκεί, που το "Ανθρωποι και Ποντίκια" ζει την σκληρή πραγματικότητα.

Η λύση είναι στα χέρια και μόνον των Παλαιστίνιων, και, όπως φαίνεται, και από τις ανακοινώσεις της Χαμάς, της Χεζμπολά, του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, μια νέα Ιντιφάντα ξεκινάει, στηριζόμενη στην αλληλεγγύη, στον Παλαιστινιακό λαό και στην ένοπλη αντίστασή του.

Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης!

* φωτό Παλαιστίνιου μαχητή από επίσκεψή μας στα στρατόπεδα Σάμπρα & Σατίλα πριν λίγους μήνες
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Δεκεμβρίου 2017 στις 7:36 μ.μ.

Καμια διαπραγματευση με το κρατος τρομοκρατη του παλαιστινιακου λαου της Μ,Ανατολης και ολου του αραβικου κοσμου Οσοι καθονται στο ιδιο τραπεζι με το Παρανομο κρατος του Ισραηλ δεν θελουν την ειρηνη στην περιοχη αλλα κυριως δεν θελουν την επιβιωση του παλαιστινιαΚκου λαου Μονο αν ολοι οι παλαιστινιοι οπλισμενοι
εως τα δοντια επιτεθουν στο μαντροσκλυλο του ιμπεριαλισμου Ισραηλ μπορουν να νικησουβ να εδρεωσουν την ειρηνη και την επι
βιωση του παλαιστινιακου εθνους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger