Home » » Γιατί ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το φιλοκυβερνητικό militaire.ge αποκρύπρουν το ΚΙΝΗΜΑ των ΦΑΝΤΑΡΩΝ;

Γιατί ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το φιλοκυβερνητικό militaire.ge αποκρύπρουν το ΚΙΝΗΜΑ των ΦΑΝΤΑΡΩΝ;

Από Δίκτυο Σπάρτακος , Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 | 3:44 μ.μ.

ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ;
Ποιοι και γιατί επείγονται να "κρύψουν" το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟ MILITAIRE.GR ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ! 
Η ανησυχία της κυβέρνησης είναι μεγάλη για τα όσα συμβαίνουν στον Στρατό.

Η επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πρωτόγνωρη στα δικαιώματα των στρατευμένων. Κλιμακώνουν την οικονομική και εργασιακή μας εκμετάλλευση, σε συνδυασμό με τον επικίνδυνο και εχθρικό προς τους εργαζόμενους ρόλο που μας επιφυλάσσουν όσον αφορά την εφαρμογή των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής (του Ελληνικού Στρατού, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ), τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό.
Είναι ζητήματα που σταθερά παλεύει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Το θέμα όμως είναι ότι οι αντιδράσεις των συναδέλφων φαντάρων πληθαίνουν, οι αντιστάσεις αυξάνονται, όλο και περισσότερο μετράμε σημαντικές νίκες του Κινήματος των Φαντάρων μέσα στον στρατό.
Φυσικά, όλα αυτά τα γνωρίζει η κυβέρνηση, τα γνωρίζει το ΥΠΕΘΑ και το Πεντάγωνο.
Δεν μπορούσε να κρύψει την "ταραχή¨ του ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στην ομιλία του στη ΔΕΘ όταν και επιτέθηκε "στα διάφορα ΔΙΚΤΥΑ των φαντάρων..."
Η κυβέρνηση, αρχικά για να μας αντιμετωπίσει, διάλεξε το δρόμο της καταστολής και παρουσίασε λαμπρό δείγμα κρατικού αυταρχισμού διαμέσου της κατάπτυστης δικαστικής δίωξης εναντίον της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Μια απόπειρα που απέτυχε οικτρά μετά την ΑΘΩΩΣΗ του διωκόμενου μέλους της ΕΑΣ, αποτέλεσμα ενός πρωτόγνωρου κύματος Αλληλεγγύης των φαντάρων, του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας.
Τώρα επιχειρούν νέα επίθεση.
Πολύ απλά "εξαφανίζουν" την κλιμακούμενη δράση των φαντάρων, επιχειρούν να αποκρύψουν τους στόχους-τις διεκδικήσεις-τις επιτυχίες του κινήματος των φαντάρων.

Χθες το απόγευμα δημοσιεύτηκε ανακοίνωση μας για το άθλιο γεγονός  όπου σερβίραν "Σκουληκιασμένο φαγητό για τους εκατοντάδες νεοσύλλεκτους στο ΚΕΝ Μεσολογγίου http://diktiospartakos.blogspot.gr"
Το γεγονός αυτό επαναλαμβάνουμε ήταν γνωστό σε όλους την Πέμπτη 7/12 και μάλιστα ήταν ένα ζήτημα πάλης του Κινήματος των Φαντάρων σε εξέλιξη, όπου απαιτούνταν η συμβολή όλων στην προβολή του και στην έκφραση της Αλληλεγγύης μας στους αγωνιζόμενους φαντάρους.
Τι έπραξαν όμως όλοι τους;
ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ!
Ούτε ο Καρβουνόπουλος και το militaire.gr έγραψε τίποτε, ούτε τα υπόλοιπα μιλιταριστικά σαιτ.
Ούτε ο 902.gr ούτε φυσικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Γιατί;
Μα γιατί δεν έπρεπε να διαταραχτεί με κανένα τρόπο και για κανέναν λόγο το κλίμα "εθνικής ενότητας και εθνικής ομοφωνίας", δεν έπρεπε να πληγεί το Γόητρο των Ενόπλων Δυνάμεων!
Έπρεπε να περάσει στα μουλωχτά το γεγονός ότι το έτος 2017, η κυβέρνηση που δαπανά 3 δισεκατομμύρια δολάρια για την προμήθεια αμερικανικών εξοπλισμών ταϊζει τους φαντάρους ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ! 
Έμεινε μόνο το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να παλεύει, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ να ενθαρρύνει τους φαντάρους και να "σπάει" τα τηλέφωνα του ΓΕΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την παρέμβαση του ΑΓΕΣ Στεφανή.
η συνέχεια του κειμένου εδώ  http://diktiospartakos.blogspot.gr
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 23 σχόλια

8 Δεκεμβρίου 2017 - 8:25 μ.μ.

Περί "εθνικής ομοψυχίας":
https://www.902.gr/eidisi/voyli/146389/erotisi-gia-syssitio-me-skoylikia-se-stratopedo-toy-mesologgioy

Άγνωστος Χ

8 Δεκεμβρίου 2017 - 9:34 μ.μ.

Υπάρχει το εργατικό κίνημα, υπάρχει το μικροαστικό "κίνημα" υπάρχει και η αστική τάξη.
Το εργατικό κίνημα προσπαθεί να διαμορφώσει την δική του φυσιογνωμία απέναντι στην αξίωση χειραγώγησής του από το μικροαστικό "κίνημα", και η αστική τάξη προσπαθεί να διεμβολίσει το εργατικό κίνημα αξιοποιώντας το τελευταίο.
Η παραπάνω ανακοίνωση περιγράφει ακριβώς την κίνηση αυτών των αντιθέσεων.
Είναι ψέμα, πως ο "Ρ" "αποκρύπτει" το ..."κίνημα Φαντάρων".
Πολύ συχνά δημοσιεύει ειδήσεις από τον στρατό και τον αγώνα των φαντάρων, μάλιστα αρκετές φορές έχει ξεσκεπάσει λαθροχειρίες και καπελλώματα του "Σπάρτακου".
Αλλο το "δε μας αρέσει ο τρόπος, που κινούνται οι κομμουνιστές στον στρατό", και άλλο να ισχυριζόμαστε πως ..."απέχουν"!
Απέχουν από τον Σπάρτακο, που, χαζά, ταυτίζει τον εαυτό του με το ....φανταρικό κίνημα!
Εχει δικαίωμα το εργατικό κίνημα, όπως και κάθε άλλος, να υποστηρίζει την δική του άποψη, και αυτήν να προβάλει.
Αυτό κάνει και ο Σπάρτακος, αλλά να το κάνει χωρίς καπελλώματα και ψέματα.
Γιατί ο "Ρ" δεν θα του χαρίζεται.
ο καιρός των "Λοιπών Δημποκρατικών Δυνάμεων" έχει παρέλθει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.

8 Δεκεμβρίου 2017 - 10:56 μ.μ.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΛΑΣΠΕΣ, Ο ΣΥΝΗΘΗΣ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ. ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΣΜΟ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ.

8 Δεκεμβρίου 2017 - 10:56 μ.μ.

Αυτό το τελευταίο Σεχτάρ είναι που τσούζει την Αστική τάξη και τα Καρακολια της. Με αυτό το τελευταίο αλωνίζανε χρόνια με το ... ντάξει μωρέ όλοι αριστεροί είμαστε να ..ουμε. Ευτυχώς αυτά πεθάνανε το 1991.... και το καλύτερο απο όλα είναι οτι η Αριστερά ξεφτιλήστηκε και το ΚΚΕ δικαιώθηκε απόλυτα. Και το βλέπει ο καθένας ζωντανό μπροστά του. Ας τους να Σκούζουν.

8 Δεκεμβρίου 2017 - 11:03 μ.μ.

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ ΑΠΛΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 902.GR EINAI ΣΗΜΕΡΙΝΗ (8/12) ΕΝΩ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (7/12), ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

9 Δεκεμβρίου 2017 - 12:12 π.μ.

Εν ολίγοις για πολοστή φορά πιάστηκαν ψέυτες και συκωφάντες στο δίκτυο Σπάρτακός διότι ακρίβως την επόμενη μέρα το πρωί κατέθεσαν ερώτηση στην βουλή με βάση την καταγγελία των φαντάρων οι βουλευτές του ΚΚΕ οι βουλευτές του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, Νίκος Μωραΐτης, Νίκος Καραθανασόπουλος και Σταύρος Τάσσος η οποία δημοσιέυτηκε και στον πόρταλ του 902.Οπότε οχι μόνο δεν έθαψε την καταγγελία το ΚΚΕ αλλά την έφερε και στην βουλή.Με τέτοιες αθλιότητες εις βάρος του ΚΚΕ θεωρούν στο δίκτυο Σπάρτακος οτι θα ξεχαστεί η καταγγελία φαντάρων για καπηλεία και λαθροχειρία απο το Δίκτυο Σπάρτακος του κινήματος των φαντάρων https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.902.gr/eidisi/politiki/143765/kataggelloyn-tin-istoselida-toy-diktyoy-spartakos-gia-lathroheiria&ved=0ahUKEwjq7M_EtvvXAhUCUlAKHSMeBE4QFghGMAg&usg=AOvVaw0T_msABSpisHY6uqgdJGkF

9 Δεκεμβρίου 2017 - 12:36 π.μ.

Και για όσους δεν το κατάλαβαν η σελίδα Δίκτυο Σπάρτακος με ανάρτηση της στις 8/12 και ώρα 4:35 μ.μ κατηγορεί το ΚΚΕ οτι απέκρυψε την καταγγελία των φαντάρων του ΚΕΝ Μεσολογγίου και για αποχή του απο την πάλη των φαντάρων την στιγμή που με ανάρτηση το πόρταλ του 902 με ημερομηνία πάλι 8/12 και ώρα 12:43 δηλαδή 4 ωρες περίπου νωρίτερα δημοσίευσε την ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ πάλι νωρίτερα το πρωί της 8/12 με θέμα την καταγγελία των φαντάρων.Τα συμπεράσματα δικα σας

9 Δεκεμβρίου 2017 - 8:57 π.μ.

AYTO ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 7/12, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ.
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΟΧΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ: ΑΦΕΝΟΣ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο 902 ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)
ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ
ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ Ή ΟΧΙ;
ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ-ΕΚΑΠΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΤΛ Ή ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ;

9 Δεκεμβρίου 2017 - 11:56 π.μ.

το άρθρο ξεκίνησε βαρύγδουπα τσουβαλιάζοντας τον "ριζοσπάστη" με το "militaire' και την δημοκρατία, στη συνεχεια το |Δικτυο Σπάρτακος" μας είπε ότι το θέμα είναι ότι το ΚΚΕ δεν πρόβαλε το θέμα την ώρα ακριβώς που συνέβαινε (το "Δικτυο' λοιπόν υποβαθμίζει το γεγονός σε αυστηρά μεμονωμένο κι όχι σε κάτι με βαθύτερες αιτίες) και καταλήγει στο ότι "ΑΦΕΝΟΣ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο 902 ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" και "ΤΟ ΚΚΕ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ " (καλεί σε ενωτική δράση το "δΙΚΤΥΟ" με αυτούς που "Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΣΜΟ"???!!!). Ξεφτίλα δίχως όρια...οι δυο πρώτοι σχολιαστες απάντησαν επακριβως αλλά στα σχόλια το "ΔΙΚΤΥΟ" σφυρίζει αδιάφορα...είναι κατανοητό ότι το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χρησιμοποιουν εργαλειακά το κίνημα των φαντάρων μπας και αποκαταστήσουν το "συγκρουσιακό" προφιλ τους που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα απο την αμέριστη στήριξη που έδωσαν στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, δηλαδή στην τωρινη ηγεσία του αστικού κράτους, άρα και του στρατού...γνωστά όλα αυτά και "κατανοητά". Μέχρι ενός σημείου όμως...εδώ που έχετε πιαστεί με την γίδα στην πλάτη ή βγαίνεται και το παραδέχεστε θαρρετά (και το "δικτυο" και το "βαθυ κόκκινο") ή πολύ απλά αποδεικνύεται ότι λειτουργείτε ως επαγγελματίες συκοφάντες με σκοπό να αποκαταστήσετε για λογαριασμό του αστικού κράτους, το ανάχωμα που λέγεται "αριστερισμός" απέναντι στο ΚΚΕ που τελικά μόνο αντιπαλεύει με συνέπεια την αστική τάξη...

9 Δεκεμβρίου 2017 - 2:21 μ.μ.

Μόνο από ένα ημερήσιο φύλλο, Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2017 γίνεται φανερό, πόσο ..."αποκρύπτει" ο "Ρ" "το ΚΙΝΗΜΑ των ΦΑΝΤΑΡΩΝ"!
1. Πρωτοφανές περιστατικό στο στρατόπεδο Μεσολογγίου
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9626173
2. Επιστολές στρατευμένων
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9626176
3. Περιοδείες του ΚΚΕ σε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9626036
4. Πρωτοσέλιδο και αναλυτικά στη σελ.8 : Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ - Αναλαμβάνει «ετοιμότητα» για εμπλοκή στις ΝΑΤΟικές επεμβάσεις
«Η μεγαλύτερη ΝΑΤΟική άσκηση που έγινε ποτέ στη χώρα», με σενάρια «κρίσης μεγάλης κλίμακας», έγινε χτες στην Ασσηρο Θεσσαλονίκης
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9626041

Απλά προβάλει ένα ζωντανό κίνημα φαντάρων, ΑΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ+ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, που εμφανώς ξυνίζει τη μανέστρα των αστών και των μικροαστών του Σπάρτακου, αλλά τι μπορεί να γίνει;
Να αλλάξει στρατηγική και ταχτική το ΚΚΕ και στον στρατό, για να κάνει ..."ενωτικό κίνημα" με τον σπάρτακο;
Η νέα ταχτική του ΚΚΕ, (αν καλά έχω καταλάβει), μετά το 19ο Συνέδριο, είναι "Κοινωνική Συμμαχία" - τέρμα τα "μέτωπα" με αντικομμουνιστές/αντικουκουέδες, τέρμα οι "Λοιπές Δημοκρατικές Δυνάμεις", τέρμα οι "Βάρκιζες" κάθε μορφής.
Τα "ενωτικά κινήματα", τα θεματικά "κινήματα" γενικώς, και τα "μέτωπα" με αντικουκουέδες/αντικομμουνιστές γυρίζουν κατά του ίδιου του Λαού, καταντάνε να αυτοαναιρούνται, όπως έδειξε η πικρή κατοχική και μετακατοχική 70-χρονη εμπειρία του ελληνικού αριστερού κινήματος.
Κάποια στιγμή θα καταλήξουν σε κάποια "Οικουμενική Κυβέρνηση" και σε κάποιο "παλλαϊκό μεγαλειώδες ΟΧΙ", που θα ...αποκοιμηθεί γλυκά στην αγκαλιά του "ΝΑΙ"!
Ο "Σπάρτακος" με ψέματα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, γι αυτό και η απώλεια της ψυχραιμίας. Απελπισμένος πόλεμος φθοράς είναι αυτό.

9 Δεκεμβρίου 2017 - 10:06 μ.μ.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ.
ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.
ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/12.
ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ -ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ- ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΕΝΙΑΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΑ.
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΡΑΧΑΡΑΚΩΣΗ.
ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ;
ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ;
ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ;
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΧΙ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

10 Δεκεμβρίου 2017 - 3:32 π.μ.

Nj

10 Δεκεμβρίου 2017 - 7:00 μ.μ.

"Σύντροφοι" του διχτυού Σπάρτακος σας αντιμετωπίζουμε όπως αρμόζει στο κέντρο που σας καθοδηγεί και στις εντολές του που εκτελείτε.

1. Η είδηση έφτασε στον Ριζοσπάστη την 7/12/2017 και μπήκε κατευθείαν στην ύλη του που κυκλοφόρησε έντυπα την επόμενη μέρα. Στο ηλεκτρονικό αποτύπωμα https://www.rizospastis.gr/story.do?id=9626173 υπάρχουν οι σφραγίδες
"datePublished": "2017-12-08T00:00:00+0200",
"dateModified": "2017-12-08T00:00:00+0200",
αλλά θέμα δεν θα κάνει κανένας κουκουές για το ποιός πρόλαβε και έβαλε πρώτος το θέμα.
Το κίνημα των φαντάρων για το ΚΚΕ δεν είναι αποκομμένο από την κοινωνία. Αν οι γονείς δεν έχουν να δώσουν λεφτά για να αγοράσουν κάτι από το ΚΨΜ οι φαντάροι, πρέπει να τονίζεται και να μπαίνει στις διεκδικήσεις τους.
Οπότε τα σκουλήκια στο φαί δεν είναι απλά μία διεκδίκηση του όποιου "κινήματος" για πρωτείνη στον στρατό αλλά - μη παρέκει - για το ΚΚΕ εφόσον αφορά τα παιδιά της Λαικής οικογένειας που δοκιμάζεται σήμερα.

2. Για το μόνο που θα μπορούσατε να κατηγορήσετε το Κόμμα είναι για "αργοπορία". Μετά από την "αργοπορία" των 7-8 ωρών για την εκτύπωση της εφημερίδας ακολουθεί η "αργοπορία" της νύχτας που "διέσυρε" το ΚΚΕ και το έκανε να καταθέτει γραπτή ερώτηση στη Βουλή την επομένη το πρωί. Τώρα μιλάμε για πολλές ώρες. Να συντονίσετε το κέντρο σας ώστε να τονιστεί ιδιαίτερα η "αργοπορία". Μιλάμε για ώρες αλλά επειδή δεν είναι πιασάρικες προτείνω σε λεπτά. "Το ΚΚΕ άργησε 420 ολόκληρα λεπτά να τυπώσει την είδηση" ένα πράμα...

3. Για να κατανοήσουμε πως έχετε κοινό κέντρο με τουλάχιστον το Βαθύ "κόκκινο"΄ας δούμε τα δικά σας έργα.
Την "Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 | 3:44 μ.μ." το Βαθύ "κόκκινο" κάνει την ανάρτηση militairege.html
Το "Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017" "10:32:00 π.μ." το Δίχτυ Σπάρτακος κάνει την ανάρτηση militairege.html
Μα τον Μανίτου η πρώτη ανάρτηση του Βαθέως κάνει άλμα στο ...μέλλον και έχει ως πηγή την δεύτερη ανάρτηση που ακολούθησε αργότερα μία μέρα.
Η προβολή του μέλλοντος και των μελλούμενων να γίνουν, είναι υπόθεση του κοινού σας κέντρου!
Φυσικά η ανάρτηση blog-post_46.html πού αφορά το γεγονός που ο Ρίζος έγραψε την νύχτα 7 προς 8 Δεκέμβρη, στο Δίχτυ Σπάρτακος εμφανίστηκε το "Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017"
"Ρεζίλι: Σκουληκιασμένο φαγητό για τους εκατοντάδες νεοσύλλεκτους στο ΚΕΝ Μεσολογγίου "

Επειδή το "δίχτυ Σπάρτακος" έχει κωδικούς στο Βαθύ αλλά αποτελεί απλό υποκατάστημα της μεγάλης "μάζωξης" που έχει γίνει εδώ, θα πρότεινα:
Να συντονιστούμε όλοι μαζί και αφού μου δώσετε κωδικούς δημοσίευσης και εμένα να παίζουμε με τον χρόνο.
Αν η Αυγή πρώτη μας δίδαξε πως αν σβήνεις από το ιντερνετ δημοσιεύματα ενώ ήδη έχουν τυπωθεί στην εφημερίδα είναι δικαίωμα και μαγκιά, εμείς θα παίξουμε με το χρόνο και κει θα δείξουμε πόσο αρχιδάτο κίνημα είμαστε.
Ετεροχρονισμός και άγιος ο Blogger που μας αφήνει να παίζουμε με ημερομηνίες. Μαζί με τον ντούρο "κουμμουνιστή" ασκορδολάκκο (αυτόν του ΕΠΑΜ που η ποικιλία του αντικουκουέ κέντρου θέλει εδώ να υπάρχει) θα αναλάβω να δημοσιεύω τις σημερινές ειδήσεις του Ρίζου ως ειδήσεις του Βαθέως που τις είχε βγάλει τρεις μέρες πριν. Αμ πως; μπρίκια κολλάμε; ή θα κολλήσουμε τώρα σε χρονικές λεπτομέρειες;
Μετά όλες μαζί οι δυνάμεις του κέντρου θα παίρνομε τηλέφωνα - αν δεν τα σπάσουμε - ζητώντας τον προιστάμενο για να απαιτήσουμε την παρέμβασή του. (Τον ΑΓΕΣ μήπως πρέπει να τον λέμε κύριε διευθυντά;)

ΥΓ. Εδώ το CNN την πάτησε βάζοντας αμάσητη την είδηση με 4 Σεπτέμβρη αντί για 14 γιατί εμπιστευόταν το κέντρο και εσείς τα γατάκια δεν θα την πατούσατε στον blogger;
Την άλλη φορά μασώντας ρωτάμε: "ρε μαλάκα την ανάρτησες πρώτα στο blog υποκατάστημα;"

10 Δεκεμβρίου 2017 - 8:18 μ.μ.

ΝΤΟΥΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΣΤΗΣ
ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.
ΑΠΛΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ BLOG ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΨΕ (10/12) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ...
ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ:
ΤΟ ΚΚΕ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΟΛΟΣ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7/12 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ -902.GR (ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: Ο 902.GR ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΣΤΙΣ 8/12. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΠΥΧΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ).
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΣ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ TO MILITAIRE.GR... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ MILITAIRE.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
TO ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ, ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΛΥΣΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ, ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

10 Δεκεμβρίου 2017 - 8:42 μ.μ.

Και η λάσπη συνεχίζεται απο τους τυχοδιώκτες του ....σπάρτακου.... έχουν την απαίτηση οι Κομμουνιστές να τους ακολουθήσουν μέσα στον βόθρο της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που έχουνε πέσει. Ολος αυτός ο Αντικομμουνιστικός οχετός δείχνει οτι είμαστε στον Σωστό δρόμο. Ας ΣΚΟΥΖΟΥΝ όσο θέλουν.

10 Δεκεμβρίου 2017 - 9:09 μ.μ.

Επειδή είμαι άσχετος, φωνακλά μου, θα με βοηθήσεις απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις, έτσι;

1. Με πόσα προφιλ γράφεις ρε φωνακλά; (ελπίζω τα προφιλ σου να μην είναι περισσότερα από τα άτομα του διχτυού...)

2. "ΑΠΛΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ BLOG ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ." είναι κάτι που συνηθίζετε να κάνετε χωρίς έστω μία παρατήρηση για dateModified;

3. Αν ισχύει η συνεχής τροποποίηση μίας είδησης μπορείς έστω και φωνάζοντας να μου πεις αν προσθέτει στην αξιοπιστία της; Αν πάλι εννοείς πως αλλάζεις μόνο την ημερομηνία θα ήθελα μία αιτία για το γιατί το κάνεις.(άσχετος βλέπεις)

4. Τι συσκευές παρακολούθησης χρησιμοποιείς εσύ και τα αφεντικά σου ώστε να ξέρετε πως "ΤΟ ΚΚΕ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ"; Ο ΑΓΕΣ σου το είπε;

5. Το μεσημεριανό τι ώρα δίνεται στους φαντάρους και μιλάς διαρκώς για 7/12 σαν να ήταν μία ολόκληρη μέρα η "αργοπορία" του ριζοσπάστη να δημοσιεύσει το γεγονός;

6. Θεωρείς την ερώτηση στην Βουλή με πλήρη αιτιολόγηση και στοιχεία κατώτερη καταγγελία από μία "συνεχώς ανανεούμενη δημοσίευση" ενός blog - σφραγίδα που αποδεδειγμένα έχει πιαστεί "με την γίδα στην πλάτη";

7. Θα βοηθήσεις εμένα τον άσχετο δείχνοντάς μου την πρώτη δημοσίευση που κάνατε για το θέμα και μία ημερομηνία για να επανέλθω με στοιχεία;

10 Δεκεμβρίου 2017 - 10:24 μ.μ.

Ποιοι και πως ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τον 23χρονο φαντάρο στη Μαλακάσα;
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/12/23.html

10 Δεκεμβρίου 2017 - 10:32 μ.μ.

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε απο τον .....σπάρτακο..... τι να πει άλλωστε το Καρακόλι του Σύριζα.

10 Δεκεμβρίου 2017 - 11:17 μ.μ.

Εξυπακούεται ότι με γελοιότητες που δημοσιεύονται εδώ, σε μορφή σχολίου δεν ασχολούμαστε.

11 Δεκεμβρίου 2017 - 6:06 π.μ.

@ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟΑπορία ψάλτου...

11 Δεκεμβρίου 2017 - 8:57 π.μ.

Αποδείχτηκάν πάλι απατεώνες και ψέυτες στο σάιτ του Σπάρτακού διότι η ανάρτηση τους με τις κατηγορίες προς το ΚΚΕ για την υπόθεση με την καταγγελία των φαντάρων στο ΚΕΝ Μεσολογγίου έγινε Παρασκευή το απόγευμα ενω ήδη απο το πρωι της ίδιας μέρας ειχαν καταθέσει ερώτηση για το συμβάν οι βουλευτές του ΚΚΕ.Και αφου πιάστηκαμ για πολλοστή φορά με την γίδα στην πλάτη αρχισαν τις δικαιολογίες οτι καθυστέρησαν μιση μέρα τα μέσα του ΚΚΕ να προβάλουν το θέμα.Μάλλον τους ενόχλησε και αυτούς η
στήλη στην νεα εκδοση του Σαβατοκύριακου Ριζοσπάστη για τους φαντάρους και το στράτευμα.Είπαμε, τα συμπεράσματα δικά σας

12 Δεκεμβρίου 2017 - 9:12 μ.μ.

@ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟΕνώ αντιθέτως γελιοότητας δημοσιεύετε κατά κόρον(αρκεί να είναι στο πνεύμα των αντιΚΚΕ συμπλεγμάτων σας)!Και κάθε φορά που αποκαλύπτεται η ουσία, σας φταίνε οι σχολιαστές...

14 Δεκεμβρίου 2017 - 11:04 μ.μ.

[Admin] ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
22 Δεκεμβρίου 2015 - 5:13 μ.μ.

Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές Σχόλια με κεφαλαία γράμματα δεν δημοσιεύονται

------------------------------------------------------------------------------


Εξυπακούεται ότι με αυτές τις γελοιότητες που δημοσιεύονται εδώ, σε μορφή σχολίου δεν ασχολούμαστε...


Καμία ασυνέπεια. Κατανοητό τώρα τι εννοούν τα παιδιά του blog;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger