Home » , » Ματαίωση πλειστηριασμού της ΒΙΟΜΕ - Παρέμβαση "Ρουβίκωνα" σε συμβολαιογραφείο.

Ματαίωση πλειστηριασμού της ΒΙΟΜΕ - Παρέμβαση "Ρουβίκωνα" σε συμβολαιογραφείο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 | 7:01 μ.μ.

Για άλλη μια φορά η δυναμική παρουσία του λαϊκού παράγοντα είχε σαν αποτέλεσμα μια εργατική νίκη. Ματαίωσε την προσπάθεια πλειστηριασμού οικοπέδου του εργοστάσιου της ΒΙΟΜΕ. Ηταν ένα αποτέλεσμα που έγινε δεκτό με χαμόγελα από τους δεκάδες συγκεντρωμένους εργαζόμενους του αυτοδιαχειριζόμενου εγχειρήματος και τους αλληλέγγυους με το σύνθημα "Μπάτσοι δικαστές ακούστε το καλά η ΒΙΟΜΕ θα μείνει σε χέρια εργατικά".

Τα λεγόμενα του εργάτη αυτού του εργοστασίου που ακούμε σ' αυτό το βίντεο -το αλιεύσαμε από την παρουσία του Χρήστου Αβραμίδη στο f/b- μας περιγράφουν τις αντεργατικές προθέσεις της κυβέρνησης που έχουν στόχο την εργατική αυτή προσπάθεια. "Να θυμίσουμε ότι η ΒΙΟΜΕ βρίσκεται σήμερα σε κίνδυνο γιατί το κράτος δεν ζητά δήμευση περιουσίας Φιλκεραμ παρότι δικαιούται και υποχρεούται να το πράξει με βάση καταδίκες για χρέη προς το Δημόσιο", σημειώνεται στο κείμενο του Χ. Αβραμίδη.

Επίσης σήμερα το πρωί μέλη του "Ρουβίκωνα" έκαναν παρέμβαση στο συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καυμενάκη, το οποίο "αναλαμβάνει πλειστηριασμούς κυρίως πρώτης κατοικίας από τις πρώτες ήδη μέρες που ξεκίνησαν". Η αναρχική ομάδα με κείμενο και βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο αιτιολογεί και περιγράφει την συγκεκριμένη ενέργεια της. 

"ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ" είναι η κατακλείδα του κειμένου του "Ρουβίκωνα"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger