Home » , » Μιλάνε για Σατανισμό οι κατ’ εξοχήν Σατανιστές!

Μιλάνε για Σατανισμό οι κατ’ εξοχήν Σατανιστές!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 | 12:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Με αφορμή τα ψέματα των ΜΜΕ, όσον αφορά την αυτοκτονία ενός ζευγαριού τουριστών στην Κεφαλονιά, την οποία απέδωσαν σε δήθεν τελετή σατανιστώννα πούμε τους πραγματικούς λόγους της μεγάλης και ενορχηστρωμένης απάτης. Πριν όμως να διευκρινίσουμε, πως δεν υπήρχαν στοιχεία που να τεκμηριώνουν ότι το ζεύγος ήταν πράγματι σατανιστές.
Ο πρώτος ειπώθηκε από πολλούς, το κέρδος. Τέτοιες ιστορίες «πουλάνε». Βέβαια το κέρδος είναι ο ένας σημαντικός λόγος για την απάτη. Αλλά υπάρχει κι άλλος, βαθύτερος και σκοτεινότερος.

Ας δούμε όμως πρώτα το ρόλο των ΜΜΕ. Από τα πολύ παλιά χρόνια όσοι κατείχαν την εξουσία χρειάζονταν κόλακες, σπιούνους, χαχόλους για να μπορούν να εκμεταλλεύονται τους υπηκόους.
Στα Αρχαία χρόνια τα πράγματα ήταν απλά: Οι βασιλιάδες ισχυρίζονταν πως είχαν θεϊκή καταγωγή, άρα έκαναν ότι ήθελαν. Κι αν δεν ήταν απόγονοι θεών, ήταν σίγουρα εκλεκτοί.
Αργότερα με την επικράτηση των Μονοθεϊστικών θρησκειών υιοθετήθηκε η δεύτερη άποψη «ελέω Θεού» - Αλλάχ κοκ. Οι γλείφτες, οι καταδότες και οι διάφοροι βολεμένοι, εξακολουθούσαν (φυσικά) να υπάρχουν.

Ο κόσμος όμως εξελίχτηκε, τα πράγματα άλλαξαν ελαφρώς και η δημοκρατία υπερίσχυσε. Η αστική δημοκρατία δίνει μια ψευδαίσθηση συμμετοχής στις αποφάσεις - «ο λαός στην εξουσία» και άλλα τέτοια παραμύθια. Οι αυλικοί κι οι σωματοφύλακες δεν εξαφανίστηκαν. Εξελίχθηκαν και αυτοί. Τώρα δεν βρίσκονται σε παλάτια, αλλά σε κανάλια. Δεν είναι τυχαίο πως πρώτος ο ναζισμός χρησιμοποίησε εντατικά τον κινηματογράφο και το ραδιόφωνο για την προπαγάνδα του.
Τα ΜΜΕ λοιπόν σίγουρα ΔΕΝ ενημερώνουν. Στηρίζουν τα αφεντικά τους και το σάπιο καθεστώς εκμετάλλευσης, διαφθοράς και αδικίας.

Ένας τρόπος στήριξης, δοκιμασμένος από παλαιότερα, είναι η δημιουργία φόβου. Ο φόβος είναι στήριγμα των κυβερνήσεων. Ο φοβισμένος πολίτης είναι υπάκουος και δεχτικός στις πιο παράλογες διαταγές του δήθεν σωτήρα. Και τι φοβίζει περισσότερο το χριστιανό; Ο διάβολος! Που, όπως και για το Θεό, τον έχουν εφεύρει. Ο διάβολος λοιπόν είναι ανάμεσά μας! Μετανοείτε! Πηγαίνετε στην Εκκλησία, ν’ ακούσετε κήρυγμα υποταγής. Ανάψτε κάνα κερί, όχι σαν αυτά που βρέθηκαν στο μπάνιο και έβγαλαν διαβολικά με το ζόρι, από αυτά που είναι στο Ναό. Ξεχάστε για λίγο τα προβλήματα...

Πως το είπε η Εγκυκλοπαίδεια; «Ως κυνήγι μαγισσών νοείται η καταδίωξη μαγισσών, η οποία διεξάγεται με ιδιαίτερα επίμονη έρευνα για εξακρίβωση ενοχοποιητικών στοιχείων που αποδεικνύουν πιθανή χρήση μαγείας. Η συγκεκριμένη έρευνα συνήθως σχετίζεται με τη δημιουργία κλίματος ηθικού κινδύνου, μαζικής υστερίας και λιντσαρισμάτων».
«Ηθικός κίνδυνος είναι η κατάσταση κατά την οποία ένα ασφαλισμένο άτομο μπορεί να επηρεάσει το παθητικό της ασφαλιστικής εταιρίας εν αγνοία της». Ηθικός κίνδυνος είναι η αφορμή που χρησιμοποιείται από την ιθύνουσα τάξη για να ενοχοποιηθούν κάποιοι επικίνδυνοι για τους ίδιους. Ταυτίζοντας το ατομικό συμφέρον των κυβερνώντων με το συμφέρον των πολλών δαιμονοποιούνται όλοι οι διαφορετικοί. Φυσικά το ζεύγος δεν ήταν καθόλου επικίνδυνο για το καθεστώς, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να μαθαίνουν να είναι καχύποπτοι και προπάντων να μην ξεφεύγουν από τα καλούπια που τους βάζει η θρησκεία και το κράτος.

Δεν είναι τρέλα; Μιλάνε για Σατανισμό οι κατ’ εξοχήν Σατανιστές: Κλέφτες πλούσιοι, απατεώνες πολιτικοί, βολεμένοι κηφήνες δημοσιογράφοι και τα κτήνη του φασισμού. Γιατί αυτοί χρησιμοποιούν τις χειρότερες μεθόδους για να βλάψουν τους συνανθρώπους μας… 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger