Home » , » Στο στόχαστρο μπάτσων και δικαστών ο κατειλημμένος χώρος Κ*ΒΟΞ";

Στο στόχαστρο μπάτσων και δικαστών ο κατειλημμένος χώρος Κ*ΒΟΞ";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 | 8:34 μ.μ.


Κάτι που κυκλοφορούσε πλατιά τελευταία, έρχεται να το επιβεβαιώσει σήμερα δημοσίευμα που υπογράφει ο Κώστας Ζαφειρόπουλος στην "Εφημερίδα των Συντακτών".
Με άρθρο του που τιτλοφορεί "Η κατάληψη Κ*ΒΟΞ ξαφνικά στο μικροσκόπιο Αστυνομίας, Εισαγγελίας" ο δημοσιογράφος μας πληροφορεί ότι "ξαφνικά" η Εισαγγελία Αθήνας μετά από έξι ολόκληρα χρόνια ανέσυρε από τα αρχεία της μια μήνυση που είχε υποβάλλει ο τέως διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρδος Σπυρόπουλος και "με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το υπό κατάληψη κτίριο της οδού Θεμιστοκλέους 82 στα Εξάρχεια, το οποίο δεν είναι άλλο από τον ανοιχτό κατειλημμένο χώρο Κ*ΒΟΞ". 

Το κτήριο της συγκεκριμένης κατάληψης ανήκει στον ΕΦΚΑ και σύμφωνα με την νομολογία -άρθρο 334 του Ποινικού Κώδικα-, για την κίνηση διαδικασίας για το αδίκημα της διατάραξης οικιακής ειρήνης απαιτείται η υποβολή έγκλησης από τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη του ακινήτου. Αν και το σχετικό ρεπορτάζ το οποίο επικαλείται δημοσιογραφικές πληροφορίες μας λέει ότι ο ΕΦΚΑ δεν έχει προβεί σε καμία τέτοια ενέργεια, η ανακαίνιση αυτού του θέματος δημιουργεί προβληματισμό.

Μας φαίνεται δηλαδή πολύ περίεργο που έρχεται την επιφάνεια μια μήνυση που είχε υποβληθεί στις 21 Νοέμβρη του 2012.
Δεν μπορεί να ξέρουμε -αν και υποθέτουμε- ποιες σκοπιμότητες κρύβονται πίσω απ' αυτή αυτή την ενέργεια. Αλλά μια και τους δικαστές τους έπιασε μια τέτοια πρεμούρα για έναν κατειλημμένο χώρο δεν θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να έθεταν σε προτεραιότητα τον βίο και την πολιτεία του Ρ. Σπυρόπουλου, που έχει καταθέσει την μήνυση και σήμερα παρουσιάζεται στο κάδρο των μιζαδόρων της Novartis;.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι "αρμόδιοι", θα μείνουν με την"επιθυμία" αν έχουν σαν επιδίωξη την εκκένωση αυτής της κατάληψης. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger