Home » , » Ας θυμηθούμε το πολιτικό παρελθόν του Ροβέρτου Σπυρόπουλου που σήμερα παρουσιάζεται στο κάδρο των μιζαδόρων της Novartis

Ας θυμηθούμε το πολιτικό παρελθόν του Ροβέρτου Σπυρόπουλου που σήμερα παρουσιάζεται στο κάδρο των μιζαδόρων της Novartis

Από giorgis , Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 | 8:22 μ.μ.


Του Γ.Γ.

Να θυμηθούμε λίγο τον βίο και την πολιτεία του πρώην κεντρικού ταμία του ΠΑΣΟΚ και τέως διοικητή του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας μας του ΙΚΑ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, με αφορμή ότι κατάθεση προστατευόμενης μάρτυρας στο σκάνδαλο της Novartis του χρεώνει ότι «χρηματιζόταν προκειμένου να προωθήσει τις τιμές και την αποζημίωση των φαρμάκων», λαμβάνοντας συνολικά 600.000 ευρώ.

Πιθανόν να θυμάστε την πρόσφατη ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε «Τα κομματικά ταμεία έξω απ τις μίζες της Novostris;».
Κι αυτό το γράφαμε γιατί πέρα του ότι γνωρίζαμε τι έχει συμβεί στο σκάνδαλο της Siemens, το αρχείο που διατηρούμε μας θύμισε ότι στις αρχές Μάη του 2015 αποκαλύφθηκε ότι «Το σύνολο των ποσών για τα οποία δεν υπάρχει κανένα παραστατικό και απόδειξη και εμφανίζονται ως έξοδα σε διάφορα “μπακαλόχαρτα” φτάνει τα 85.000.000 ευρώ», στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.
Όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις κάπου «βάλτωσε» η εισαγγελική έρευνα και την υπόθεση την είχε φάει το σκοτάδι.
Λεπτομέρεια. Κεντρικός Ταμίας του ΠΑΣΟΚ ήταν ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος. (Σημειωτέον ότι είχε προηγηθεί -26/4/2913- πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» απ’ το οποίο μάθαμε ότι όσο ήταν ταμίας του ΠΑΣΟΚ ο Ρ. Σπυρόπουλος έκαναν φτερά απ’ τα ταμεία αυτού του κόμματος ποσό που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ).

Επίσης σε προηγούμενη ανάρτησή μας υπογραμμίζαμε:Ο βασικός ταμίας του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος έκανε χλιδάτο γάμο για την κόρη του με 1.000 (!!!) καλεσμένους, στο κτήμα «Πεντελικόν». (ε, τι; Μόνο ο Τζοχατζόπουλος θα κάνει γάμους που μένουν στην ιστορία για την γκλαμουριά τους;).
(Που βρήκε και σπαταλάει αυτόν τον πακτωλό χρημάτων. Σιγά μην μας δώσει λογαριασμό).

Tο έχουμε ξαναγράψει. Ενα τέτοιο διεφθαρμένο σύστημα είναι επόμενο να στελεχώνεται από ανάλογης ποιότητας άτομα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Φεβρουαρίου 2018 στις 2:00 μ.μ.

Περπατα ολη την υφηλιο χωρις ιχνηλατη σκυλο κι οπου βλεπεισ πετρα που μπορεις
να σηκωσεις (αυτες που δεν μπορεις να σηκωσεις αστες)σηκωσετην σιγουρα αποκατω
θα βρεις εναν κλεφτη του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger