Home » , » Η αστεία Χρυσή Αυγή.

Η αστεία Χρυσή Αυγή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 | 10:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Κούλης – Αντώνης: Τρελοί κι ερωτευμένοι. Είχα σκοπό να γράψω για τη σχέση των δυο παιδιών του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ο έρωτας είναι παντοτινός. Τι έρωτας αλήθεια! Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη αγαπάει το Σαμαρά. Από παλιά, όταν έφυγε για λίγο ο Αντωνάκης, ο μπαμπάς του Κούλη μόνο γι αυτόν μίλαγε. “Αλήτης, προδότης, πουλημένος” και άλλα τέτοια κολακευτικά. Του έλειπε βλέπετε ο Αντωνάκης, μα πιο πολύ οι βουλευτές, που έριξαν την κυβέρνηση του και ησυχάσαμε για λίγο από δαύτους.

Αλλά ο Αντωνάκης δεν άντεξε τη μοναξιά εκτός Κοινοβουλίου. Ξαναπήγε στο μαντρί. Έφυγε ως λύκος, μεταλλάχθηκε, έγινε λυκόσκυλο και τον έβαλαν να φυλάει τα πρόβατα. Όπως ήταν φυσικό, τα πρόβατα λιγόστεψαν.

Τι χαρά όμως πήρε το Μητσοτακέικο, όταν επέστρεψε ο άσωτος Αντώνης, δεν λέγεται. Άφρισαν από τη χαρά τους. Κι όταν ο Καραμανλής ο Β', ο Σουβλακοφάγος, τον έκανε τσέλιγκα, χοροπήδαγαν πάνω - κάτω. Ειδικά η Ντόρα, που ήθελε τη θέση και είχε πριονίσει τόσο καλά την καρέκλα του χοντρού Κωστάκη, για να πέσει να τσακιστεί. Και να που θρονιάστηκε ο Αντωνάκης! Έτσι η Ντόρα έμεινε με την όρεξη κι εκείνο το οικογενειακό χαμόγελο του βρικόλακα, που τρόμαζε τον κόσμο.

Αλλά κι ο Αντωνάκης... μεγάλο σκάνδαλο. Να πειράζει συνεχώς τον Κούλη και τη Ντόρα. Μέχρι που έκανε μια σχέση με το Γιωργάκη κι έκανε τα γαλάζια γίδια να πνίγουν από το κουτόχορτο. Όταν μάλιστα άρχισε τη λεηλασία με τον ΓΑΠ, εκεί η οικογένεια Δρακουμέλ έτριβε τα χέρια της κι ακόνιζε τα δόντια της. Κάνει ότι θα ήθελε, αλλά δεν πρόλαβε, ο μπαμπάς του Κούλη, ενώ με τις κουταμάρες του θα έρχονταν η ώρα της μεγάλης επιστροφής των Μητσοτάκηδων. Μετά το στραπάτσο στο Δημοψήφισμα η ώρα του ήρθε πράγματι. Όπως είχε έρθει η ώρα του Καραμανλή, ο οποίος από κατάθλιψη το έριξε στο φαΐ και δεν μιλάει.

Ο Κούλης ανέλαβε να διαλύσει τη ΝΔ και με τα παλιά σκάρτα υλικά να φτιάξει το δικό του προσωπικό κόμμα. Ο Κυριάκος δεν πρόκειται να διώξει κανένα κάθαρμα. Θέλει να έχει τη χαρά, να βασανίζει τους αντιπάλους του. Αν διώξει άλλωστε τα λαμόγια, τους άχρηστους, τους φασίστες, δεν θα του μείνει κανείς, ούτε καν ο ίδιος. Γιατί να τους διώξει; Τα ίδια πιστεύουν, απλά θέλει ο καθένας για λογαριασμό του, να έχει αυτός τη μεγαλύτερη μερίδα. Αλλά σαν ακροδεξιοί σέβονται την Ιεραρχία. Κυρίαρχος είναι ο Κούλης, αυτός είναι αρχηγός ελέω ΜΜΕ, συμφερόντων, εταιριών και πλαστών δημοσκοπήσεων. Όταν με το καλό φάει φόλα στις εκλογές, παίρνει σειρά ο επόμενος. Έτσι πάει, έτσι γίνεται στη γαλάζια στάνη.

Αν θα διώξει το Δαβάκη; Γιατί; Επειδή είναι ρατσιστής; Ο Κούλης τι νομίζετε πως είναι δηλαδή; Ανθρωπιστής; Χε - χε καλό! Ο Δαβάκης, αν κρίνω από τη “λαοθάλασσα” που μίλαγε, δεν πρόκειται να βγει ούτως ή άλλως. Εδώ δεν διώχνει χειρότερους. Υπάρχουν πολύ χειρότεροι ακτιβιστές της δεξιάς στο κόμμα του. Κι ο Κούλης εκπρόσωπος όλων αυτών. Των απατεώνων, των ρατσιστών, των μικρόψυχων που θέλουν να ψοφήσει ο γείτονας για να φάνε την κατσίκα του! Τι νομίζετε ότι είναι η ΝΔ; Η αστεία Χρυσή Αυγή. Γιατί σοβαρούς δεν τους λες με τίποτα... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger