Home » , » Ο "ευσεβής" Αμερικανός πρέσβης "επιθεωρεί"

Ο "ευσεβής" Αμερικανός πρέσβης "επιθεωρεί"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 | 8:26 μ.μ.

Δεν είναι επιβεβαιωμένες οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και οι οποίες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, επισκέφτηκε τους καλόγερους του «Αγίου» Ορους για να τους ζητήσει να προσευχηθούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα οι ΝΑΤΟϊκοί «ανθρωπιστικοί βομβαρδισμοί» στην Συρία.
Οι αναφορές ότι ο αμερικανός αξιωματούχος ζήτησε από τους «άγιους πατέρες» να προσαρμόσουν στην σημερινή πραγματικότητα την «ευλογία» που έκαναν για να είναι «νικηφόρα τα όπλα του Χίτλερ» και να συμβαδίσει με τα νέα δεδομένα το τροπάρι του Πατριάρχη Βαρθολομαίου με το οποίο «προσεύχεται» να μακελέψει ο Ερντογάν τον Κουρδικό λαό, ελέγχονται για την βασιμότητα τους.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο –μας το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter- είναι ότι μετά επισκέφτηκε για να επιθεωρήσει αν η «αριστερή» κυβέρνηση «περιφρούρησε» και «προστάτεψε» από τους «ταραχοποιούς» το άγαλμα του «ευεργέτη» του ελληνικού λαού Τρούμαν.

Εμείς το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε ότι το ΠΑΜΕ με αφορμή αυτή την εξέλιξη παρουσιάζεται να υιοθετεί την πρόταση που έκανε χτες ο Ν. Μπογιόπουλος, στον Α. Τσίπρα να επιλέξει ο έλληνας πρωθυπουργός το άγαλμα του Τρούμαν για να καταθέτει στεφάνια:

«Μετά τη σημερινή φωτογράφηση του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ στο άγαλμα του Τρούμαν, όλοι διαπιστώσαμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιτέλους βρήκε το μέρος για να καταθέτει στεφάνια. Είναι το μέρος που της αρμόζει.

Στο άγαλμα του Τρούμαν, του μακελάρη των λαών, του πιο μισητού προέδρου των ΗΠΑ και στο πιο μισητό άγαλμα-σύμβολο του πολέμου και της άγριας εκμετάλλευσης».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger