Home » , , » Αλλο ένα ρεσιτάλ αυταρχισμού και καταστολής στο σημερινό αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Αλλο ένα ρεσιτάλ αυταρχισμού και καταστολής στο σημερινό αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 | 3:44 μ.μ.

Της Τ. Γ.

Ενας είναι ο εχθρός, ο αγωνιζόμενος λαός, για δεξιούς και γιαλαντζί  αριστερούς εξουσιαστές..

Γi' αυτό και σαν εχθρός  αντιμετωπίζεται, με την βια να πρωταγωνιστεί σε κάθε μορφή αντίδρασης του.

Αλλο ένα ρεσιτάλ αυταρχισμού και καταστολής στο σημερινό αντιπολεμικό  συλλαλητήριο όπου τα ένστολα τσιράκια, προκείμενου να διαφυλάξουν το άγαλμα του Τρούμαν, ενός ακόμα πολιτικού καθάρματος της παγκόσμιας ιστορίας,  "εργάστηκαν" με  υπέρμετρο ζήλο, πλημμυρίζοντας στο αίμα, κεφάλια διαδηλωτών και στέλνοντας δυο εξ αυτών, στο νοσοκομείο.

Αξιος, όπως πάντα ο μισθός τους, εύγε στα εθελόδουλα αφεντικά τους...

Υ.Γ. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η κατάσταση του ενός απ' τους δυο διαδηλωτές που νοσηλεύονται μετά την επίθεση των ΜΑΤ, θεωρείτε αρκετά σοβαρή, αφού έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι που προήλθε από γκλοπιά ΜΑΤατζή.

 ***
Μα ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση:

 «Με εντολή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με βαναυσότητα, με ρόπαλά, χημικά, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στην κινητοποίηση. Μάλιστα, οι δυνάμεις καταστολής, αφού χτύπησαν με δολοφονικά χτυπήματα και έστειλαν στο νοσοκομείο 3 διαδηλωτές, έφτασαν στο σημείο και να απαγάγουν 3 φοιτητές που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Τη στιγμή που η Κυβέρνηση δίνει Γη και Ύδωρ στους ιμπεριαλιστές για να δολοφονούν λαούς, την ίδια ώρα χτυπά με βία και μίσος το νεολαιίστικο κίνημα που εναντιώνεται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Η κυβέρνηση με το σημερινό της χτύπημα αποδεικνύει ότι είναι το καλύτερο πλυντήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Το επιβεβαιώνουν άλλωστε οι δηλώσεις του Αμερικανού Πρέσβη που δήλωσε ότι «είναι αδέρφια». Χέρι-χέρι στο μακελειό και στη σφαγή των λαών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger