Home » , » Ελληνικό τμήμα Unicef : "Εθελοντές" με μηνιαίο μισθό 8.000 ευρώ

Ελληνικό τμήμα Unicef : "Εθελοντές" με μηνιαίο μισθό 8.000 ευρώ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Απριλίου 2018 | 8:40 μ.μ.

Αν αληθεύουν τα σημερινά δημοσιεύματα για τα στοιχεία που προέκυψαν από την προκαταρκτική εξέταση που ξεκίνησε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας στο ελληνικό παράρτημα της Unicef τότε έχουμε ένα εξωφρενικό σκάνδαλο που συνέβαινε μόνιμα επί 15 χρόνια, χωρίς κανένας κρατικός μηχανισμός να ενδιαφερθεί καθόλου, αν και υπήρχαν σχετικές καταγγελίες στο παρελθόν. 

«Αυτά που συνέβαιναν στην Ελλάδα δεν ήταν δυνατόν να συμβούν ούτε σε χώρες της Αφρικής», δήλωσε μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Unicef από την Γενεύη.
Και πραγματικά είναι εντυπωσιακό να διαβάζεις ότι «εθελοντές» μέλη αυτής της οργάνωσης είχαν καθορίσει για τον εαυτό τους μηνιαίους μισθούς που ξεκινούσαν από 6000 ευρώ και έφταναν στα 8.000 ευρώ τον μήνα.

Ελέγχονται για τα παχυλά μπόνους που ενέκριναν για τους εαυτούς τους, για σκοτεινές προμήθειες και ανεξήγητες σπατάλες, ενώ στο στόχαστρο των ελέγχων βρίσκονται και τα έσοδα από τους γνωστούς τηλεμαραθώνιους που διοργάνωνε η οργάνωση στην Ελλάδα, μας γράφουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Και εκτός απ’ αυτά ήταν και «ψιλικατζήδες» οι κατά καιρούς διευθυντές της οργάνωσης στην Ελλάδα, αφού ανέγραφαν στα έξοδα των γραφείων, υπέρογκα ποσά σαν δαπάνες για την αγορά δεκάδων κιλών καφέ και ζάχαρης που θα αρκούσαν για να καλύψουν τις ανάγκες τους … συντάγματα στρατού.

Το ερώτημα είναι αν θα μάθουμε τα ονόματα αυτών των λαμογιών και αν οι αποκαλύψεις θα έχουν ουσιαστικές συνέπειες γι’ αυτά τα γατόνια που εκμεταλλευόταν την ευαισθησία των Ελλήνων να συμπαρασταθούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη, θησαύριζαν.

Πληροφορίες από την εφημερίδα Realnews
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger