Home » , , » Παναγιώτης Λάμψας: 30 χρόνα αργομισθία απ' το δημόσιο!

Παναγιώτης Λάμψας: 30 χρόνα αργομισθία απ' το δημόσιο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Μαΐου 2018 | 8:06 μ.μ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento" ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας ¨Τα Νέα" και σημερινός διευθυντής της εφημερίδας "Φιλελεύθερος" δηλώνει "πολιτικά διωκόμενος".
Ο λόγος είναι γιατί αποκαλύφθηκε ότι εδώ και χρόνια λάμβανε μισθό απ' το δημόσιο -ήταν υπάλληλος στη Διεύθυνση Γραμματείας Διοικητή του ΟΑΕΔ σχεδόν 30 χρόνια- χωρίς στην πραγματικότητα να εργάζεται εκεί.

Μιλάμε πάντα για ένα τύπο που μόνιμα μας κάνει από τα έντυπά του κηρύγματα για τους "κακούς" δημόσιους υπαλλήλους, και καταγγέλλει τους διορισμούς ημετέρων. Ο ίδιος όμως συλλαμβάνεται να λαμβάνει αργομισθία απ' το δημόσιο για περίπου 30 χρόνια!!!

Η περίπτωση του ήρθε στην επιφάνεια το 2015, όταν και τέθηκε σε αργία, -στα χαρτιά δηλαδή, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είχε καμιά επαφή με το αντικείμενο για το οποίο πληρωνόταν-, ενώ εδώ και τρεις μήνες έχει πάψει να λαμβάνει τον μισθό του απ' το δημόσιο αφού έχει ξεκινήσει πειθαρχική έρευνα σε βάρος του.

Εκτός των άλλων, το όνομα του διευθυντή του "Φιλελεύθερου" βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρντ όπου και φέρετε να διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία από το 2002, το ύψος του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Υ.Γ: Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίρνουμε και εμείς κάθε μήνα για 30 ολόκληρα χρόνια μια παχυλή αργομισθία και μετά .. αν τυχόν αποκαλυφθεί βλέπουμε ... Υπάρχουν δικαστές στην Ελλάδα και στους οποίους έχουμε εμπιστοσύνη ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger