Home » , » Ο λόγος που χαίρεται ο Τσίπρας.

Ο λόγος που χαίρεται ο Τσίπρας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 | 8:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάθε λόγο να είναι προβληματισμένος. Είναι επιστάτης αδίστακτων τοκογλύφων σε μια χρεοκοπημένη χώρα και όχι πρωθυπουργός. Ο κόσμος του τη φυλάει για το άδειασμα στο δημοψήφισμα και τη λεηλασία που συνεχίστηκε παρά τη θέληση της πλειοψηφίας, καθώς και τη διάψευση όλων των ελπίδων του.
Το κόμμα του συρρικνώνεται, ο πολιτικός του σύμμαχος πηγαίνει από γκάφα σε γκάφα...
Γενικά όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει τον δρόμο του ΓΑΠ, του Σαμαρά και των υπολοίπων δούλων του Μνημονίου.

Έχει όμως ένα πολύτιμο σύμμαχο. Ένα πρόσωπο, που όταν το βλέπει, παίρνει θάρρος. Κάποιον που του φτιάχνει πραγματικά το κέφι, που του λέει πως τίποτε δεν είναι δεδομένο και πως υπάρχει περίπτωση να γελάμε με άλλον και όχι με τον ίδιο μετά το άνοιγμα της κάλπης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι το κρυφό χαρτί του Αλέξη Τσίπρα. Έχουμε ξαναπεί πως ο ανθρωποφάγος Μητσοτάκης είναι τόσο ανίκανος, που πραγματικά καταντά αυτοκαταστροφικός.

Κάθε φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση φροντίζει να υπενθυμίζει σε όλους πως υπάρχουν και χειρότερα. Πράγματι κι εγώ, που ήθελα τον Άδωνη στην ηγεσία της ΝΔ, ώστε να διαλυθεί μια ώρα αρχύτερα, χαίρομαι ιδιαίτερα με το κατάντημα της γαλάζιας στάνης. Δεν ξεχνάω βέβαια πως ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και οι υπόλοιποι εφαρμόζουν την ίδια ακριβώς πολιτική, τις εντολές των αρπακτικών, αλλά οπωσδήποτε ο Μητσοτάκης μου κάνει καινούριο το συκώτι. Μπράβο Κούλη.
Δεν περνά μέρα που ο σαδιστής διεφθαρμένος πολιτικός θα γελοιοποιήσει τόσο το κόμμα του όσο και τον ίδιο.

Χθες πχ είχαν εκλογές. Είχαν πράγματι αν και κανείς σχεδόν δεν το πήρε χαμπάρι. Τώρα τι εκλογές ήταν; Μάλλον εξωγήινες. Κάποιος φίλος του, του είπε να κάνουν εκλογές όπως στον πλανήτη Άρη, χωρίς ψηφοφόρους ή άλλο ίχνος ζωής.
Η ΝΔ βέβαια δεν φτάνει που έκανε κάτι τέτοιο, βγήκε να μας κάνει να γελάσουμε. 155 χιλιάδες γίδια πήραν τάχα μέρος στη διαδικασία, ενώ τα αποτελέσματα θα βγουν σήμερα. Και το μαγειρέψεις το αποτέλεσμα θέλει όντως κάποιο χρόνο, αλλά μόνο τόσα λίγα αιγοπρόβατα απέμειναν στο μαντρί; Είναι τα κομματόσκυλα μας είπαν. Κι αυτά όμως έμειναν λιγότερα από τα μισά!
Στις εκλογές για τσοπάνη οι ίδιοι έλεγαν πως είχαν ψηφίσει γύρω στις 400 χιλιάδες, αν θυμάμαι καλά. Λιγότεροι λοιπόν κι από όσοι ψήφισαν το Βαγγέλα. Κούλη, αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Κι όπως πας, μετά τις εθνικές εκλογές, θα πάρεις τους μισούς από αυτούς και τον πούλο από τη ΝΔ.

Τέλος πάντων περάσαμε ωραίο Σαββατοκύριακο, ήρθε η Δευτέρα. Νέα μέρα, νέα γκάφα. Όχι, αυτή τη φορά δε χαιρέτησε κούκλα βιτρίνας, ούτε είπε πως είπε πως ήταν εξόριστος στο Παρίσι. Είχε να πάει κάπου που βαριόταν.
Τον καταλαβαίνω σ αυτό, το να βλέπεις παπάδες δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να περνάς την ώρα, ειδικά αν ο καιρός είναι υπέροχος. Επειδή έπρεπε να πάει στην Τουρκία, βρήκε λοιπόν δικαιολογία να πει πως ξέχασε το διαβατήριο. Εντάξει, μπορεί να έπεφτε λίγο δούλεμα, αλλά ο ίδιος θα μπορούσε να διασκεδάσει κατά πως ήθελε. Όμως του Κούλη δεν του φτάνει το ψέμα. Πρέπει να το χοντρύνει. Και είπε το αμίμητο, πως φταίει η γυναίκα του! Την ίδια, που μας έλεγε ότι δήθεν κάνουν στόχο οι πολιτικοί του αντίπαλοι!

Κούλη, πες της να κοιτάξει κάτω από τα χαρτιά των offshore. Πόσο Μητσοτάκης είσαι; Δηλαδή θες να μας κυβερνήσεις, ενώ ακόμα και το διαβατήριο σου το φυλάει άλλος; Πόσο ανίκανος μπορεί να είσαι; Και πόσο δειλός. Γιατί Κούλη μου; Γιατί αγόρι μου, θέλεις να ξαναβγεί ο Αλέξης, γιατί;
Φυσικά το καλαμπαλίκι έχει πάρει επικές διαστάσεις. Θα κάνω μια πολιτική εκτίμηση.

Δεν ξέρω ακόμα πόσο πολύ θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ΝΔ θα γκρεμοτσακιστεί. Ο Κούλης κατορθώνει δυο πράγματα πολύ άσχημα για τη δεξιά: Το πρώτο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους με τις ατάκες του για περισσότερες περικοπές, μεγαλύτερο ξεπούλημα κλπ, το δεύτερο είναι να γελοιοποιήσει πλήρως το νεοφιλελευθερισμό, την ΝΔ και το ίδιο.
Ο κόσμος συνήθως πρώτα ψηφίζει γελοίους και ΜΕΤΑ αντιλαμβάνεται πως είναι τέτοιοι. Ποτέ ως τώρα δεν ψήφισε κάποιον για να τον κυβερνήσει με τον οποίο γέλαγε ή εξοργίζονταν ΠΡΙΝ τις εκλογές μαζί του...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger