Home » , , » Προκαλούν για άλλη μια φορά οι δικαστές στοχοποιώντας το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και τον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο

Προκαλούν για άλλη μια φορά οι δικαστές στοχοποιώντας το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και τον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο

Από giorgis , Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 | 4:56 π.μ.

Του Γ. Γ

Οπου δεν φτάνει το γλομπ του μπάτσου, παρουσιάζεται η τήβεννος του δικαστή για να επιβάλλει την «τάξη και ασφάλεια» με στόχο τα «αντικοινωνικά» στοιχεία που «επιβουλεύονται» την «ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος».

Και στην προκειμένη περίπτωση που αναφέρουμε οι «λειτουργοί της Θέμιδας» βάζουν στο στόχαστρό τους όσους δεν ασπάζονται την εξοργιστική δήλωση του Eυκλείδη Τσακαλώτου: "Οι πλειστηριασμοί είναι σημαντικοί όχι μόνο για να έχουμε καλές τράπεζες αλλά και για αναπτυξιακούς κοινωνικούς λόγους".

Για άλη μια φορά, λοιπόν, επιστρατεύονται «νόμοι και διατάγματα» ενάντια στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών και συγκεκριμένα στοχοποιώντας για άλλη μια φορά τον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο

Απ’ ότι μας ενημερώνει ο ιστότομπος Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, ο εκπαιδευτικός αυτός, που εδώ και χρόνια πρωτοστατεί σε κινητοποιήσεις για να μην περάσει η λαϊκή περιουσία, μέσω πλειστηριασμών, στα νύχια τραπεζιτών – αρπακτικών, καλείται σε προκαταρκτική εξέταση για «παρακώλυση διενέργειας πλειστηριασμού από κοινού στις 28/9/2016 σε αίθουσα του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης».

Μάλιστα η νέα δικογραφία σε βάρος του αγωνιστή σχηματίσθηκε αυτεπάγγελτα αλλά παρέμενε μυστική (μαζί με πόσες άλλες άραγε;) για 1,5 χρόνο! Τώρα, οι δικαστές καλούν τον Ηλία Σμήλιο την Τετάρτη 9 του Μάη, στη 1μ.μ., να παρουσιαστεί για την “παροχή εξηγήσεων”.   

Αυτονόητη η συμπαράσταση μας στον αγωνιστή εκπαιδευτικό αλλά δεν καταλαβαίνουν πόσο προκαλούν αυτοί οι δικαστές μ' αυτή την συμπεριφορά τους; Προφανώς και δεν του ενδιαφέρει. Προς το παρών .. γιατί έχει και ο καιρός γυρίσματα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger