Home » , , » Για τους τραπεζικούς λογαριασμούς που ανακαλύφτηκαν να περιέχουν εκατ. από μίζες πολιτικών θα μιλάμε τώρα; Εδώ έχουμε τις μπογιές και τα τρικάκια του Ρουβίκωνα!

Για τους τραπεζικούς λογαριασμούς που ανακαλύφτηκαν να περιέχουν εκατ. από μίζες πολιτικών θα μιλάμε τώρα; Εδώ έχουμε τις μπογιές και τα τρικάκια του Ρουβίκωνα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 | 11:09 μ.μ.

Βγαίνει χτες μια Κυριακάτικη εφημερίδα και κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της Novartis αναφέροντας εξελίξεις που σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.
Όλα τα ΜΜΕ θεώρησαν ανάξια αναφοράς τα νέα στοιχεία σε βάρος Σαμαρά – Γεωργιάδη, που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σήμερα το απόγευμα μέλη από τέσσερις συλλογικότητες πραγματοποίησαν μια συμβολική επίθεση   στο κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας με αφορμή την απόφασή του η οποία έκρινε "συνταγματικό" τον νόμο Κατρούγγαλου για νέο τσεκούρωμα των συντάξεων. Αυτό όμως για όσους ιεραρχούν την προβολή ειδήσεων σε ηλεκτρονικά και ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ ήταν ένα θέμα που έπρεπε να δεσπόζει στην επικαιρότητα!

Με κάποιους τραπεζικούς λογαριασμούς που βρέθηκαν στην Ελβετία και περιέχουν εκατομμύρια ευρώ που πήραν σαν μίζες πολιτικοί θα ασχολούμαστε τώρα; Εδώ έχουμε τις μπογιές και τα τρικάκια του "Ρουβίκωνα!!! Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα!

Υ.Γ: Αξιοσημείωτη είναι η υπερβολή κάποιων ενημερωτικών, υποτίθεται, ιστοσελίδων που αναφερόμενοι στο γεγονός κάνουν λόγο ότι συμμετείχαν 100 -για άλλες ήταν 150- άτομα, ενώ αναφερόμενες στις ζημιές που προκλήθηκαν, μόνο για θύματα δεν μιλάνε!

Υ.Γ2: Οπως αναμενόταν η Ν.Δ έβγαλε σχετική ανακοίνωση: «Μετά την έφοδο του Ρουβίκωνα ακόμη και στο Σ.τ.Ε. δεν έχει πια σημασία αν τα μέλη του δρουν με την ανοχή του Μαξίμου ή με τον εσκεμμένο αφοπλισμό της αστυνομίας», μας λέει ανάμεσα στα άλλα. Προφανώς δεν πληροφορήθηκε τα χθεσινά δημοσιεύματα που εμπλέκουν με νέα στοιχεία στελέχη της που φέρονται να "λαδώθηκαν" από την Novartis, οπότε δεν τοποθετήθηκε.

Υ.Γ3: Με σχετική ανάρτηση στο indymedia αναλαμβάνεται η ευθύνη για την δράση αυτή. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger