Home » , » Ο Ν. Μπογιόπουλος "αδειάζει" δημόσια τον εργοδότη του Ν. Χατζηνικολάου (Ηχητικό)

Ο Ν. Μπογιόπουλος "αδειάζει" δημόσια τον εργοδότη του Ν. Χατζηνικολάου (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 | 8:24 μ.μ.

Στην κυριολεξία απολαύσαμε το  μεγαλοπρεπέστατο δημόσιο "άδειασμα" που έκανε στην εργοδότη του Νίκο Χατζηνικολάου, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή σήμερα ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Οπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, στην πρωινή του ραδιοφωνική εκπομπή σήμερα και αναφερόμενος στα αναγραφόμενα των εφημερίδων σχετικά με το υποτιθέμενο "επαναστατικό ταμείο", στο οποίο παρουσιάζουν σαν διαχειριστή τον Γιατζόγλου, ο Ν. Χατζηνικολάου θεώρησε ότι την άποψη των κατασταλτικών μηχανισμών σαν θέσφατη
Κατηγορηματικά, λοιπόν μας δήλωσε: "Ο  Γιατζόγλου  είναι αυτός που έστελνε τους τρομοφακέλους στον πρώην πρωθυπουργό Παπαδήμο και σε άλλους". 

Εισέπραξε όμως την πρέπουσα απάντηση από τον Ν. Μπογιόπουλος και πολύ το ευχαριστηθήκαμε: "Θέλω να πω για όσους μιλούν για τον τρομοκράτη Γιατζόγλου, ότι δεν υπάρχει κάποια καταδικαστική ποινή μέχρι αυτή την ώρα. Νομίζω, ότι, όπως γίνεται και στις ποινικές υποθέσεις, καλό είναι να μιλάμε για τον φερόμενο ως τρομοκράτη. Επίσης αυτό που γνωρίζουμε και για να είμαστε αντικειμενικοί στον τρόπο που παρουσιάζουμε τα γεγονότα,  είναι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι προφυλακισμένος και κατηγορείται ότι έχει ρόλο στους Πυρήνες της Φωτιάς...  ότι είναι το πρόσωπο πίσω από τα τρομοδέματα ... Υπάρχει όμως μια πλευρά την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε: Αυτά τα λέει η αστυνομία, αυτά τα λέει η αντιτρομοκρατική. Ο Γιαντζόγλου αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Γι' αυτό λοιπόν προτιμάω να μιλάω για φερόμενο δράστη και όχι για επικίνδυνο τρομοκράτη, όπως θέλει η αστυνομία".


Αρα ..  ο Χατζηνικολάου, "ξεχνάει" κάποια βασικά πράγματα και "μιλάει όπως θέλει η αστυνομία".


Στο παρακάτω ηχητικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο σκωπτικός τρόπος με τον οποίον παρουσιάζει ο Ν. Μπογιόπουλο, τις "φαντασμαγορική χολιγουντιανές  συλλήψεις" κάποιων ατόμων που η αστυνομία και τα δημοσιοκαφρικά φερέφωνα της παρουσιάζουν να ενίσχυαν το "επαναστατικό ταμείο" με "φανερές και με επίσημες τραπεζικές καταθέσεις".   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger