Home » , » Το "δεν κάναμε, δεν θα κάνουμε πλειστηριασμούς" του συμβολαιογραφικού γραφείου που, κατά τη Λιάνα Κανέλλη, "χτύπησε περίεργα" ο Ρουβίκωνας!

Το "δεν κάναμε, δεν θα κάνουμε πλειστηριασμούς" του συμβολαιογραφικού γραφείου που, κατά τη Λιάνα Κανέλλη, "χτύπησε περίεργα" ο Ρουβίκωνας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Μαΐου 2018 | 1:14 μ.μ.

Από τις αποδελτιώσεις  μέχρι τώρα που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα "ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ" παρμένες από επίσημα στοιχεία του ΕΦΚΑ - Τομέας Ασφάλισης Νομικών.

Το γραφείο της συμβολαιογράφου Δάλλα-Πολυζώη Θηρεσία μαζί με τον Δάλλα Παναγιώτη, έχει δημοσιεύσει τους εξής πλειστηριασμούς:

⦿ Μάιος 2016 έως Δεκέμβρης 2017

62 συμβατικούς πλειστηριασμούς και 1 ηλεκτρονικό.

11 επαναλήψεις συμβατικών και 8 μεταβολές ηλ/νικών.

⦿ Γενάρης 2018

4 συμβατικούς και 4 ηλεκτρονικούς.

⦿ Φλεβάρης 2018

1 συμβατικό, 6 ηλεκτρονικούς.

⦿ Μάρτης 2018

8 ηλεκτρονικούς.

⦿ Απρίλιο 2018 (χωρίς να έχει αποδελτιωθεί όλος ο μήνας)

2 ηλεκτρονικούς.

ΣΗΜ 1.: Από τους παραπάνω πλειστηριασμούς κανείς άλλος εκτός του ίδιου του οφειλέτη και της εφορίας, δεν μπορεί να γνώριζε, πόσοι και ποιοι αφορούσαν σε πρώτες κατοικίες!
Ούτε ο/η συμβολαιογράφος όπως επίσημα παραδέχθηκε ο συμβολαιογραφικός σύλλογός Αθηνών, πόσο μάλλον η κα Λιάνα Κανέλλη που ανέλαβε υπεράσπιση της συμβολαιογράφου!

ΣΗΜ.2: Γιατί πρέπει να υπερασπίζεται κανείς (πόσο μάλλον το ΚΚΕ) μόνο την πρώτη κατοικία, την οποία δεν γνωρίζουμε κιόλας ποιοι πλειστηριασμοί την αφορούν όπως προαναφέρθηκε.
Οι πλειστηριασμοί δηλαδή που αφορούν σε ιδιωτική περιουσία χαμηλής αξίας είτε κατοικιών, είτε καταστημάτων, είτε επιχειρήσεων πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν;
Πρέπει οπωσδήποτε να περάσουν στις ανακεφαλαιωμένες και πληρωμένες πολλάκις ΑΠ' ΟΛΟΥΣ τους πολίτες αδηφάγες τράπεζες αυτές οι ιδιωτικές περιουσίες;

Και δυστυχώς, όπως σε όλους τους πλειστηριασμούς, έτσι και σ' αυτούς του συγκεκριμένου γραφείου οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ αφορούν σε ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ιδιωτική περιουσία. Κοινώς φτωχόσπιτα για όσους δεν καταλαβαίνουν και όχι επαύλεις τις οποίες κανένας δεν πειράζει!

ΣΗΜ 3: Στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου οι μοναδικοί κωδικοί για κάθε ένα πλειστηριασμό που δημοσίευσε το συμβολαιογραφικό γραφείο της κ. Δάλλα. 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΡΑΓΑΛΟΥ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

19 Μαΐου 2018 στις 2:55 μ.μ.

"Γιατί πρέπει να υπερασπίζεται κανείς (πόσο μάλλον το ΚΚΕ) μόνο την πρώτη κατοικία, την οποία δεν γνωρίζουμε κιόλας ποιοι πλειστηριασμοί την αφορούν όπως προαναφέρθηκε."

Γιατί, κα. Τραγάλου και ΒΘ, αν υπερασπίζεστε τη βιλάρα του εργόδοτη, η οποία αν πλειστηριαστεί, θα πληρωθούν απλήρωτοι εργαζόμενοι και ασφαλιστικά ταμεία, τότε έχει δίκιο η συμβολαιογράφος, η Κανέλλη και όλη η κοινωνία να είναι καχύποπτη για τα συμφέροντα που εξυπηρετούν τέτοιες ενέργειες.

Γιατί 2 είναι τα ενδεχόμεμα:
α) Ο Ρουβίκωνας τα "παίρνει"...
β) Ο Ρουβίκωνας είναι μία γκρούπα ηλιθίων που εξυπηρετεί μεγάλα συμφέροντα, χωρίς να καταλαβαίνει τι κάνει.

Διαλέξτε και παίρνετε...

19 Μαΐου 2018 στις 4:12 μ.μ.

Γιατί πρέπει να υπερασπίζεται κανείς (πόσο μάλλον το ΚΚΕ) μόνο την πρώτη κατοικία, την οποία δεν γνωρίζουμε κιόλας ποιοι πλειστηριασμοί την αφορούν όπως προαναφέρθηκε;
Οι πλειστηριασμοί δηλαδή που αφορούν σε ιδιωτική περιουσία χαμηλής αξίας είτε κατοικιών, είτε καταστημάτων, είτε επιχειρήσεων πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν;
(Την δεύτερη πρόταση δεν την διάβασε ε;)

Γιατί; 2 είναι τα ενδεχόμενα Unknown:

α) Το ΚΚΕ τα "παίρνει"...
β) Το ΚΚΕ είναι μία γκρούπα ηλιθίων που εξυπηρετεί μεγάλα συμφέροντα, χωρίς να καταλαβαίνει τι κάνει.

Διαλέγεις και παίρνεις.

19 Μαΐου 2018 στις 7:13 μ.μ.

Αν είχες διαβάσει την ανακοίνωση των συμβολαιογράφων (και όχι της κάθε τυχάρπαστης πολιτεύτριας του ΕΠΑΜ που βλέπει λίστες και κάνει προγραφές) δε θα έγραφες αυτές τις ασυναρτησίες:
http://enotariat.gr/?p=4020
Ο συγκεκριμένος σύλλογος δεν έχει βγάλει ανακοινώσεις για τον οποιοδήποτε συμβολαιογράφο δέχεται επίθεση από το Ρουβίκωνα, αλλά μόνο για τη συγκεκριμένη. Και χωρίς ήξεις-αφήξεις, υποθέσεις κλπ.

"Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη συνάδελφος συμβολαιογράφος, η οποία και στοχοποιήθηκε από μέλη του Ρουβίκωνα, όχι μόνο δεν έχει διεξάγει πλειστηριασμούς, που να αφορούν οφειλές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, πόσο δε μάλλον πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αλλά είναι και υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου μας, με συνδυασμό που έχει εκπεφρασμένη δημόσια και καταγγελτική άποψη για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας."

Περαστικά και καλά μυαλά!

ΥΓ1: Μπορεί για το Ρουβίκωνα είναι 2 τα ενδεχόμενα, αλλά για εσένα είναι μόνο ένα...
ΥΓ2: Δεν είμαι ΚΚΕ. Υπάρχουν και προλετάριοι εκτός ΚΚΕ, βλέπεις.

19 Μαΐου 2018 στις 8:28 μ.μ.

Είσαι άπαιχτος! Παραδινόμαστε! Μας έβαλες να διαβάσουμε ανακοίνωση του συλλόγου που πρόεδρο του έχει τον υπόδικο Γ. Ρούσκα, ένα κάθαρμα το οποίο πρωτοστατεί για να περάσει η λαϊκή περιουσία, μέσω πλειστηριασμών στα νύχια αρπακτικών – κορακιών!! http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/10/blog-post_60.html
Να χαίρεστε τους υπερασπιστές της "συντρόφισσας" συμβολαιογράφου!!!

Υ.Γ1: Και προλετάριοι υπήρξαν ταγματασφαλίτες

Υ.Γ2: Κάτι έχει πει ο Αϊνστάιν για το σύμπαν και την βλακεία. Οπότε αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί σου

19 Μαΐου 2018 στις 9:07 μ.μ.

Είστε σοβαροί ρε παιδιά; Τα αναμφισβήτητα στοιχεία της ανάρτησης θα πιστέψουμε ή αυτά που ισχυρίζεται ο αξιότιμος κ. Ρούσκας που ανάλαβε αυτοβούλως να υπερασπίσει την τιμή και υπόληψη της κ. Δάλλα, αν και είναι πολιτικός της αντίπαλος; Προφανώς και τον δεύτερο. Χρειάζεται συζήτηση; Το επιχείρημα του προλετάριου ακαταμάχητο!

19 Μαΐου 2018 στις 10:06 μ.μ.

Κύριε "ανώνυμε" παραβλέπω το γεγονός ότι ως ο τελευταίος ασφαλίτης και μάλιστα ανώνυμος δηλαδή κουκουλοφόρος, ψάξατε την πολιτική μου ταυτότητα και ότι εσκεμμένα αποκρύπτετε ενώ σίγουρα θα γνωρίζετε αφού ψάξατε ότι αποχώρησα απ' το ΕΠΑΜ εδώ και χρόνια...

Όμως δεν μπορώ να παραβλέψω τα ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ψέματα του συμβολαιογραφικού συλλόγου και του υπόδικου για το παραδικαστικό 2 προέδρου του Γ. Ρούσκα, όπως δεν μπορώ να παραβλέψω ότι εσείς τα διαδίδεται χωρίς φόβο και με πολύ πάθος... παρότι δεν είστε ΚΚΕ ώστε να το κάνετε για να το υπερασπιστείτε...
Περαστικά με τέτοια μυαλά σαν τα δικά σας, δεν θα υπάρξουν ποτέ!

ΥΓ1: Για όλους υπάρχουν ενδεχόμενα. Για εσάς που υπερασπίζεστε σύγχρονους μαυραγορίτες δεν μπορεί να υπάρχει παρά μόνο ένα: Είστε ντάλε κουάλε μ' εκείνους!
ΥΓ2: Μεγάλο θράσος να λέτε χωρίς να μπορείτε να αποδείξετε πως η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος ΔΕΝ διεξάγει πλειστηριασμούς πρώτης ή άλλης λαϊκής κατοικίας. ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ όμως είναι να λέτε ότι η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος δεν πλειστηριάζει λογαριασμό πιστωτικών ιδρυμάτων!

Εγώ όμως έχω το θάρρος και την αξιοπρέπεια να σας διαψεύσω και εσάς και τον σύλλογό σας ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
Ιδού λοιπόν οι 28 πλειστηριασμοί που είναι αυτή τη φορά ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

https://drive.google.com/file/d/1yIllQbLkgGJopa5gDDIU_gv-RPozL5Rh/view?usp=sharing

20 Μαΐου 2018 στις 1:14 π.μ.

χωρις χαρακτηρισμους σχολια ακραια και λοιπα:
το κκε εχει καταγινει συστημικο κομμα
ο κοινοβουλευτισμος, το συνδρομο της στοκχολμης
και τα αριστερα κομματα

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2018 στις 9:13 π.μ.

Η όλη φάση μπορεί να αφορα προσωπικό κονέ της Λιάνας η οποία είναι πάμπλουτη κυρια βορείων προαστείων πενήντα χρόνια καραδεξιά κ προφανώς δεν έχει παρέες προλεταριους...

21 Μαΐου 2018 στις 12:52 μ.μ.

Για τον σχολιαστή στις 19 Μαΐου 2018 - 10:06 μ.μ θα ήθελα να βάλω ένα ερώτημα έτσι όπως η συντρόφισσα μου Κατερίνα μου το μετέφερε:
"Ο Ρουβίκωνας έχει πάρει λεφτά μετρητά και στο χέρι για να μην προχωρήσει πλειστηριασμός της Δάλλα. Απόδειξη P48piAR6Bn κ.α."

Δεν νομίζει ο σχολιαστής πως τώρα πια οι κάθε Ρουβίκωνες και εθνοπατριωτάκια "έχουν ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ να λένε ΧΩΡΙΣ να μπορούν να το ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ" πως δεν παίρνουν λεφτά για να μην γίνουν πλειστηριασμοί ώστε να πληρωθούν εργάτες;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger