Home » , » Δεν ζητάνε δικαιοσύνη, θέλουν εκδίκηση

Δεν ζητάνε δικαιοσύνη, θέλουν εκδίκηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 | 7:41 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

“Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς, μωρό μου” έλεγε ένα τραγουδάκι. Πόλεμο σκληρό, ολοκληρωτικό, χωρίς η άλλη πλευρά να παίρνει αιχμαλώτους.

Ένα άλλο τραγούδι μίλαγε για τη σιγανοπαπαδιά. Αυτή που υποκρινόταν, παρίστανε τ' αντίθετο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Υποκριτές τους λέμε αλλιώς, ψεύτες και απατεώνες.
Δεν είναι ένα το ψέμα, δύο η αδιαφορία, τρία το θράσος, τέσσερα αδικία, πέντε οι μίζες, έξι η αχαριστία, φεύγω για το εφτά, την απληστία.

Κανίβαλοι πάντοτε οι της οικογενείας των καρχαριών και των Μητσοτάκηδων. Που όμως οι δεύτεροι είναι πιο αιμοβόροι και πιο φαταούλες.
Από χορτάτο καρχαρία μπορείς να τη γλυτώσεις, από χορτάτο δεξιό όμως; Ένα περίεργο πράγμα, ο καπιταλιστής, όσο περισσότερο τρώει, τόσο του ανοίγει η όρεξη. Δεν σκάει από το πολύ φαΐ, να ησυχάσουμε. Επιπλέον τον καρχαρία τον βλέπεις, σου έρχεται με το στόμα ανοιχτό και τρομάζεις, ξέρεις τι θα γίνει, αλλά τρέχεις να γλυτώσεις.

Η οικογένεια βρικολάκων όμως, ξέρουν να κρύβονται, να κάνουν παραλλαγή. Σαν το χαμαιλέοντα ένα πράγμα. Παρουσιάζονται δήθεν μετριοπαθείς, δήθεν κεντρώοι, δήθεν άνθρωποι.
Κι αν ξεγελαστείς και τους δώσεις εξουσία, την έβαψες. Μια χαψιά θα σε κάνουν.
Στο λαιμό να σας κάτσουμε ρε!

Βέβαια κάπου κάπου, όταν ανοίγουν το στόμα, φαίνονται οι σουβλεροί κυνόδοντες, οι κοπτήρες των μισθών και συντάξεων, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι τοκογλύφοι, όλοι αυτοί που θέλουν να μας φάνε ζωντανούς.

Ο διάδοχος του Κούλη, ο Μπακογιάννης, σχολίασε την άδεια του ήρωα αγωνιστή και αιχμαλώτου πολέμου, Δημήτρη Κουφοντίνα, που αναγκάστηκε να δώσει η “δικαιοσύνη” και την οποία δικαιούνταν. Αφού φόρτωσε στον Κουφοντίνα όλα σχεδόν τα κακουργήματα ακόμα και όσα δεν θα έκανε ποτέ, ειρωνεύτηκε την απεργία πείνας. Λογικό. Ο χορτάτος δεν ξέρει από πείνα.

Επειδή είναι μικρό το παιδί, να του κάνω ένα μάθημα ιστορίας. Ο νόμος των αδειών έγινε επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κάπου θα τον έχει ακούσει. Ο μακαρίτης δεν έγινε ξαφνικά ανθρωπιστής, άλλωστε πάντα θαύμαζε τη Θάτσερ η οποία είχε αφήσει να πεθάνουν απεργοί πείνας στη φυλακή. Ήθελε όμως να βγάλει τους φίλους του τους χουντικούς, που τον έστειλαν διακοπές στο Παρίσι, το οποίο είναι όνειρο για πολλούς μικροαστούς. Όχι ότι τους γούσταρε, αλλά ήθελε τους ψήφους των νοσταλγών του Παπαδόπουλου, του Παττακού και των υπολοίπων καθαρμάτων.

Ακόμη η ΝΔ έχει και φονιάδες και βιαστές μάλιστα δε παιδεραστές, και λοιπούς εγκληματίες. Απατεώνες να δεις πόσους έχει. Τίμιο άνθρωπο δεν βλέπω εκεί μέσα.

Κάποιο Καλαμπόκα τον έχει ακούσει; Να υποθέσω πως είναι ακόμα φυλακή, αφού σκότωσε κι αυτός άνθρωπο; Δεν είναι; Όχι, αποφυλακίστηκε νόμιμα.

Ο Κουφοντίνας δεν αποφυλακίστηκε καν, πήρε απλά μια άδεια, την οποία δικαιούται σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους. Βέβαια αυτό ενοχλεί τους δεξιούς, γιατί θέλουν τη φυσική εξόντωση όλων αντιπάλων τους. Δεν ζητάνε δικαιοσύνη, θέλουν εκδίκηση. Εκείνο βέβαια που τους πείραξε περισσότερο ήταν η αλληλεγγύη του κόσμου στον αιχμάλωτο σύντροφο. Τι να κάνουμε, ας κεράσουμε μια κανάτα ξύδι το σόι του Μητσοτάκη.

Ακόμη θα μπορούσαμε εύκολα να γυρίσουμε την πρόκληση του γαλαζοαίματου και πορφυρογέννητου θυμίζοντας πόσα στελέχη της ΝΔ έχουν κατηγορηθεί για εγκλήματα, μάλιστα κάποιος από αυτούς, ο Ν. Γεωργιάδης, δεξί χέρι του Μητσοτάκη για παιδεραστία και τι αντιμετώπιση είχαν από τα ΜΜΕ που ελέγχει η αντιπολίτευση, τους δικαστές, τους μπάτσους κλπ.

Να μην αναφερθώ -λόγω χώρου- στις αμέτρητες λαμογίες, απάτες, κλεψιές των γαλάζιων παρασίτων και το πως το κόμμα της ΝΔ τους χάιδευε και τους προστάτευε, μιλώντας με θράσος για σκευωρίες, όταν είχαν αφήσει άδεια τα ταμεία.

Οπότε, Κώτσο μ', μη μιλάς για εγκλήματα, δεν σας παίρνει... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger