Home » , » Σήμερα δικάζονται στο Εφετείο οι δυο χρυσαυγίτες δολοφόνοι του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν

Σήμερα δικάζονται στο Εφετείο οι δυο χρυσαυγίτες δολοφόνοι του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 | 8:59 π.μ.

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη των δυο χρυσαυγιτών Διονύση Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, - οι οποίοι βρίσκονται επίσης κατηγορούμενοι στη μεγάλη δίκη για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής- για τη δολοφονία του 29χρονου Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν, στα Πετράλωνα στις 17 Γενάρη του 2013.

Ο μετανάστης εργάτης άφησε την τελευταία του πνοή δεχόμενος εφτά μαχαιριές σε στήθος και πλάτη όταν είχε ξεκινήσει το πρωί να πάει με το ποδήλατό του στην δουλειά.

Να θυμίσουμε ότι η πρωτόδικη  δίκη των χρυσαυγιτών δολοφόνων  έγινε στα μέσα του Απρίλη 2014 και το δικαστήριο αποδέχτηκε ότι η δολοφονία είχε ρατσιστικό κίνητρο, και δεν τους απέδωσε κανένα ελαφρυντικό.
Ομόφωνα τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας και οπλοχρησίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης: «Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν» προς χρυσαυγίτες: "Αν ξανακουμπήσουν ντόπιο ή μετανάστη εργάτη θα τους λιανίσουμε"


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger