Home » , » Ο Κούγιας στο πλευρό Μπαρμπαρούση με τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν την απόφαση της μη προφυλάκισης του ναζί βουλευτή

Ο Κούγιας στο πλευρό Μπαρμπαρούση με τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν την απόφαση της μη προφυλάκισης του ναζί βουλευτή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 | 11:47 μ.μ.

Οπως αναμενόταν, μετά στην σοφή δικαστική απόφαση να μην προφυλακιστεί ο ναζιστής βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης, οι χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους για την ετυμηγορία των δικαστών, η οποία ταυτίζεται απολύτως με το λεγόμενο "κοινό περί δικαίου αίσθημα".

Μικρό δείγμα των τοποθετήσεων θαμώνων του twitter, παραθέτουμε παρακάτω.

Αυτό που ίσως δεν πρέπει να προσπεράσουμε, είναι η σχετική τοποθέτηση του "μοντελοπνίχτη" -σύμφωνα με τα λεγόμενα του, Αλέξη Κούγιας.
Γι΄αυτόν ο Μπαρμπαρούσης είναι ο τρελός του χωριού, άρα πρέπει να έχει το ακαταλόγιστο. Μας είπε λοιπόν, ο διάσημος δικηγόρος ότι ο ναζί βουλευτής είναι "ανόητος", "γραφικός", "γελοίος", "αγράμματος", ο οποίος εκφράζει "κωμικές απόψεις". Αρα σύμφωνα με τον ίδιο, o οποίος επικαλείται την νομική του κατάρτιση ήταν "απαράδεκτο το ένταλμα συλλήψεως" εναντίον του, όπως είναι και νομικά απαράδεκτη η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, αποτέλεσμα "ταπεινής πολιτικής εκμετάλλευσης".
Κανονικά θα έπρεπε να μας πει ότι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την ταλαιπωρία του κ. Μπαρμπαρούση, πρέπει να λογοδοτήσουν και να του συζήσουν συγγνώμη.

Προφανώς και έχει δίκιο ο κ, Κούγιας. Ακριβώς όπως τότε που υπεράσπιζε τον εντολέα του, πρώην χρυσαυγίτη  Στάθη Μπούκουρα, και τον παρουσίαζε σαν ένα άτομο με ιδιαίτερες ευαισθησίες, καλό οικογενειάρχη, υπόδειγμα πολίτη.

Είναι ακόμα μια αξιόλογη δήλωση του επιφανούς νομικού, όπως αυτή  που παρουσίαζε «θεόσταλτο» τον μπάτσο-δολοφόνο του Α, Γρηγορόπουλου, Κορκονέα που υπεράσπιζε.
«Ο Θεός επέφερε αυτό το αποτέλεσμα» είχε πει αναφερόμενος στην εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου.












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger