Home » , » Σε βαραίνει το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας; Ελεύθερος - Εχεις "αντικοινωνική συμπεριφορά" και φερόμενο "ελάχιστο δείγμα DNA" σε οπλισμό; Φυλακή.

Σε βαραίνει το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας; Ελεύθερος - Εχεις "αντικοινωνική συμπεριφορά" και φερόμενο "ελάχιστο δείγμα DNA" σε οπλισμό; Φυλακή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 | 6:50 μ.μ.

Σοφή η ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφήσουν ελεύθερο -με κάποιους περιοριστικούς όρους- και να μην προφυλακίσουν τον ναζιστή βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση.

Αλλωστε σιγά την κατηγορίας που τον βαρύνει. Του αποδίδεται το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.
Ούτε "αντικοινωνική συμπεριφορά" έχει δείξει, ούτε "ελάχιστο δείγμα DNA" του, ισχυρίστηκε η αντιτρομοκρατική ότι βρέθηκε σε οπλισμό, για να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ώστε να αποφασίσουν οι δικαστές την προφυλάκιση του.

«Το δίκαιο των άνισων είναι δίκαιο της ανισότητας», μας έγραφε ο Μαρξ και ο Λένιν συμπλήρωνε: Το δίκαιο «είναι μηδέν χωρίς μηχανισμό ικανό να επιβάλει με εξαναγκασμό την τήρηση των κανόνων του». Και αυτός ο μηχανισμός θριάμβευσε πάλι.


Υ.Γ 1: Το πώς οι δικαστές αντιμετωπίζουν τα στελέχη της ναζιστικής συμμορίας το διαπιστώνουμε και από τα λεγόμενα του αγωνιστή δικηγόρου Κώστα Παπαδάκη ο οποίος μας είπε ότι "έχουμε μια δίκη σκανδαλωδώς υπέρ της Χρυσής Αυγής".

Υ. Γ: Χτες αποκαλύφθηκε ότι ο αστυνομικός φρουρός του Μπαρμπαρούση είναι ο μπάτσος που φωτογραφίζεται γυμνός "διαφημίζοντας" στο διαδίκτυο τα "σωματικά του προσόντα" και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που διαθέτει, η προέλευση των οποίων αγνοείται! Γιατί αυτή την υπόθεση την έφαγε το σκοτάδι;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger