Home » , » Κατέρρευσε παταγωδώς άλλη μια μπατσάδικη κακοστημένη σκευωρία.

Κατέρρευσε παταγωδώς άλλη μια μπατσάδικη κακοστημένη σκευωρία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 | 10:19 μ.μ.

Η μπασκηναρία της Θεσσαλονίκης έχει παράδοση στο να χρησιμοποιήσει αλόγιστη βία εναντίον διαδηλωτών, συλληφθέντων  και να στήνει σκευωρίες.

Τι να πρωτοθυμηθούμε: Την σύλληψη του Βρετανού διαδηλωτής Σάιμον Τσάπμαν που οι μπάτσοι τοποθέτησαν δίπλα του ένα μαύρο σακίδιο στο οποίο περιέχονταν μολότοφ με σκοπό να του φορτώσουν ένα σωρό κατηγορίες;

Τότε που μπάτσοι ξυλοκοπούσαν άγρια σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση τον κύπριο φοιτητή Αυγουστίνο Δημητρίου και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είχε ενοχοποιήσει για τον ξυλοδαρμό μια... ζαρντινιέρα;

Την περίπτωση του φοιτητή «με τα πράσινα παπούτσια», Παναγιώτη Κετίκη τον οποίο οι μπάτσοι τύλιξαν σε ένα χαρτί με ένα βαρύτατα στημένο κατηγορητήριο  (κατοχή εκρηκτικών υλών, κατασκευή εκρηκτικών βομβών, έκρηξη, κ.α) για να αποδειχθεί ακόμα και στο αστικό δικαστήριο ότι όλα αυτά ήταν μπατσάδικη σκευωρία;

Η τελευταία σκευωρία των μπάτσων της Θεσσαλονίκης στράφηκε ενάντια στον νεολαίο Ν.Χ., μέλους της νΚΑ, και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης.

Οι μπάτσοι συνέλαβαν τον νεολαίο όταν αυτός αντέδρασε όταν τα «όργανα της τάξεως» τον αποκάλεσαν «άπλυτο», λέγοντας τους ότι ο ιδρώτας στα ρούχα του είναι από τον μόχθο τη δουλειάς!

Αφού, λοιπόν τον συνέλαβαν του φόρεσαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας. Μετά από πολύωρη ταλαιπωρία κατέληξε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, πάλι σιδηροδέσμιος, ώστε να κρατηθεί μέχρι την επόμενη μέρα για να περάσει αυτόφωρο.
Το τύλιξαν σε μια κόλα χαρτί και τον έστειλαν να δικαστεί για εξύβριση, απείθεια και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Προφανώς ένα τέτοιο κατηγορητήριο μόνο σε ακροαματική δικαστική διαδικασία έκτακτου στρατοδικείου στα μετεμφυλιακά χρόνια θα μπορούσε να σταθεί και στην δίκη του που έγινε σήμερα κατέπεσσε παταγωδώς. 


Αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης:

Με τις ανυπόστατες κατηγορίες για εξύβριση και απείθεια, η αστυνομία προσπαθεί να συγκαλύψει την προκλητική στάση των οργάνων της να εκφοβίζουν και να λοιδορούν στη μέση του δρόμου οποιονδήποτε δεν τους αρέσει εμφανισιακά..

Με όρους συμμορίας και βεντέτας συντηρούν κλίμα αυταρχισμού και αυθαιρεσίας με σκοπό να καταστείλουν το εργατικό και λαϊκό κίνημα, να υπηρετήσουν τις επιταγές των τραπεζών, της ΕΕ και της κυβέρνησης. 

Ηθικός αυτουργός του κλίματος αυτού δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που συντηρεί και ενισχύει τον αυταρχισμό και την καταστολή για να περάσει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που υποθηκεύουν τις ζωές μας.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger