Home » , » Νεοναζί καθάρματα

Νεοναζί καθάρματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 | 7:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

“Το στρατό, το στρατό”! Χουντικοί είναι οι της Χρυσής Ορδής, τι θα νοσταλγούν; Ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως αυτό της 21ης Απριλίου 1967.
Ο μόνος τρόπος να κυβερνήσουν, αφού ο λαός ξέρει τι κουμάσια είναι.
Χάρη στην υποστήριξη του στρατού, θα μπορέσει η ακροδεξιά να χάσει και τα υπόλοιπα, όχι μόνο τη μισή Κύπρο. Γιατί τα πράγματα στην Ελλάδα είναι μοιρασμένα: Η δήθεν αριστερά κόβει τα εργασιακά δικαιώματα, ενώ οι μεταμφιεσμένοι σε πατριώτες, δεξιοί δωσίλογοι, πετσοκόβουν την ίδια τη χώρα.

Με τον πόλεμο που σκοπεύουν να κάνουν οι εθνικιστές προς όλα τα όμορα κράτη, η επόμενη διαπραγμάτευση θα είναι ποια συνοικία των Αθηνών θα παραμείνει στην Ελλάδα. “Το Ψυχικό είναι η ψυχή μας. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικό μας θα ναι”.
Τα Εξάρχεια ίσως γλυτώσουν την Κατοχή, αν οι Αναρχικοί αποφασίσουν Ανεξαρτησία.

“Να συλλάβει ο στρατός τον Τσίπρα” διέταξε η Χρυσή Αυγή! Αυτούς όμως ποιος θα τους μαζέψει; Κανονικά είναι θέμα του ψυχιάτρου. Βέβαια με τα εγκλήματα, που είναι μπλεγμένοι, θα έπρεπε και η αστυνομία να επέμβει, αλλά δεν πάει να συλλάβεις αυτόν που ψήφισες. Δείχνει διχασμό προσωπικότητας. Οπότε πάλι στον ψυχίατρο εναποθέτουμε τις ελπίδες μας.

Πολλοί θα πουν “να τους βουτήξουμε να τους στείλουμε από κει που ήρθαν μαζί με τους υπόλοιπους κηφήνες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ κοκ”. Είναι μια πρόταση, να δούμε, πως θα γίνει πράξη.
Φυσικά ήταν μακράν η πιο γελοία φράση που ακούστηκε σήμερα. Ακόμα πιο γελοία κι από το αόρατο συλλαλητήριο που (δεν) έκαναν οι επαγγελματίες πατριώτες και πατριδοκάπηλοι.
Όμως μην απατάστε. Η γελοιότητα όσων δεν κυβερνούν, είναι ανάλογη της επικινδυνότητας, όταν οι ίδιοι αδίστακτοι αποκτήσουν δύναμη κι εξουσία.

Ειλικρινά προσπαθώ να θυμηθώ πιο γελοίους από τους χουντικούς, τους πραξικοπηματίες. Δεν υπάρχουν! Ακόμα και ο χειρότερος από τους σημερινούς κηφήνες, δεν έχει το φυσικό ταλέντο ενός Παττακού. Που, αν δεν φοβόμασταν μη μας βουτήξει η ΕΣΑ και μας τσακίσει, θα πέφταμε κάτω από τα γέλια, κάθε φορά τον βλέπαμε. Όμως ακριβώς, επειδή κυβερνούσαν οι άχρηστοι, οι αδίστακτοι, τα τέρατα, διαλύθηκε η Ελλάδα, πέθαναν πολλοί άνθρωποι κι αυτό ήταν για κλάματα όχι για γέλια.

Φυσικά ο στρατός δεν πρόκειται να κινηθεί. Αλλά η πρόθεση φάνηκε. Όπως και το πόσο δημοκράτες δεν είναι. Βέβαια η ΝΔ που είναι η “σοβαρή” Χρυσή Αυγή κάνει την πάπια. Ότι συμφέρει το Μητσοτάκη, ακόμα κι αν είναι το πιο ακραίο, το πιο βίαιο, είναι καλοδεχούμενο γι' αυτόν και τους γαλανούς τραμπούκους. Χέρι – χέρι με τους νεοναζί, τα γαλάζια λαμόγια ετοιμάζονται για νέο ντου στο δημόσιο ταμείο. Να το κάνουν “πάστρα”, δηλαδή να μην αφήσουν τίποτα απολύτως, ούτε καν τα ψίχουλα, που δεν πήραν οι τοκογλύφοι, ακριβώς επειδή είναι ψίχουλα. Η κουτάλα über alles κι όλα τα άλλα στάχτη και μπούλμπερη.

Εμείς πάλι λέμε πως δεν θα περάσει ο φασισμός. Αν η Χρυσή Ορδή ή άλλη ακροδεξιά συμμορία κάνει κάποια κίνηση, τους περιμένει ο λαός να τους ψιθυρίσει δυο φωνήεντα.

Θα τελειώσω μ' ένα σύνθημα: Κάλιο φασιστόδερνε παρά φασιστογύρευε. Νεοναζί καθάρματα, ψάξτε από τώρα υπόνομο να κρυφτείτε, γιατί, αν ο κόσμος αποφασίσει να ελευθερωθεί από αυτή τη ζοφερή κατάσταση, πρώτους εσάς θα βουτήξει και θα σας αρχίσει στις φάπες.

Των χουνταίων φουσάτα περάσαν
σαν ακρίδα που τρώει τα σπαρτά.
Με το ξύλο τον κόσμο ρημάξαν
μας ανάψαν φωτιές με Τουρκιά.

Οι φασίστες ποτέ δε μαθαίνουν
ούτε έχουνε στάλα μυαλό.
Μόνο λίγο καιρό περιμένουν
και ζητάνε ξανά το στρατό.

Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει
και τους ξέρουμε πλέον καλά
Τους ναζίδες ο κόσμος θ' αρπάξει
να κρεμάσει από τ' αχαμνά.

Οι φασίστες ποτέ δε μαθαίνουν
ούτε έχουνε στάλα μυαλό.
Μόνο λίγο καιρό περιμένουν
και ζητάνε ξανά το στρατό. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger