Home » , » Τουλάχιστο ο Τραμπάκουλας δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του

Τουλάχιστο ο Τραμπάκουλας δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 | 4:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να ανακοινώσουν την αποχώρησή τους από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, που εδρεύει στη Γενεύη, επειδή δεν έχει προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που απαιτούν και, επιπροσθέτως, θεωρούν ότι είναι προκατειλημμένο απέναντι στο Ισραήλ... 
Όταν ρωτήθηκε για το θέμα, ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ είπε ότι αναμένει την επίσημη απόφαση... Η οργάνωση για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επέκρινε τη στάση των ΗΠΑ, κρίνοντας ότι το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε χώρες όπως η Βόρεια Κορέα, η Συρία, η Μιανμάρ και το Νότιο Σουδάν" αλλά "ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για την υπεράσπιση του Ισραήλ"... 
Στα μέσα του 2017 η Χέιλι είχε ζητήσει να μεταρρυθμιστεί το Συμβούλιο το οποίο ιδρύθηκε το 2006 και αντικατέστησε την ομώνυμη Επιτροπή που υπήρχε μέχρι τότε. Η Ουάσινγκτον ζητούσε επίσης να μην τίθεται πλέον συστηματικά στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου το ζήτημα "των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Παλαιστίνη"”...

Τουλάχιστο ο Τραμπάκουλας δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του, όπως κάποιοι ντόπιοι φασίστες. Επειδή φυσικά έχει μεγάλη δύναμη. Είναι ανθρωποφάγος, το δηλώνει, δεν μετανιώνει καθόλου, αντίθετα το χαίρεται πάρα πολύ.

Οι ΗΠΑ σκοπεύουν να γίνουν πιο επιθετικές με ότι επιπτώσεις έχει αυτό για τον πλανήτη μας.
Εδώ που τα λέμε, ο κυνικός και εντελώς αδίστακτος Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κάποιο δίκιο. Πόλεμος σημαίνει σφαγή, καταστροφή, πλιάτσικο, υποδούλωση, και πολλά άλλα δεινά, οπότε τι να τους κάνουν τους τύπους; “Ανθρώπινα δικαιώματα και σαχλαμάρες. Νόμος είναι αυτός της ζούγκλας”! 

Είναι “καλό” να ξέρεις, πως ο Τραμπ θα ακολουθήσει τις παραδόσεις όλων των μεγάλων δολοφόνων της Ιστορίας, που ήθελαν να κατακτήσουν τον κόσμο, όπως του Τζένγκις Χαν, του Χίτλερ, του Χιροχίτο, του Μουσολίνι, του Ναπολέοντα, του Αττίλα, του Ιουλίου Καίσαρα, του δικού μας Μεγαλέξανδρου, του γείτονα Σουλεϊμάν, των αποικιοκρατών, και τόσων άλλων, που δεν μπορώ να τους γράψω όλους.
Θα ρημάζει τον κόσμο, ώστε να τον “εκπολιτίσει”, να τον “εκδημοκρατίσει”, δηλαδή να ασελγήσει πάνω του, να τον ξεζουμίσει, να τον καταστρέψει, αφήνοντας πίσω του αποκαΐδια, πριν τον στείλουν κι αυτόν στο διάολο.

Βέβαια ο Τραμπάκουλας είναι παιδί της εποχής του, όπως κάθε ανίκανος κομπλεξικός, που αρπάζει την εξουσία. Αν δεν ήταν αυτός θα ήταν η “ξινή” και ήδη θα είχαμε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Όποτε ας απολαύσουμε τον πλανήτη, όσο ακόμα υπάρχει.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι; Πολλά, αρκεί να θέλουμε. Πρέπει πρώτα απ' όλα να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι μακρινοί συγγενείς, απόγονοι των πρώτων ανθρώπων, που μετανάστευσαν από την Αφρική. Ότι οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αφού τα κέρδη πάνε στους πλούσιους. Αλλά αυτοί δεν πολεμούν, βάζουν εμάς να σφαχτούμε μεταξύ μας.

“Ειρήνη πάσι” λένε στην Εκκλησία και είναι από τις λίγες φορές, που θα συμφωνήσω με τους παπάδες. Βέβαια κι αυτοί είναι υποκριτές, αφού νομίζουν πως ο Θεός είναι με το μέρος του ενός ή του άλλου στρατού.

Το άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγαπήσουμε τον πλανήτη, όχι μόνο να τον πηδάμε. Βάλτε λίγο συναίσθημα, όχι μόνο σεξ.
Τα φυτά και τα ζώα είναι απαραίτητα για την επιβίωσή μας ως είδος. Εμείς είμαστε περαστικοί και αν θέλουμε να επιβιώσουν οι απόγονοί μας, πρέπει να σεβαστούμε το Περιβάλλον.

Κοντολογίς θα πρέπει να αλλάξουμε πολιτική. Το να αλλάξουμε πρόσωπα δεν είναι αρκετό.
Και ναι μεν οι ΗΠΑ επί Ο – μπάμια ήταν στο Συμβούλιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δεν λογάριαζαν όμως καθόλου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία των άλλων λαών.
Ο δήθεν καλός Ο-μπάμιας έκανε ένα σωρό επεμβάσεις με αμέτρητους νεκρούς, τεράστιες καταστροφές, και πλιάτσικο. Ότι δηλαδή γίνεται χιλιάδες χρόνια τώρα από τότε που οι πόλεμοι διεξάγονταν με πέτρες, βέλη, ξίφη και δόρατα.

Όσο κι αν άλλαξαν οι τακτικές και ο εξοπλισμός, η απληστία, ο ανταγωνισμός, η δίψα για εξουσία και κέρδος παρέμεινε ίδια και απαράλλαχτη. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger