Home » , » Ας δούμε λοιπόν πόσο ανεξάρτητοι είμαστε

Ας δούμε λοιπόν πόσο ανεξάρτητοι είμαστε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 | 11:04 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Πως τα λες έτσι ρε Αλέξη; Όπως είχες πει πως θα σκίσεις το Μνημόνιο, πως θα σταματήσεις το ξεπούλημα, θα δώσεις αυξήσεις σε μισθό - σύνταξη, θα χορέψουν οι αγορές, ...
Χωρίς Τσίπα.

Νόμιζα ότι τ' ανέκδοτο με την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, ήταν το αποκορύφωμα το δουλέματος. Ότι το 'πες στο Σουλτάνο, για να σπάσει ο πάγος, για να ευθυμήσετε.
Που να φανταστώ όμως αυτό που είπες στον Πούτιν. Κι ο Ρώσος κόντεψε να τα κάνει πάνω του από τα γέλια. Αφού οι υπόλοιποι απόρησαν. “Τι έπαθε ο Βλαδίμηρος και γελάει έτσι; Αυτός ακόμα και με την πεντάρα στη Σαουδική Αραβία ίσα που χαμογέλασε. Μην του έριξαν αέριο γέλιου”;
Μετά όμως τους εξήγησε: Ο Έλληνας πρωθυπουργός ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα είναι ανεξάρτητο κράτος! Πως δεν δέχεται επεμβάσεις στα εσωτερικά της!!! Πιο εύθυμη στιγμή στο Κρεμλίνο δεν υπήρξε ποτέ. Όλοι γέλαγαν μέχρι δακρύων. Γιατί δεν ήταν μόνο το ανέκδοτο, ήταν κι ο τρόπος που το είπε.

Μάλλον η κατάλληλη στιγμή, την ώρα δηλαδή, που οι Γερμανοί δυνάστες απαιτούσαν να πάρει πίσω ακόμα και τα ψίχουλα, το ΦΠΑ στα νησιά, που τον έδωσε για να γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσής των άμοιρων προσφύγων! Ε, όταν γίνονται τέτοιες χυδαίες, απροκάλυπτες επεμβάσεις κι ακούς μετά για ανεξαρτησία και κουραφέξαλα, κάνεις καινούριο συκώτι.

Να δούμε λοιπόν πόσο ανεξάρτητοι είμαστε:

Από την ίδρυση της αποικίας “η φτωχή Ελλάς” παρεμβαίνουν συνεχώς στα εσωτερικά μας, Άγγλοι, Γάλλοι, Ρώσοι, Αμερικάνοι, Γερμανοί, μέχρι και το Λουξεμβούργο!
Ο Γιούνκερ, το λαμόγιο, που δεν μπορεί ούτε να σταθεί όρθιος! Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, οι πολιτικοί ακόμα και για ουρήσουν, περιμένουν άδεια από το Βερολίνο ή τις ΗΠΑ. Άμα είναι απασχολημένοι μ' άλλα θέματα οι ξένοι προστάτες, τα κάνουν πάνω τους.

Για να πάρουμε τις δόσεις, δηλαδή για να λεηλατήσουν τους κόπους μας, δώσαμε τα πάντα. Από νησιά μέχρι σώβρακα. Από αεροδρόμια μέχρι πισινό. Από δρόμους και λιμάνια μέχρι συκώτι και καρδιά. Σπίτια, μισθούς, συντάξεις, υγεία, παιδεία, τα ρήμαξαν όλα.

Όλα αυτά με προεδρικά διατάγματα, με σκληρή καταστολή, μ' ανήθικα ψέματα και αισχρή προπαγάνδα από τα πουλημένα ΜΜΕ. Ακόμα και στο δημοψήφισμα ο κόσμος εξαπατήθηκε και παραμερίστηκε, αφού πέρασε των ανθρωποφάγων τοκογλύφων. Το περήφανο ΟΧΙ του 61% έγινε υποτακτικό ΝΑΙ.

Κάθε ψηφοφορία την τελευταία δεκαετία είναι η κατά γράμμα εκτέλεση των εντολών ξένων και ντόπιων καθαρμάτων, αδίστακτων τοκογλύφων, που παρεμβαίνουν ως και στο παραμικρό. Για να δείξουν ποιος πραγματικά κυβερνά.

Αφού έχουμε τόσο ξεφτίλες, τόσο υποτακτικούς πολιτικούς, μας διάταξαν, πέρα από κάθε συμφέρον της χώρας, πέρα από κάθε λογική, να τα βάλουμε με τους Ρώσους. Ο τιποτένιος Σαμαράς, αυτός που έβαλε φαρδιά – πλατιά την τζίφρα του στο να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία είχε συμμετάσχει στο εμπάργκο της ΕΕ στη Ρωσία. Το αποτέλεσμα; Τα αγροτικά προϊόντα, που θα τα μοσχοπουλούσαμε, έμειναν να σαπίζουν. Χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα. Απλά μας διατάζουν κι οι κηφήνες εκτελούν!
Εκτελούν διαταγές και τη χώρα.

Τώρα ο αριστερός Τσίπρας (ακόμα ένα ανέκδοτο), διώχνει τους Ρώσους μετά από απαίτηση του Τραμπ. Και ρωτάω. Τι πήρε σε αντάλλαγμα; Γιατί επέλεξε – πέρα από το ότι ήταν θέληση των ΗΠΑ – να κάνει διπλωματικό επεισόδιο με τη Ρωσία; Τι επιπτώσεις έχει αυτή η κίνηση στην οικονομία μας;

Μην αρχίσει “τα έκαναν παρέμβαση στα εσωτερικά μας”, δεν τα πιστεύει κανείς. Αν ήταν έτσι, τότε την Τρόικα δεν έπρεπε απλά να τη διώξει, έπρεπε να την πετάξει στο γκρεμό. Απλά να μας πει τι πήραν οι Έλληνες. Τίποτα, αντίθετα θα χάσουν κι άλλα!

Ας πούμε τώρα ένα ανέκδοτο, να ευθυμήσουμε λιγάκι: Ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Όταν γίνουν, όταν ανοίξουν οι κάλπες, θα το καταλάβουν όλοι. Ε ρε γέλια, που θα κάνουμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger