Home » , » Παρελαύνει ο Συριακός στρατός καταδιώκοντας τους μισθοφόρους, ξενοκίνητους πλιατσικολόγους

Παρελαύνει ο Συριακός στρατός καταδιώκοντας τους μισθοφόρους, ξενοκίνητους πλιατσικολόγους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 | 1:33 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175.

800 μισθοφόροι του Ισραήλ, των ΗΠΑ, της ΕΕ και των υπολοίπων τυραννικών καθεστώτων, που έκαναν την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία, έφυγαν από τη χώρα για να μη λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους.

Στη θέση τους όμως έρχονται 850 οικογένειες Σύριων προσφύγων, που βρίσκονταν στο Λίβανο και τώρα που ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) απελευθερώνει τη Νότια Συρία, επιστρέφουν περιχαρείς στην πατρίδα.

Τις τελευταίες μέρες ο Συριακός Στρατός ελευθέρωσε μεγάλες περιοχές στη Νότια Συρία “σφραγίζοντας” τα σύνορα με την Ιορδανία, ενώ έκανε το ίδιο με τα σύνορα το Ισραήλ εκτός από δυο μικρές περιοχές που ελέγχουν ακόμα οι ισλαμοφασίστες. 

Οι τρομοκράτες, κατανοώντας πως πόλεμος χάθηκε γι αυτούς, προσπάθησαν είτε να φύγουν, όπως τα “λευκά κράνη”, είτε να κάνουν συμφωνία με την Συριακή κυβέρνηση εκλιπαρώντας για έλεος. Ο Άσαντ έχει τηρήσει ως τώρα όλες τις συμφωνίες, κι έτσι η αντίδραση που βρήκε ο Συριακός Στρατός, όταν άρχισε την προέλαση του, ήταν αμελητέα.

Το Ισραήλ ενίσχυε με κάθε τρόπο τους ξενοκίνητους πλιατσικολόγους. Θέλοντας να παρατείνει τον πόλεμο και να βλάψει όσο το δυνατό περισσότερο τη Συρία, χτυπάει απρόκλητα και ύπουλα, κυρίως με την αεροπορία του, στόχους στρατηγικής σημασίας, όχι πάντα στρατιωτικούς.

Για να μην γίνει δίκη και φανούν τα εγκλήματα των λευκών κρανών, οι Ισραηλινοί φυγάδευσαν 800 πληρωμένους φονιάδες για την Ιορδανία, κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Οι 850 οικογένειες, που επιστρέφουν στη Συρία, είναι άμαχοι, απλοί άνθρωποι, που δεν έβλαψαν αποδεδειγμένα κανένα. Έφυγαν για να γλυτώσουν από αυτούς αποχωρούν τώρα νικημένοι.

Τι είναι όμως η οργάνωση “λευκά κράνη”; Ο Ριζοσπάστης είχε παλιότερα γράψει:
“Δημιουργήθηκε το 2013 από την αμερικανική κυβερνητική υπηρεσία «USAID» («Υπηρεσία των ΗΠΑ για τη Διεθνή Ανάπτυξη» - παραμάγαζο της CIA) και χρηματοδοτήθηκε με 23.000.000 δολάρια. Τη συγκρότησή της στο συριακό έδαφος ανέλαβε ο Αγγλος πρώην αξιωματικός, βετεράνος ΝΑΤΟικών επεμβάσεων στα Βαλκάνια και μετέπειτα μισθοφόρος, James Le Mesurier”.

Η ομάδα αυτή συμμετείχε σε προβοκάτσιες εις βάρος της Συρίας, για τις οποίες ποτέ δε βρέθηκαν στοιχεία (οι διαβόητες “χημικές επιθέσεις”), σε κάλυψη εγκλημάτων κατά αιχμαλώτων και αμάχων της δήθεν μετριοπαθούς αντιπολίτευσης και του ISIS.
Κάποιοι από αυτούς δηλαδή εκτελούσαν και μετά φορώντας τα λευκά τους κράνη εξαφάνιζαν τα πτώματα! Υπονόμευσαν ακόμη τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις του ΟΗΕ, έκαναν Μαύρη αγορά, λεηλασία και πολλά άλλα.

Αν και εμφανίζονταν ως τραυματιοφορείς του ISIS, της Αλ Κάιντα, της Νούσρα κι άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, ήταν στην πράξη κάτι πολύ περισσότερο: Μια ειδική ομάδα πρακτόρων της CIA, που προσπαθούσε να κατευθύνει την κοινή γνώμη υπέρ της ιμπεριαλιστικής επέμβασης του ΝΑΤΟ στη Συρία.
Οι σκηνοθετημένες “δραματικές διασώσεις” αποσκοπούσαν στη συναισθηματική φόρτιση, τη συκοφαντία του Άσαντ, ώστε να δικαιολογηθεί ο πόλεμος των ΗΠΑ, για να καταλάβουν τη Συρία κι έπειτα το Ιράν.

Λόγω του ότι αυτά τα παλιοτόμαρα ξέρουν πάρα πολλά, έπρεπε να απομακρυνθούν αμέσως από τις ελευθερωμένες περιοχές. Οι ιθύνοντες της CIA δεν θέλουν να αποδειχθεί, πως όλα όσα έλεγαν κατά του Άσαντ ήταν πλαστά. Στα τσακίδια να πάνε.

Οι πρόσφυγες, που ήξεραν από πρώτο χέρι πόσο και τι είδους “ήρωες” ήταν, όσοι προλάβαιναν, έφευγαν μόλις πατούσαν το πόδι τους στις πόλεις και τα χωρία τους τα λευκά κράνη.
Βλέπετε το πλιάτσικο, οι δολοφονίες, οι βασανισμοί που έκαναν αυτά τα κτήνη, δεν θα βγουν ποτέ στο φως της δημοσιότητας στα πληρωμένα ΜΜΕ της ιμπεριαλιστικής Δύσης.
Όμως ήταν αυτή ακριβώς η φασιστική συμπεριφορά της “αντιπολίτευσης”, που έκανε το Συριακό Λαό να συσπειρωθεί γύρω από τον Πρόεδρο Άσαντ...

Οι Σύριοι έχουν τώρα να ανοικοδομήσουν τα ερείπια που προξένησαν οι διασώστες μαϊμού, οι σύμμαχοί τους και τα αφεντικά τους... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger