Home » , » Εμπρακτη αλληλεγγύη του "Ρουβίκωνα" στον Παλαιστινιακό λαό, με παρέμβαση του στο προαύλιο του υπουργείου Εξωτερικών.

Εμπρακτη αλληλεγγύη του "Ρουβίκωνα" στον Παλαιστινιακό λαό, με παρέμβαση του στο προαύλιο του υπουργείου Εξωτερικών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 | 10:03 π.μ.

Για την άθλια στάση της Ελληνικής κυβέρνησης, και την αγαστή συνεργασία που έχει με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε "Τόσκας- Κοτζιάς και στη μέση "Ρουβίκωνας

Αναφέραμε την συγκεκριμένη ανάρτηση γιατί εκτός των άλλων κάνει αναφορά σε περασμένη δράση της αναρχικής ομάδας στην Ισραηλινή πρεσβεία, ενώ υπήρξαν και άλλες δράσεις του "Ρουβίκωνα" με τις οποίες εκφράζει την έμπρακτη αλληλεγγύη του στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό.

Αλλη μια τέτοια εκδήλωση αλληλεγγύης είχαμε σήμερα τα ξημερώματα. 
Αναφέρει σε ανάρτησή του στο f/b ο Γιώργος Καλαϊτζίδης μέλος του "Ρ": "Σήμερα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σύντροφοι από τον Ρουβίκωνα μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών και άφησαν μια τσάντα,η οποία είχε μια σημαία της Παλαιστίνης και 60 φωτογραφίες με νεκρούς του Παλαιστινιακού Αγώνα. Μια συμβολική κίνηση... Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω, πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα. Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων...Τον νου σας..".

Ο "Ρ" με κείμενο του στο intymedia αιτιολογεί την τελευταία του ενέργεια, ενώ σε βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο παρουσιάζονται στιγμιότυπα απ' αυτή την δράση του. 

Υ.Γ Οι αντιδράσεις που υπήρξαν ήταν οι αναμενόμενες. "Η νέα εισβολή του Ρουβίκωνα στον προαύλιο χώρο του ΥΠΕΞ πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας και σε ένα θεωρητικά καλά φυλασσόμενο κτίριο" μας λέει ο Σκάι, για να επιβεβαιώσει την εκτίμηση της Μπακογιάννη ότι "Εχουμε να κάνουμε με ένα απολύτως ξεχαρβαλωμένο κράτος". Προφανώς θα αναπολεί το ¨θωρακισμένο" κράτος της κυβέρνησής της που ο Χριστοφοράκος εγκατέλειπε την χώρα μας με τις "ευλογίες" ορισμένων ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger