Home » , » Οι Ιταλοί για τις φωτιές στην Αθήνα: Στις φλόγες η «μεγαλύτερη επιτυχία» του ευρώ (βίντεο).

Οι Ιταλοί για τις φωτιές στην Αθήνα: Στις φλόγες η «μεγαλύτερη επιτυχία» του ευρώ (βίντεο).

Από askordoulakos , Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 | 12:09 π.μ.


Πηγή: byoblue (μέσω youtube)

Ο καθηγητής Ιστορίας της Σύγχρονης Φιλοσοφίας, Diego Fusaro, σε μια καθηλωτική του δήλωση στο διαδίκτυο, καταγγέλλει: Ορίστε ποια είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ευρώ, το βλέπουμε: η Ευρώπη που παραδίδεται στις φλόγες! Είναι μια εικόνα όχι μόνο πραγματική, αλλά και μεταφορική. Η Ελλάδα, τα θεμέλια του πολιτισμού της Ευρώπης, κυριολεκτικά φλέγεται, και μαζί της φλέγεται η Ευρώπη ολόκληρη»!

Στην πιο πάνω δήλωσή του ο Ντιέγκο Φουζάρο Diego Fusaro, είπε τα εξής:
«Τα πάντα καίγονται στην Ελλάδα, τραγικά, δίχως έλεος. Η πάντα ζωντανή φωτιά του Ηράκλειτου αποκαλύπτει όλη την ασυγκράτητη δύναμή της καταστρέφοντας την Πόλη, ολόκληρη την Πατρίδα Ελλάδα.
Εν τω μεταξύ η Ευρωπαϊκή Ένωση σιωπά, δεν κινείται. Απρεπώς, κανένας από αυτούς με τα κόκκινα μπλουζάκια («αλληλεγγύης” στους μετανάστες) δεν αντιδρά.
Στα ρετιρέ της Νέας Υόρκης ανάμεσα στους δελεαστικούς αστακούς, δεν βρίσκεται κάποιος βάρδος του κοσμοπολιτισμού να παρέμβει προς υπεράσπιση αυτών των ανθρώπινων ψυχών που παραδίδονται στις φλόγες. Προφανώς δεν αξίζουν την προσοχή των ΜΚΟ. Εν ολίγοις, η κατάσταση είναι τραγική.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση τι κάνει; Τι κάνουν οι ικανοί τεχνικοί των Βρυξελλών; Ίσως, ποιος ξέρει, συσκέπτονται κλειδωμένοι σε κάποιες πολυτελείς αίθουσες τραπεζών για να αποφασίσουν το ύψος του επιτοκίου που θα επιβάλλουν σε ενδεχόμενη «βοήθεια” προς την Ελλάδα. Εξάλλου, οι Έλληνες – το ξέρετε – είναι σε καθυστέρηση με το χρέος τους. Αλλά κάποιος είπε, προπάντων ο κατ ‘εξοχήν Ευρωινομανής και έμπιστος των αγορών Μάριο Μοντί: «Το Ευρώ αντιπροσωπεύει καλύτερα την Ευρώπη» «Και η Ελλάδα» – παραθέτω – «είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Ευρώ».

Έτσι, με τις άκαμπτες περικοπές στις δημόσιες δαπάνες, με το φιλελεύθερο σύστημα αφαίρεσης και συνεχών περικοπών στο δημόσιο, δεν υπάρχουν πλέον ούτε πυροσβέστες, δεν υπάρχουν πλέον δημόσιες δυνάμεις ικανές να δαμάσουν την φωτιά. Ορίστε ποια είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ευρώ, το βλέπουμε: η Ευρώπη που παραδίδεται στις φλόγες! Είναι μια εικόνα όχι μόνο πραγματική, αλλά και μεταφορική. Η Ελλάδα, τα θεμέλια του πολιτισμού της Ευρώπης, κυριολεκτικά φλέγεται, και μαζί της φλέγεται η Ευρώπη ολόκληρη.»


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger